A+ A-

Barátok Közt 3. rész

Peti hazafelé ment Lacitól mikor látta Kingát bemenni a lakásába. Gondolta megnyugtatja magát a testvére okozta stressztől. Így utána ment és becsöngetett tudta már Géza napirendjét fejből úgy hogy nagyon bátor volt. Hamarosan Kinga ajtót nyitott.
- Szia, Peti! Mit szeretnél?
- Szia, hát csak azért jöttem, hogy penna.
Kinga ismét a bábjává vált. Beljebb mentek és Peti leült egy székbe. Ki cipzárazta farmerjét elővette farkát.
- Gyere, Kinga szopj le! Meg kell nyugodnom. - mondta a fiú.
Kinga rezzenés nélkül a székhez ment letérdelt majd szopni kezdte a faszt. Szépen bólogatott a dákón nyelvével nyalta és kezével verte Peti sóhajozni kezdett.
- Ohh igen ez mindjárt jobb. - és figyelte, hogy Kinga fejének járását.
Kinga egyre gyorsabban és mélyebben szopta a fasz Peti ezt a tempót nem bírta sokáig így Kinga szájába élvezett, aki lenyelte a gecit majd még szívott egyet a lankadó dákón. Peti összeszedte magát felállt a székből és kifelé vette az irányt.
- Most mikor becsukódik, az ajtó mindent elfelejtesz. - mondta
Kiment és haza ment. Mikor bement a bejárati ajtón meghallotta nővére hangját épp telefonált. Letette kulcsát és megvárta, míg leteszi a telefont. Eközben a Rózsában Juli ismét Orsival beszélgetett.
- Nah mi volt megkérdezted?
- Hát meg és elrendeztük a dolgokat. - mosolygott Orsi
- Mii csak nem?
- De bizony és nagyon érti a dolgát a lakótárs. - mind ketten nevettek
Közben Vanda letette a kagylót így Peti csettintett egyet Vanda megállt és várt.
- Nah kedves nővérkém most átmész Novák Lacihoz és megdugatod, magad megcsinálsz neki mindent, amit kér, és csak akkor jössz el, ha mondja. Bólints, ha értetted.
Linda bólintott majd felvette kabátját és elindult Lacihoz. Mikor oda ért kopogott. Laci ajtót nyitott és beengedte.
- Nos, kedves Vanda szívesen segítek rajtad ez csak természetes. - mondta Laci fülig érő szájjal.
- Akkor mit csináljak? - kérdezte Vanda
- Gyere be a nappaliba és táncolj nekünk.
- Oké
Vanda bement Laci után a kanapén ott volt Miki Imre még és Laci is leült. Elindítottak egy CD és várták a műsört. Vanda mozogni kezdett a zenére majd elkezdte levenni pólóját és ledobta. Fekete melltartója előkerült.
- Nem húzza az időt. - mondta Imi
Vanda megfordult és fenekét riszálta majd lehajolt és kitolta fenekét a srácoknak. Farmeren keresztül is látszott formás feneke. Majd farmerja gombjai kezdte kigombolni szép lassan mikor kész volt már látszott a fekete tanga eleje. Ismét megfordult és levette nadrágját így előkerült a feneke és tangája. Kilépett a farmerből és most a melltartóját vette le majd a tangát húzta ismét háttal a fiúknak. Mikor visszafordult már mind a három srác kezében a farkuk volt Vanda oda lépett és a középen ülő Imi farkát kapta be, míg a másik kettőt kezébe vette és verni kezdte. Imi csípőjét emelve adta a szopás ritmusát. Közben Miki Vanda mögé térdelt és punciját kezdte ujjazni, míg Laci Imi helyére szállt be és most őt szopta Vanda. Miki nem sokáig kényeztette a lány inkább farkát dugta az ujja helyére könnyen betolta Vandának a faszt és dugni kezdte. Így Vanda feje szopáskor szinte magától bólogatott. Laci és Imi egyszerre próbálták farkukat Vanda szájába nyomni. Vanda próbálta minél szélesebbre tátani a száját végül bekapta mindkettőt. Vadna nyögött Miki farkától, de a két fasztól alig hallatszott. Most Imi cserélt helyet Mikivel és ő dugta Vanda puncijába farkát és Miki szopatta Vandát. Imi egyre erőteljesebben dugta a lányt és közben fenekét paskolgatta. Laci is élvezni akarta Vanda punciját így felhúzta magához és farkára ültette a lányt, aki szépen lovagolni kezdett a szerszámon. Miki kis vártatva Vanda mögé lépett és fenekébe tolta farkát. Először fura volt, de miután Laci és Miki egy ütemben kurták már nagyon is élvezte Vanda és hangosan nyögni kezdett és sóhajtozni. Ez alatt a Rózsában Szabit telefonon keresték, mert az autójával volt valami baj így kimenőt kért Zsófitól. Zsófi elengedte bár így egyedül kellet zárnia. Szabi még felszaladt hozzájuk a jogsijáért. Miközben a lépcsőn ment hallotta a zenét a Novákéktól és arra gondolt biztos buliznak az öregek. Bent épp Vanda négykézláb volt Imre seggét kúrta míg Miki és Laci szopatták felváltva. Majd mikor érezték, hogy nemsokára elélveznek körbe álltál Vandát és arcára verték a farkukat jutott mindenhova a melleire és az arcára is bőven. A srácok leültek pihenni Vanda pedig felöltözött és haza ment mintha mi sem történt volna. Eljött a zárás ideje a kávézóban Zsófi az asztalokra tette fel a székeket mikor beállított Géza.
- Szia, Zsófi ár zársz?
- Oh, szia, Géza hát igen. Mért?
- Csak egy kávét akartam inni megyek éjszakázni.
- Gyere, az irodában van.
- Tessék. - adta oda a kávét Zsófi
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2013. 11. 23. szombat 07:27
Nagyon rövid.
#5 A57L 2013. 09. 4. szerda 04:03
Egész jó.
#4 sztbali 2011. 10. 8. szombat 17:51
Kérlek folytasd!
#3 nolala 2010. 09. 9. csütörtök 13:37
mi Linda vagy Vanda?
#2 Zoli77es 2010. 09. 7. kedd 23:01
Linda vagy Vanda?
#1 Törté-Net 2010. 09. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?