A+ A-

Találkozás 3. rész

A Lány a Fiút átölelve feküdt az ágyban és az elmúlt estén gondolkodott. Nem tudott elaludni, annyira fel volt még mindig izgulva. Gondolatai gyorsan szaladgáltak fejében. Meg sem mert mozdulni, mert azt hitte, a Fiú már alszik. Karjaiban tartotta, szorosan a hátához simult. Életéről gondolkodott, miért és hogyan alakult minden. Anyja korán meghalt, apja durva erőszakos ember volt. Gyakran elfenekelte. A Lány visszagondolt ezekre az esetekre és eszébe jutott, hogy amikor már nagyobb volt és kezdett testével tisztába lenni, nem egyszer volt, hogy apja a térdére fektetve jól elfenekelte és ettől sokszor úgy felizgult, hogy maszturbálnia kellett. - Biztosan ezért élvezem ennyire, ahogy elfenekel..., gondolta.
Eközben a fiú is feküdt. Ő sem tudott aludni. Bizonytalan volt, mert nem tudta, helyes volt-e mindaz, amit a Lánnyal tett. Érezte magán, hogy volt egy pillanat, amikor elvesztette a fejét, és így utólag úgy érezte, hogy túlment egy határon, amin nem akart. Érezte, ahogy a Lány szorosan hozzásimul, és ő sem mert megmozdulni, mert azt hitte a Lány már alszik, és nem akarta még véletlenül sem felébreszteni.
A Lányban tovább kavarogtak a gondolatok. Még mindig nagyon fel volt izgulva. Óvatosan, nehogy a Fiút felébressze, simogatni kezdte őt. Először felül, a mellénél simogatta, csipkedte és húzogatta a mellbimbóját. A Fiú érezte ezt de még a lélegzetét is visszafojtotta. A Lány folytatta a simogatást, haladt lejjebb és lejjebb. Elért a Fiú ágyékához, ahol a Fiú farka már kezdett ébredezni. A Lány a kezébe vette a Fiú faszát és simogatni kezdte, húzogatta a bőrt rajta, amitől gyorsan nőni kezdett. A Fiúból hirtelen egy nagy sóhaj szakadt ki. A Lány megijedt.
- Ne haragudj, nem akartalak felébreszteni.
- Nem ébresztettél fel, nem tudtam aludni. Gondolkodtam azon, ami köztünk volt ma. Remélem nem...
- Csitt! Egy szót se most erről! Szeretlek és csak ez számít.
A Lány közben folyamatosan simogatta és izgatta a Fiút. A Fiú magához fordította a Lányt és szenvedélyesen megcsókolta. Majd a Lány megfordult és fenekét a Fiú farkához nyomta. A fiú szorosan hozzátapadt és ő is simogatni kezdte a Lányt. Simogatta a mellét, ős is csipkedte és húzogatta a mellbimbóját. A Lány egyre szorosabban simult a Fiúhoz és fenekét mozgatta. A Fiú folytatta a simogatást, haladt egyre lejjebb és lejjebb, míg elért a Lány punijához. Elkezdte a csiklóját izgatni. A Lány légzése egyre szaggatottabb lett és még jobban a fiúhoz tapadt. A Fiú faszát a combjai közé tette és így ringatózott. Majd széttárta a lábát, hogy a fiú behatolhasson a puncijába, amit a Fiú meg is tette. Óvatosan és nagyon lassan hatolt be, semmi sietség. A Lány puncija már tocsogott. A Fiú nagyon lassan kicsi mozdulatokkal baszni kezdte a Lányt, szinte csak millimétereket mozdult előre és hátra. Egymáson és egymásban ringatóztak. A Fiú közben tovább simogatta a Lány mellét is. Így ringatóztak egymáson, amíg el nem élveztek. A Fiú a Lányba lőtte spermáját, aki ettől azonnal elélvezette. A Fiú nem húzta ki a farkát a Lányból, hanem így aludtak el egymás karjaiban, szerelmesen.
Másnap mindketten frissen ébredtek.
A Lány boldog volt, mert az volt az érzése, hogy a Fiúban megvan az, ami számára szükséges ahhoz, hogy boldog és kielégült legyen. Nem tudta magáról, hogy így felizgatja már a gondolat is, hogy ki van szolgáltatva szerelmének, és azt tesz velei, amit csak akar. Most, ettől a gondolattól érezte, hogy nedvesedik a puncija.
A Fiú is boldog volt, de kétségek is gyötörték. Úgy érezte, hogy túlment egy határon, és félt attól, hogy a Lányban kárt tett. Nem csak testileg. Attól is tartott, mert nem volt erőszakos. Jobban félt attól, hogy lelkileg bántotta, amit nem tudott volna megbocsátani magának. Hiszen élete szerelme volt.
- Figyelj, - kezdte a Fiú. Ne haragudj, hogy olyan keményen vertelek meg tegnap. Nem tudom mi ütött belém.
- Semmi gáz. Igaz, hogy sajog rendesen a fenekem, de semmi rosszat nem tettél. Én akartam, és nem bántam meg. Sőt még inkább akarom...
- szóval nem bántottalak meg?
- Nem egyáltalán nem. Életemben nem volt ekkora orgazmusom, mint tegnap. De tudod, amit utána csináltunk az is a mennyekbe röpített. Csodálatos vagy! És nagyon szeretlek.
- Én is. De mondd csak, milyen volt?
- Úgy éreztem, felszabadulok. Ahogy ki voltam szolgáltatva neked, az kicsit félelmetes, mert azt csinálhatsz, amit akarsz, de mégis olyan szabadnak éreztem magam. Aztán, amikor elkezdtél verni, akkor minden átszakadt bennem! Már attól felizgultam. És elárulom, hogy amikor szájba basztál és szíjjal vertél, akkor el is élveztem! Csodálatos volt, és meg kell ismételnünk, ha nem bánod...
- Nem bánom, sőt nagyon is akarom. Bennem is átszakadt valami. Azért is féltem, mert olyan dolgok jöttek ki rajtam, amit eddig nem ismertem magamon. Nem tudtam volna elképzelni azt sem, hogy kézzel elfenekellek, azt meg, hogy szíjjal vertelek, az félelmetes volt, mégis piszkosul izgató.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 07. 29. szombat 17:41
Hiányzik egy következő rész: Hadd tudja meg a fiú, milyen érzés kapni, ne csak adjon!
#4 Pavlov 2015. 05. 17. vasárnap 22:14
Jó szex, élénk karakterek... Csak a megfogalmazás olyan átgondolatlan, kavargó! Legközelebb át kéne nézetni valakivel! Én például örömmel jelentkezek a feladatra...
#3 listike 2014. 06. 13. péntek 19:29
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:43
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2010. 08. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?