A+ A-

Szülinapi kártyaparti

Feleségemmel 10 éve vagyunk együtt, ebből 6 év házasság. Minden rendben van, mindketten adunk magunkra, rendszeresen sportolunk, és a nejem két gyerek után is felveszi a versenyt a fiatalabb korosztállyal, még igy a harmadik x után is.
A véletlen úgy hozta, hogy két nap eltéréssel szinte egyszerre van a szülinapunk, ami egyrészt azért jó, mert nem felejtjük el a másikét, másrészt meg egy évbe csak egyszer kell elpakolni a buli után.
Az alábbi történet is egy ilyen bulin esett meg.
Nagyon készültünk rá, mindketten ekkor léptük át a bűvös harmincast, ami a híresztelések szerint fordulópont egy ember életében. A gyerekeket átadtuk a nagyszülőknek, feleségem a vendégvárással volt elfoglalva, én meg elmentem megvásárolni a hetekkel előtte kinézett ajándékot. Egy igazán erotikus fekete fehérnemű szettet vettem, combfixes harisnyával, harisnyakötővel, dögös kis melltartóval és leheletnyi tangával, megspékelve egy tündéri fekete rövid ruhával. Miközben az eladónő csomagolta, magam előtt láttam a feleségem az ajándékban, mondanom sem kell alig vártam, hogy hazaérjek, hogy a vendégek megérkezte előtt még szeretkezhessünk egyet... de elkéstem, nejem barátnői már ott csacsogtak az asztal körül, miközben a hidegtálat rendezgették.
Illedelmesen köszöntem, fogadtam a jókívánságokat, de a legszívesebben kirúgtam volna őket annyira fel voltam tüzelve. Helyette azonban felmentem és elrejtettem az ajándékot a hálószobába. Mire visszatértem, minden a helyén volt, a drágám végignézett a megterített asztalon, majd rajtam, megcsókolt és rohant átöltözni, rámbízva a hölgyeket. Már épp kezdtem belemelegedni az udvarlásba, amikor csengettek és megérkeztek a haverok, előre dörzsölve a kezüket a kajálás utáni kártyaparti miatt. Ajándék gyanánt tejet hoztak, mondván, hogy a piát a házigazdának kell állni. Jót röhögtünk, aztán bemutattam a hölgyeket és mindjárt fordult a kocka, előbújtak az incselkedések, cukkolások oda-vissza. Már épp kezdett eldurvulni a dolog, amikor megjelent a ház asszonya a lépcsőfeljáróban. Egy pillanatra megált a levegő. Gyönyörű volt, egy combközépig érő vörös ruha volt rajta, fekete fürtjei lágyan ringatóztak a lépcsőfokok között megrezdülő mellein. Kitörő taps fogadta. Átvette a virágokat, majd elkezdődött a vacsora. Ettünk-ittunk, aztán inkább csak ittunk. Csipkelődtünk még egy kicsit a lányokkal, aztán miután a hölgyvendégek hazamentek, leültünk kártyázni. Fogyott a sör rendesen, a feleségem néha odadörgölőzött hozzám, de a délutáni vágyat már a kártyaszenvedély váltotta fel. Hangoskodás, kacagás és egy-két szitkozódás járta be a nappalit.
Épp szólni akartam, hogy miért kell felhangosítani a zenét, mikor mi koncentrálunk, amikor a feleségem az asztalon termett, lerúgva kártyapaklit s felboritva néhány sörös üveget. Mind a négyen egyszerre ugrottunk fel, nemértésünknek adva hangot, de a felháborodottságot hamarosan a döbbenet és az izgalom váltotta fel. Feleségem lágyan elkezdte riszálni magát, finoman mozgatva a csípőjét. Ekkor vettem csak észre, hogy az ajándékomat viseli. Nem igazán tudtam, hogy kezelni a helyzetet, nemúgy a három haver, akiknél a fújjogást felváltotta a hújjogás. Reméltem hogy csak véget akart vetni a kártyapartinak, de amikor egy lassú mozdulattal kivillantotta combjait ott mindenki előtt, éreztem, hogy másról van szó.
Kínomban én is mosolyogtam meg tapsoltam, tűrve a kaján beszólásokat. Feleségem lassan simogatni kezdte magát, látszott rajta hogy teljesen transzban van. Melleiről előbb a jobb, majd a bal kezét is combjai közé vezette, majd gyönyörű hajába túrt, ahonnan mutatóujját érzéki ajkai közé dugta. Mind a négyen leroskadtunk a székbe és úgy bámultuk. Már nem érdekelt hogy mások is látják, teljesen rabul ejtett a szépsége, a belőle áradó erotika. Egy laza mozdulattal megszabadult a jobb vállpántjától, majd a másiktól is, megvillantva az általam ajándékozott melltartóba csomagolt kebleit.
Nem tudtam, mire figyeljek, feleségem melleire, a néha kivillanó, falatnyi tangájára, vagy az izgalomtól felhevült barátokra. Feleségem hamar megoldotta a problémámat, ledobva magáról a ruhát, folytatva a táncát. A haverok örömujjongásba kezdek, minél többet követeltek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:19
Én annál önzőbb vagyok, hogy megosztozzak másokkal a barátnőmön. (Sokan gondolják úgy, hogy én vagyok normális...) Az írás jó közepes.
#11 lacicsabi 2016. 12. 16. péntek 13:41
Mázlista az a faszi akinek ilyen felesége van!!! Én csak álmodozom arról,hogy milyen lenne ha dugás közben van valaki a párom szájában:(.
#10 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:13
Vivi akkor legyél az énfeleségem.
#9 Csabi 2009. 09. 8. kedd 13:28
Akárcsak a nejem, őt is rendszeresen keféljük a haverokkal.imádja amikor 3-4 fasz dolgozza meg.. Csak ő a végén mindíg a szájába kapja a gecit
#8 vivi 2007. 09. 5. szerda 23:42
én is ilyen feleség leszek, imádom a több pasit
#7 Novák János 2007. 07. 10. kedd 07:02
Én kedvesem nemcsak szülinapján élvezi a több faszt , rendszeresen megkapja , ettől tudok én is kielégülni , hogy láthatom.Kicsit hosszabb lehetett volna, segítek ,omarcsi48@freemail.hu
#6 Novák János 2007. 07. 10. kedd 07:01
Én kedvesem nemcsak szülinapján élvezi a több faszt , rendszeresen megkapja , ettől tudok én is kielégülni , hogy láthatom.Kicsit hosszabb lehetett volna, segítek ,omarcsi48@freemail.hu
#5 Torkos 2007. 07. 9. hétfő 10:25
Gabika! Hány éves vagy? Harmincon túl már ébren is álmodik az ember. Hidd el a valóságban egy sokkal több
lehet. Annak, akkor te vagy a minden. Ha megérdemled.
#4 Torkos 2007. 07. 9. hétfő 10:19
A harminc éves kor sok őrültséget képes a felszínre hozni, de ez egy kicsit túlzás. Katica72 álma a valós.
A többi csak játék. Jó játék az igaz, de hogy ez igaz is legyen, több időt kell rá vesztegetni. Minden csak
fejlődés kérdése. A tétet fokozatosan emelik, és ebben a nők a legjobbak. Övék a nagyobb kockázat. Tudják, hogy nincs rosszabb mint 30 fölött egyedül maradni két gyerekkel. Egyébként 9 pontot ér, + 1 nagy sóhaj.
#3 Gabi 2007. 07. 9. hétfő 10:07
Lehetett volna valami bevezetés is. Nem volt szó, hogy az asszonyka ilyen felszabadult. Persze izgalmasabb lett volna, ha a lányok még nem mennek haza. Persze szeretnék én is egy ilyen szülinapot, ha a férjem benne lenne.
#2 katica72 2007. 07. 9. hétfő 04:22
egy ilyen szülinapi buli az én álmom is!
#1 Törté-Net 2007. 07. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?