A+ A-

Téli éjszakák 2. rész - Szenvedély

"... Szürke felhők és rikító fák,
Ma este átkarol az egész világ.
Beléd költözik a szenvedély,
Ez a nap elmúlt, de most jön az éj.
Még csak most jön az éj..."
(Torres Dani: Három az egyben)
- Linky! - kiáltott Lucius Malfoy házi manójáért, aki kisvártatva halk pukkanás kíséretében meg is jelent a könyvtárban.
- Igen, gazdám? - hajolt meg mélyen.
- Nem tudod véletlenül, hogy vendégünk mit tervez ma estére? - hangja hidegen csengett. A manó nagyon is jól tudta, hogy gazdája miért kérdezi, ezért kissé habozott a válaszadással. Nagyot nyelt és ösztönösen összébb húzta egy kicsit magát.
- Elmegy a bálra, uram - felelte halkan, miközben ruhájának szélét idegesen tépkedte.
- Micsoda?! - Lucius dühösen kelt fel az asztaltól és egyenesen a nő szobája felé vette az irányt. Kopogás nélkül rontott be, de meglepetésében megtorpant. Tia épp akkor lépett ki a fürdőszobából, és most ott állt egy szál törölközőben a szoba közepén. Vizes hajáról testén néha végig gurult egy-egy vízcsepp. Luciust meghökkentette az eléje táruló látvány, ám hamar sikerült vissza nyernie higgadtságát.
- Mégis hogy merészeli?! Azonnal hagyja el a szobámat! - kiáltotta a nő idegesen, kipirult arccal, miközben azon fáradozott, hogy fedetlenül maradt testrészeit eltakarja a férfi szeme elől, aki feltűnően méregette őt. Lucius kárörvendő mosolyra húzta a száját, hátat fordított, majd pálcájával suhintott egyet, mire a szoba ajtaja hangos kattanással bezárult. Hanyagul az ágyra dobta pálcáját, majd határozott léptekkel megindult a nő felé.
Tia elkerekedett szemmel figyelte az eseményeket, s közben ösztönösen hátrálni kezdett.
- Mire véljem ezt, Mr. Malfoy? - kérdezte bizonytalanul, ám a férfi nem válaszolt, ami csak fokozta félelmét. Hamarosan elfogyott a hely. Érezte, amint nedves háta hozzáér a hideg falhoz. Nem volt tovább hátra, így kénytelen volt szembenézni a vészjóslóan közeledő mágussal, közben pedig görcsösen markolta a törölközőjét.
- Úgy látom, tegnap mégsem voltam elég világos - szólalt meg mély, búgó hangján. - Hadd magyarázzam el érthetően - azzal elkapta a nő derekát, szorosan magához húzta, és mielőtt az bármit is mondani, vagy tenni tudott volna, szenvedélyesen megcsókolta.
Tia érezte, amint az a korábban már ismerős, bizsergető érzés ismét a hatalmába keríti, s teljesen lebénítja. Néhány pillanattal később pihegve váltak szét. Megpróbálta arcon csapni a férfit, de Lucius ezúttal gyorsabb volt nála, és elkapta a kezeit, majd a mellkasához szorította.
- Tudja, hogy még vonzóbb, amikor dühös? - mondta rekedt hangon a férfi. - Ez a szikrázó tekintet, ez a kipirult arc, ezek a remegő ajkak... - közelebb hajolt a nőhöz, aki viszont elfordította a fejét, megakadályozva ezáltal, hogy a szőke mágus ismét megcsókolja.
Luciust hirtelen elöntötte a düh, ám pillanatok alatt szerte is foszlott, mert figyelmét egy legördülő vízcsepp kötötte le. A kövér cseppecske lassan haladt végig a nő nyakán, libabőrös nyomot hagyva a puha, hamvas bőrön, végül megállapodott a vállgödrében. A férfi mindent elfelejtve, megbabonázva meredt az aprócska cseppre, majd önkéntelenül lehajtotta fejét, és lassan lenyalta azt.
A mágus szavai, majd érintése hatására kimondhatatlan vágy járta át Tia egész lényét. Megborzongott. Meztelen vállain érezte a férfi forró leheletét. Szíve egyre hevesebben kezdett verni, s úgy érezte, lábai már nem sokáig tartják meg. Megpróbált ugyan ellenállni, de Lucius még mindig erősen tartotta kezeit, esélyt sem adva egy újabb támadásra.
Egyre gyengébbnek érezte magát, melyet csak fokozott a férfi igéző tekintete, mely szemeiről ajkaira vándorolt. Félelme és dühe lassan szertefoszlott, átadva helyüket egy teljesen más, az adott helyzetben és személlyel kapcsolatban inkább irracionálisnak nevezhető érzésnek. Lucius még mindig rendületlenül nézte. Tia érezte, ahogy a szája kiszárad, majd kislányos zavarában megnyalja az ajkát. A mágus figyelmét nem kerülte el a mozzanat sem, ösztönösen végig simított a nő arcán.
Tia lehunyta szemeit, ezzel mintegy megadva magát a férfinak.
Lucius gyengéden megcsókolta őt. Meglepetésére Tia most nem kapta el a száját, hanem ugyanolyan gyengéden visszacsókolt. Puha ajkai lágyan simogatták a férfiét, majd száját szétnyitva, utat engedett a mágus követelőző nyelvének. Ahogy fokozódott a vágyuk, úgy vált csókjuk egyre szenvedélyesebbé.
Lucius azonban már többet akart. Megérintette a nő combját, aminek következtében az összerázkódott. Ujjai egyre feljebb csúsztak selymes bőrén a nedves törölköző alatt, míg végül elérték feszes melleit. A nő kezdeti ellenállásának már nyomai sem voltak, s halk sóhajjal válaszolt a férfi minden érintésére.
A törölköző nesztelenül hullott a földre, felfedve a nő tökéletes idomait. Lucius lélegzete elakadt egy pillanatra, miközben megbabonázva nézte az előtte álló gyönyörű nőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2013. 11. 24. vasárnap 07:04
Micsoda álmok.
#2 papi 2013. 05. 11. szombat 07:17
Ez nagyon tetszik
#1 Törté-Net 2010. 10. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?