A rózsa illata

Szavazás átlaga: 6 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2010. október 21.
Hossz: 7 692 karakter
Elolvasva: 783 alkalommal
Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.
– Itthon vagyok! – kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. – Drágám, megjöttem! – Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.
– Drágám! – léptem be a szobába. Abban a pillanatban világossá vált előttem, hogy az én kis cuncimókusom miért nem felelt, habár Móni nem volt sehol. A szoba gyertyák pompás fényében úszott. Lehetett legalább 10 különböző alakú és színű. A furcsa illat itt még erősebb lett, és ekkor jöttem rá, hogy a gyertyák valamelyikéből jön.

A szoba tele volt hintve apró rózsaszirmokkal, és lágy andalító muzsika szólt a rádióból, amit kintről nem hallottam. A rózsák a fürdőbe vezettek, ahová egyre gyorsabb léptekkel haladtam. Nem kellett csalódnom. A hatalmas sarokkádban ott pihegett az én Drágám. A fürdő is, akárcsak a nappali tele volt gyertyákkal.
– Most már értem mért nem köszöntél – kezdtem. Azonban Ő nem felelt, csak hívogatóan rám pillantott, és mutató ujja ki-be hajlítgatásával jelezte, hogy csatlakozzak hozzá.

Mindig is szexisnek tartottam a barátnőm, de most valahogy méginkább. Annak ellenére, hogy a habok nem sokat engedtek láttatni testéből. Ledobtam az ingem, és közelebb hajoltam hozzá, apró csókot nyomva a szájára. Aztán még egyet és még, amiből egy heves csókolózás kerekedett. Közben óvatosan lesimítottam melleiről a habot, ezáltal elém tárva csodás bimbói látványát. Gyönyörű mellei voltak. Kicsit nagyobbak, mint ami belefér az ember tenyerébe, de én ezt nem bántam. Mindig is jobban tetszettek a nagymellű nők. Két, szinte teljesen egyforma pitvarának közepén a hatalmas bimbók, mint tőrök szegeződtek nekem. Először csak finom érintésekkel kezdtem simítni a melleit. Majd egyre erőteljesebben, mire Ő halk nyögéssel válaszolt. Közben olyan közel hajoltam nyakához, hogy a vágytól felforrósodott leheletem szinte égethette a bőrét.

Már az első levegővételemnél láttam, hogy apró libabőrök jelennek meg az egész nyakán.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 24. 15:18
#4

Jó lenne így hazaérni.

1
a
A57L
2019. augusztus 4. 04:33
#3
Az egész nem sok.4P
1
v-ir-a
2013. június 9. 21:33
#2
nem rossz...
mégis úgy érzem, hogy az anális rész eléggé életszerűtlen🙂
ezért "csak" 6 pont
1
T
Törté-Net
2010. október 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1