A+ A-

Te is jársz néha tilosban 2. rész - Újabb lopott percek

Miután hazaértem, sokáig nem tudtam megnyugodni. Folyamatosan Sanyi csókjának ízét éreztem a számban, viszont magam előtt már az ideges arcát láttam, a fülembe pedig visszhangoztak Szilvi riadt szavai. Úrrá lettem magamon, lezuhanyoztam és fáradtan, ledőltem az ágyamra. Nem bírtam elaludni, magányosabbnak éreztem magam, mint valaha. Ráadásul valamiért az dübörgött a fejemben, hogy a kisfiú azért lett ennyire lázas,
hogy mi ne folytassuk azt az esztelen kalandot. Ettől persze csak egyre rosszabbul éreztem magamat.
Kétségek között hánykolódva aludtam el. Álmomban Szilvi egyenesen azzal vádolt meg, hogy azért lett beteg a kicsi, mert én rámásztam az apjára. Zaklatottan ébredtem, és mindezek ellenére is vágytam Sanyi után.
Persze nagyon jól tudtam, ha hívna is, hogy pótoljunk be bármit abból, ami elmaradt, nem mennék bele. Nem lenne ugyanaz semmi sem, a bűntudat és a kierőltetettség miatt meg pláne.
Szerencsére a munkám eléggé lekötött, el is kellett utaznom pár napra külföldre, utána pedig az országon belül kellett különböző helyeken besegítenem a cégem újonnan nyíló üzleteiben.
Olyan három hónappal később egyik régen látott barátom lehívott egy koncertre. Szívesen elmentem, hogy kikapcsolódhassak és beszélgethessek vele. Csak ott derült ki, hogy Sanyi régi együttese is fellép. Furcsa volt újra látni, olyan bizsergető érzés, de próbáltam magam távoltartani tőle, vagy a régi haveri körtől.
Koncertek után valahogy mégis közéjük keveredtem én is és barátom is, aki szintén ismerte Sanyit és az együttes többi tagjait is. Nem akartam kilógni a sorból, velük tartottam a régi jól bevált kiskocsmába, ahova gyakran beültünk koncertek után.
Amolyan sörözős-dumálós after party keveredett. De mivel "kivénhedt" rókák voltunk ott, hajnali kettőkor már igencsak laposakat pislogtunk, majd szépen lassan szállingózni kezdtek a haverok, fél háromra már csak hárman maradtunk ott: Pisti, Sanyi és én. Pisti hamarosan asztalt bontott, így kettesben maradtunk ismét Sanyival.
Addigra egyáltalán nem voltam zavarban mellette, persze ez valószínűleg köszönhető volt a bacardinak és annak, hogy csupa régi koncert és régi emlék volt a téma egész idő alatt. Három körül az utolsó sör és üdítő elfogyasztása utána Sanyi óvatosan az értésemre adta, hogy hazakísér.
Csendben mentünk egymás mellett, én az eget bámultam, a csillagokat lesve, ő pedig valamit a kabátjával molyolt. Így ment ez egy darabig, amikor is megláttam egy siklót. Egyszerűen irtózom tőlük, nem tehetek ellene semmit. Ijedtemben arrébb ugrottam, amivel arrébb taszítottam Sanyit is. Félelmemen nem nevetett, bár régebben mindig kiröhögött, ha megijedtem egy póktól vagy egértől. Most csak óvatosan átkarolt és a fülembe súgta, hogy nem esz meg. Azért mellé sziszegte, hogy "cak megkosztóóól". Meghálálva kis mondatát oldalba vágtam, de ő nem tágított, derekamra tette kezét, így andalogtunk tovább. Pár perc elteltével én is átkaroltam őt, alig egy háznyira tőlünk.
A kapunkhoz egy elég hosszú bekötőút vezet, amit csupán egy lámpa világít meg, így kettesben voltunk a csillagok alatt. A kapuhoz érve már nem sok kedvem volt elválni tőle, de nem akartam tenni semmit, rábíztam mindent.
- Köszönöm, hogy hazakísértél. Jó legyél, jó éjszakát! - Elléptem mellőle, de a karját még mindig éreztem derekamon.
- Egy búcsúcsókot kaphatok? - Kérdezte, majd azonnal megcsókolt. Szorosan magához ölelt, szenvedélyesen csókolt. Szabályosan úgy éreztem, hogy elolvadok a karjaiban, mégis tudtam, nem szabad engednem a csábításnak.
- Most már bemegyek. - Bekísérlek a házig, olyan sötét van a kertben. - Ezzel magához szorított és újra megcsókolt.
Némán, szinte lopva mentünk be a szobámba. Amint becsuktam magam mögött az ajtót, Sanyi már magához is vont, és újabb szenvedélyes csókba kezdtünk. Vakon és ismeretlenül irányított a félhomályban, miközben folyamatosan csókolt és simogatta a hátam.
Eltébláboltunk az asztalomig, amin kivételesen rendet raktam, s mivel az ablak alatt volt, még valamennyire láthatta is. Odaérkezvén felültetett, combjaim közé lépett, és lassan vetkőztetni kezdett. Én, mint egy megigézett hagytam, hagy tegyen velem, mait akar. Amikor csókolt visszacsókoltam, amikor, megemelte a karom, hogy levegye felsőm engedelmesen nyújtózkodtam, de semmi magánakcióm nem volt.
- Hol kell kikapcsolni a baba funkciót? - Kérdezte mosolyogva - Netán elaludtál? Hmm?
Erre mintha kissé erő szállt volna belém, magamhoz húztam, óvatosan puszilgatni kezdtem a nyakát és simogatni a derekától kiindulva gerince és feneke irányába. Válaszként hamarosan levette ingét és pólóját, így szabad utat biztosított felfedező kedvű ajkaimnak.
Ő sem tétlenkedett ez idő alatt, kikapcsolta melltartómat majd szorosan magához ölelt, melynek következtében öleink összeértek. Éreztem, ahogy kemény farkában lüktet az ér. Lassan kibontakoztam az öleléséből, és kigomboltam farmerját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 feherfabia 2014. 09. 13. szombat 05:30
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2010. 07. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?