A+ A-

Találkozás 2. rész

A Lány és a Fiú összekötötték hát az életüket, éltek boldogan, egymásban megtalálva azt, amire vágytak...
Nem voltak gazdagok, legalábbis anyagilag nem, de érzelmeik egymás iránt annál gazdagabbak voltak. Voltak persze vitáik, kinek nincsenek? De ez nem akadályozta meg őket a boldogságban.
Egyik este éppen filmet néztek, a Titkárnőt. Péntek este volt. A film a Fiúnak is tetszett, elég különös és különleges történet volt. A film közben a Fiú többször is rá-rátekintett a Lányra, és azt vette észre, hogy a Lány felizgult. Mellbimbója meredten áll, szinte átdöfte a pólóját, arca kipirult, és keze többször is puncijára tévedt. A Fiú különösebb jelentőséget nem tulajdonított ennek, mivel ez nem először fordult elő, és a Lány szenvedélyes volt. Igaz, a film bizonyos jelenetei okot is adhattak erre.
Este a szokásos menetrend szerint ágyba bújtak, és összeölelkeztek. Szeretkezni kezdtek, mint mér sokszor. Mindketten meztelenül bújtak ágyba, így könnyen érezhették egymás testét.
A Lány odabújt a Fiúhoz és simogatni kezdte testét. A Fiú farka rögtön reagált, elkezdett keményedni és forrósodni. A Fiú szenvedélyesen megcsókolta a Lányt, közben telt mellét simogatta, mellbimbóját pöckölgette. Másik kezével a Lány csiklóját simogatta, majd először az egyik, majd a másik ujját dugta be a már nedvtől tocsogó punciba és ujjazta a Lányt. Hosszú percekig játszottak egymással, majd a Lány 69-be helyezkedve bekapta a Fiú farkát és szopni kezdet. A Fiú felnyögött, de teljesen lekötötte a Lány puncijának látványa és az abból áradó illatok. Nyalni kezdte a lány punciját, csókolgatta, bedugta nyelvét. Majd áttért nyelvével a csiklóra és keményen nyalni és szívni kezdte, közben megint ujjazta a Lányt. Megtalálta a G-pontot, és erőteljesen masszírozni kezdte. A Lány perceken belül hangos nyögéssel elélvezett, és csak azért nem sikított fel, mert a fiú fasza még mindig a szájában volt.
A Lány ezután megfordult és a Fiú kőkeményen álló faszát a puncijába vezette és vadul lovagolni kezdett rajta. Testével ráborult a Fiúra, aki a vad lovaglás közben szájával hol az egyik, hol a másik mellbimbót szívta és kezével keményen markolta a Lány fenekét. A Fiú agyát elborított a köd, szinte nem is tudott már magáról, és miközben szopta a Lány mellbimbóját többször a Lány fenekére vert. Minden csapásnál a Lány puncija összehúzódott és különös morgás tört elő a torkából. Erezhetően közeledett az orgazmusa, de ugyanígy közeledett a fiú orgazmusa is. Egyszerre értek a csúcsra, és a Fiú hatalmas adag magját a lány puncijába lőtte.
De Az orgazmus után nem volt még megállás. A Fiú a Lányt a fejéhez irányította, hogy a puncija a szája fölé került, és szinte eszét vesztve ismét nyalni kezdte a Lány punciját. Az imént belelőtt sperma csak csorgott és csorgott a szájába, de ez őt nem érdekelte, sőt csak fokozta izgalmát. Fasza ismét keményedni kezdett. A Fiú nyalta a puncit, a csiklót, és a Lány segglyukát is. A nyalás közben egy majd két ujját a Lány segglyukába dugta, amiről tudta, hogy nagyon fel fogja izgatni. A Lány hamarosan ismét elért a csúcsra, hatalmas orgazmus rázta meg ismét. Megcsókolta a Fiút és élvezte, ahogy a Fiú szája spermaízű, és próbált a Fiú szájából minél több spermához jutni.
A Fiú négykézláb állította a Lányt, és keményen és kímélet nélkül beledugta faszát a Lány segglyukába és keményen, erőteljes és hosszú lökésekkel baszni kezdte. Hosszú percekig keményen baszta Lányt, és közben a lány fenekét egyre erősebb csapásokkal ütötte, amitől a Lány ismét eddig ismeretlen hörgő hangot adott. A Fiú hamarosan elélvezett és újabb adag spermát lőtt a lányba, de most a fenekébe.
Egymást átölelve, kielégülve aludtak el, mosollyal a szájuk körül ,és azzal a tudattal, hogy boldogságuk egész életükben tartani fog.
Szerencsére másnap szombat volt, ezért sokáig ágyban maradhattak.
Későn keltek, amit megtehettek, hiszen semmi különösebb dolguk nem volt a pihenésen kívül, illetve csak egymás létezésének élvezete.
A Fiú mégis úgy érezte, valami nincsen rendben. A Lány kissé furcsán viselkedett, amire nem talált magyarázatot. Megkérdezni nem akarta, mert tudta, hogy ha valami probléma van, a Lány szólni fog.
Így jött el a délután.
A Fiú valami könyvet olvasott, a Lány pedig a számítógép előtt ült és valami nézegetett. Majd a Lány felállt és odaült a Fiú mellé. Feszültség áradt belőle, és valamiféle bizonytalanság. Erezhetően zavarban volt.
- Szerelmem! - szólt a Fiúhoz.
- Tessék egyetlenem, válaszolt ő.
- Valamiről beszélnem kell, de nem tudom hogyan fogjak hozzá, félek, hogy baj lesz belőle.
A Fiúban valami balsejtelem suhant át, de nyugodt maradt, mert tudta, hogy a Lány szereti, és nem lehet baj.
-Ne félj, mondd csak, amit szeretnél.
- Rendben. Tudod, tegnap két olyan dolog volt, ami furcsa érzéseket keltet bennem. Tudod, néztük azt a filmet, a Titkárnőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.81 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2015. 05. 17. vasárnap 22:08
Egyszerűen megfogalmazott, remek szex! Tetszett! Még!
#5 listike 2014. 06. 13. péntek 18:58
Nagyon jó.
#4 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:42
Egész jó.
#3 Barone 2010. 07. 12. hétfő 19:54
Lesz folytatás...
#2 ZOZO 2010. 07. 5. hétfő 08:37
Szeretem olvasni az ilyen történeteket, de a durvább kikötözéseket szeretemde frankó volt felizgultam olvasás közben
#1 Törté-Net 2010. 07. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?