Szex mindhalálig

Szavazás átlaga: 4.65 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 3.
Hossz: 12 951 karakter
Elolvasva: 1 245 alkalommal
Kukucska Gábor, az echte parvenü gazdag vállalkozó, kacsalábon forgó palotája vízmedencéjének partján üldögélve, kedvenc jégbe hűtött szopogatva kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert. Ezen a napon sofőrjének frissen érettségizett, egyetemre készülő fia, segített apja helyett lemosni a villa kertjében álló kocsit. Szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten.

Az adoniszi szépségű fiú látványa fellobbantotta gerjedelmét, és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállítva, mustrálgatni kezdte, majd tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett fiút, aki szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.
– Készen van a kocsi?
– Ragyog, mint a tücsök valaga főnök.
– Akkor ugorjunk ki a tóparti nyaralóba, le kell vágni a füvet! – mondta, nem kis hátsószándékkal és beülve a kocsiba elindultak a kéjlakba. Merthogy a nyaraló eddig is afféle szerelmi fészeknek számított és a főnökön kívül senki meg nem közelíthette.

A kéjlakba érve Gábor kivett a hűtőszekrényből egy üveg . Felbontotta, és két pohárba kitöltötte. Balázs szabadkozott a ellen, de a főnök megnyugtatta.
– Igyál nyugodtan. Ha okosan viselkedsz, akkor a nyári szünetben kertészként alkalmazlak a nyaralóban. Ez csak álca lesz a külvilág felé. Személyi szolgálattevőként foglak alkalmazni.
– Jól van főnök, de nem lesz ebből bajom?
– Ugyan már, ebbe még senki sem halt bele! – biztatta Balázst, s lehántotta róla sortnadrágját és pólóját. Ő is meztelenre vetkőzött és fejét satuként két tenyerébe fogva a fiú száját csókolta, majd amikor annak duzzadt ajkai szétnyíltak akkor nyelvével, nyelvét kereste. Úgy járt recés nyelve a fú szájában, mint a köpülő.

A csókolózást megszakítva a fiú fültövét puszilgatta, amivel hihetetlen kéjérzetet váltott ki benne. Aztán újból forró csókban forrtak össze. Miközben a fiú ajkaira tapadva annak szemeibe függesztette kéjsóvár tekintetét hatalmas hímtagja harci riadót fújt. Heréi megdagadtak a vágytól.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.65 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2015. január 6. 07:45
#4
Nekem sem tetszett.
1
a
A57L
2014. november 16. 09:24
#3
Nem tetszett.
1
v-ir-a
2010. november 4. 20:51
#2
ezt már olvastam itt régebben
1
T
Törté-Net
2010. november 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1