A+ A-

Egy éjszakás kaland

Szombat reggel volt. A telefon éles csengése rázott fel mély álmomból. Annyira kába voltam, hogy nem tudtam eldönteni, álmodok, vagy már ébren vagyok.
Meg akartam fordulni, hogy felvegyem a kagylót, de már ez az első mozdulat is nehezemre esett. Minden tagom fájt, úgy éreztem magam, mint akit összetörtek. A lakásban csend volt, csak a madarak csiripelését lehetett hallania a kertből. Még eltelt néhány pillanat, aztán hirtelen magamhoz tértem és a fejemben minden világos lett. Erik! Hát persze. Vele töltöttem az éjszakát, méghozzá micsoda éjszakát! A svéd férfival, akit ugyan csak néhány napja ismertem de ezalatt úgy megkedveltem, hogy egész éjszaka vele szeretkeztem. A szeretkezés talán még soha nem okozott számomra ennyi és ekkora élvezetet, mint vele. Harmincnégy évesen, tizenkét év házasság után megtörtént velem, hogy egy férfi, szeretkezésben, nem csak kielégített, de teljesen kimerített.
A telefon tovább csengett. Erőt vettem fáradtságomon és felvettem a telefont. Anyám volt, aki közölte, hogy lassan már dél van, és gyerekeim tudni akarják, mikor megyek értük. Tudtam, hogy nem ez az igazi ok, amiért telefonál. Arra kíváncsi mi történt az éjszaka. Anyám előtt sosem voltak titkaim, a legintimebb dolgaimat is elmondta neki. Ő egyébként húsz évvel idősebb nálam, de még mindig bámulatosan fiatalos a megjelenése és a gondolkodása is. Kora ellenére még mindig nagy érdeklődést mutat a szex iránt, és egyáltalán nem szégyenlős akár beszélni kell róla, akár gyakorolni. Megígértem anyámnak, hogy igyekezni fogok, és majd elmesélem az estémet. Aztán a telefont letéve lehunytam a szemem, és felidéztem magamban az elmúlt éjszaka eseményeit.
Eriket hétfő reggel az igazgatóm tárgyalójában ismertem meg. Két svéd honfitársával érkezett technológiai berendezések eladása céljából. A szerződés előtt azonban meg akarták ismerni vállalatunk munkahelyeit, és az ott szerzett tapasztalatok alapján akarták véglegesíteni ajánlatukat. Az igazgató engem bízott meg, hogy elkísérjem a svédeket a munkahelyekre és mutassak meg mindent, amire kíváncsiak. Mindjárt az elején kiderült, hogy Erik, anyja révén félig magyar származású volt, jól beszélt magyarul. Öt teljes napot töltöttünk egymás társaságában, autóban, építkezésen, ebédeken és megbeszéléseken. Eközben arra is jutott idő, hogy magunkról, munkánkról, családunkról és más, magánjellegű témákról is beszélhessünk a hivatalos ügyek mellett.
Ritkán történt meg velem, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire megkedveljek valakit, mint ahogy ez most Erik esetében történt. Valami olyan meghitt, bizalmas kapcsolat alakult ki köztünk a pár nap alatt, amihez másoknál évekre volt szükségem. A svéd férfi nagyon jóképű, férfias, művelt és szellemes társalgó volt. Nem volt nehéz észrevennem, hogy én is megtetszettem neki. Mégis meglepetésként érte, amikor pénteken a hivatalos megbeszélések után, estére vacsorázni hívott. Először egy kicsit kérettem magam, de végül is elfogadtam a meghívást. Nem mutattam, de örültem, hogy egy egész estét vele tölthetek. Ami persze nem jelenti azt, hogy a vacsorán és a beszélgetésen kívül valami másra is gondoltam volna. A férjem hivatalos úton külföldön volt és csak vasárnapra volt várható, és a gyerekeim mindig örültek, ha egy -egy éjszakát a nagyszülőknél tölthettek, így nem okozott gondot szabaddá tenni magam.
Miután a gyerekeket elhelyeztem, megfürödtem, kisminkeltem magam, elegánsan felöltöztem, és a megbeszélt időben megjelentem a szállodában. Erik a hallban várt, kézcsókkal üdvözölt, majd elindultunk a szálloda éttermébe. Sikerült egy kétszemélyes fülkét kapnunk, ahol zavartalanul beszélgethettünk a remek ételek és italok fogyasztása közben. Kiderült, hogy Erik az ételek és italok megválasztásához is remekül értett, nemcsak a műszaki dolgokhoz. A beszélgetésünk egyre bizalmasabb lett. Erik megfogta az asztalon nyugvó kezem és mesélt magáról, családjáról. Bevallotta, hogy nem tartozik a hűséges férfiak közé, a szép nőknek, mint amilyen én is vagyok, nem mindig tud ellenállni. Mosolyogva kérdezte, hogy én hűséges természetű vagyok-e. Azt válaszoltam, hogy természetesen jól esik, ha tetszem a férfiaknak, és kívánatosnak találnak. Ami pedig a hűséget illeti, nagyon fontosnak tartom, de beismertem, hogy házasságunk tizenkét éve alatt nem mindig sikerült következetesnek lennem ebben a kérdésben. Minden hátsó gondolat nélkül feleltem ezt, mégis meglepetésként ért, amikor Erik, a számla rendezése után, váratlanul így szólt hozzám, a szemembe nézve:
- "Nagyon boldog vagyok a magával töltött estéért, csak azt sajnálom, hogy ilyen gyorsan elszaladt az idő. Kár, hogy holnap már haza kell utaznom. Nehezemre esik most megválni magától, ezért arra szeretném kérni, maradjon még, és ha nem sértem meg, meghívnám a szobámba egy pohár pezsgőre. Jó lenne még egy kis ideig még kettesben lenni magával."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:05
Az ijen feleségnek feleségéknek az egyikoldalát sóznám a másikat paprikáznám a seggét meg borsoznám.
#10 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:25
Kissé vontatott.
#9 papi 2013. 06. 11. kedd 05:28
Nem rossz
#8 tenzin 2012. 08. 4. szombat 00:55
nem szeretnem megbantani a szerzot azzal, hogy azt mondom remek, de az egesz olyan sujtalan.
#7 gyuri0926 2012. 08. 3. péntek 14:44
Jó hogy van Rinaldo , így mindig megírja mirôl szól a történet , lassan csak ôt fogom plvasni
#6 cervelo 2012. 08. 3. péntek 09:05
Szódával elmegy.
#5 genius33 2012. 08. 3. péntek 07:55
Hmmm smile Frankó!
#4 Rinaldo 2012. 08. 3. péntek 07:41
Nem tervezet szeretkezés böl,jó nagy baszás lett,punciba minden helyzetben,végül az utolsó szüzességét is el veszitve jól seggbe lett dugva.
#3 lobogos 2012. 08. 3. péntek 06:50
joo, volt itt minden
#2 tiborg 2011. 12. 3. szombat 06:13
jezabella aranyom, eroltesd meg a szurke anyagod,fontaziad es probalj ujat irni,mert a kaptafa kopik!!
#1 Törté-Net 2010. 10. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?