A+ A-

Szex mindhalálig

Kukucska Gábor, az echte parvenü gazdag vállalkozó, kacsalábon forgó palotája vízmedencéjének partján üldögélve, kedvenc jégbe hűtött sörét szopogatva kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert. Ezen a napon sofőrjének frissen érettségizett, egyetemre készülő fia, segített apja helyett lemosni a villa kertjében álló kocsit. Szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten.
Az adoniszi szépségű fiú látványa fellobbantotta gerjedelmét, és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállítva, mustrálgatni kezdte, majd tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett fiút, aki szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.
- Készen van a kocsi?
- Ragyog, mint a tücsök valaga főnök.
- Akkor ugorjunk ki a tóparti nyaralóba, le kell vágni a füvet!- mondta, nem kis hátsószándékkal és beülve a kocsiba elindultak a kéjlakba. Merthogy a nyaraló eddig is afféle szerelmi fészeknek számított és a főnökön kívül senki meg nem közelíthette.
A kéjlakba érve Gábor kivett a hűtőszekrényből egy üveg pezsgőt. Felbontotta, és két pohárba kitöltötte. Balázs szabadkozott a kínálás ellen, de a főnök megnyugtatta.
- Igyál nyugodtan. Ha okosan viselkedsz, akkor a nyári szünetben kertészként alkalmazlak a nyaralóban. Ez csak álca lesz a külvilág felé. Személyi szolgálattevőként foglak alkalmazni.
- Jól van főnök, de nem lesz ebből bajom?
- Ugyan már, ebbe még senki sem halt bele! - biztatta Balázst, s lehántotta róla sortnadrágját és pólóját. Ő is meztelenre vetkőzött és fejét satuként két tenyerébe fogva a fiú száját csókolta, majd amikor annak duzzadt ajkai szétnyíltak akkor nyelvével, nyelvét kereste. Úgy járt recés nyelve a fú szájában, mint a köpülő.
A csókolózást megszakítva a fiú fültövét puszilgatta, amivel hihetetlen kéjérzetet váltott ki benne. Aztán újból forró csókban forrtak össze. Miközben a fiú ajkaira tapadva annak szemeibe függesztette kéjsóvár tekintetét hatalmas hímtagja harci riadót fújt. Heréi megdagadtak a vágytól. Balázs megszeppent nyusziként tűrte az inzultust, hiszen pénzről volt szó. A csókváltás után Gábor a vízágyhoz kormányozta és megkérte, hogy térdeljen fel. Ő az ágy végéhez térdelve elkezdte a gyönyörű, hófehér, gömbölyű farpofákat apró csókocskákkal illetni, majd széjjelhúzva őket nyelvével a fiú ánusát kereste. Nyelvének ízlelő bimbajai kéjesen siklottak végig a zárógyűrű kékeslila erecskéjén. Úgy szívta ki a végbélnyílás zamatos nedvét, mint mohó méhecske a virágok kelyhének nektárját.
A kéjes művelet közben megtapintotta Balázs herezacskóját és örömmel konstatálta, hogy elkezdtek duzzadni. Pillanatra abbahagyta a műveletet és az éjjeliszekrényre helyezett síkosítóért nyúlt. Betöltötte Balázs ánusába, majd jobb kezének középső ujjával körkörös mozdulatokkal elkezdte tágítani a végbélnyílást. Tudta, hogy ettől ellazul a zárógyűrű. Miután határozott mozdulattal behatolt, a prosztatákat kezdte ingerelni. Balázs az enyhe fájdalommal vegyes kéjtől felnyögött. Gábor, felajzottan dürrögte.
- Feküdj hanyatt, kis szerelmem!
Balázs hanyatt fordult. Gábor kiélvezve a gyönyörű fiútest látványát az asztalhoz lépve, újabb pohár pezsgőt töltve kéjesen kortyolgatni kezdett, miközben sóvár tekintetét le nem vette Balázsról. Annak arca kipirosodva, szerelmi lázban égett. Ő is kívánta a folytatást, hiszen még életében nem volt sem lánnyal, sem fiúval. Tulajdonképpen gerjedelmét sűrű önkielégítéssel vezette le. Arra viszont rémálmában sem gondolt, hogy a szüzességét egy nagydarab, keményfaszú férfi fogja elvenni. Miután megtörtént a dolog, úgy gondolta, hogy ez az élet rendje. Valahogy át kell esni a tűzkeresztségen. Pláne, ha még fizetnek is érte.
Miután Gábor az utolsó cseppeket is kiitta, Balázs szétterpesztett combjai közé térdelt. A fiú lábait vállaira helyezte és durungként meredező, harci riadót fújó bíborfurulyájára tűzte a legénykét. Olyan gyorsan történt a behatolás, hogy Balázsnak csak egy fájdalommal vegyes sikkantásra maradt ideje. Gábor szép lassan, komótosan mozgott a tűzforró végbélben. A lassú passzokkal mozgó fallosz kőkemény, lila feje óriási kéjmámort okozva izgatta a fiú prosztatáit. Balázs kezdett elalélni és közel állt az elélvezéshez. Gábor szakszerű mozdulattal megszorította a fiú hímtagjának tövét, hátráltatva annak elélvezését.
Aztán pár kéjes lökéssel eljutott a csúcsra. A fiúra hasalva, ajakait rátapasztotta annak, önkénytelenül szétnyíló íves, duzzadt ajkaira, s nyelvével a fiú nyelvét kereste. Tekinteteiket egymásra függesztve eggyé váltak. Ekkor minden erejét beleadva katartikus gerjedelemmel kilövellte ejakulátumát a tűzforró végbélbe. Balázs szinte beleájult az aktusba. Gábor kielégülve kijött a drága testből és végigcsókolta a lábujjaitól a homlokáig. Aztán intett Balázsnak, hogy felkelhet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 6. kedd 07:45
Nekem sem tetszett.
#3 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:24
Nem tetszett.
#2 v-ir-a 2010. 11. 4. csütörtök 20:51
ezt már olvastam itt régebben
#1 Törté-Net 2010. 11. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?