Laci 4. rész

Szavazás átlaga: 8.68 pont (172 szavazat)
Megjelenés: 2010. július 1.
Hossz: 9 330 karakter
Elolvasva: 13 339 alkalommal
Korán felébresztettem Lacit és még a szüleim aludtak, addigra felöltözött és csendben le akart lépni, de nem hagytam, olyan könnyen nem engedtem el. A zuhanyozástól vizes fürtjeinél fogva magamhoz húztam. A pár órával ezelőtti együttlétünk még forrón élt bennem és ismétlést akartam, naná. Laci sem ellenkezett. Odaadóan simult hozzám és én a térde alányúlva felemeltem és már vittem is az ágyba. Először a vállgödrébe csókoltam bele és úgy haladtam egyre lejjebb a kis rózsaszín mellbimbóit nyalogattam, hol az egyiket hol a másikat. Olyan kéjesen nyögdécselt alattam, hogy teljesen beindultam már, csak attól is.
– Mennem kellene, el fogunk késni mind a ketten – próbált ellenkezni. – Most tényleg nem jó, nem is kívánom.
Persze hazugság volt, mert levittem a kezem a lába közé, ahol annyira kemény volt, mint a kő, erősen megszorítottam a farkát és ő meg akkorát nyögött, hogy csak na.
Imádtam, hogy kis filigrán termete ellenére ilyen jó nagy farka van, még jó, hogy nekem egy kicsit az övénél is nagyobb és vastagabb, mert hát mégis csak én vagyok az aktív. Vicces lett volna fordítva. De a lényeg hogy teljesen oda vagyok érte.
– Kis hazudós, megbüntesselek? – incselkedtem vele. A büntetés az volt, hogy befeküdtem a lábai közé és rábuktam a farkára. Szopás közben néha felnéztem, hogy lássam a lehunyt szemhéjait és azt a szép arcát, meg az enyhén nyitott ajkait, ahonnan azok az őrjítő hangok jöttek. Annyira akartam most, mint még soha senkit, egyszerűen azért akartam megdugni, hogy a birtoklási vágyamat kielégítsem. Nah, szóval azért is.
Lenyúltam az ágy mellé, ahol ott volt a síkosító meg a koton, de mielőtt használtam volna őket elkezdtem Laci fenekét a nyelvemmel és a számmal kényeztetni. A végén már dobálta az egész testét és a keze ráfonódott a farkára. Nah, azt nem engedtem meg neki, hogy verje, én akartam az lenni, akitől a kéjt kapja. Csalódottan nézett rám, amikor félre vertem a kezét a gyönyörű farkáról én, pedig elérkezettnek láttam az időt arra, hogy a gumit ráhúzzam a farkamra és egy nagy adag síkosítót kenjek Laci alfelére, ami még mindig vörös volt az éjjeli keféléstől, de nem panaszkodott. Az ökölbe szorított kezeiből tudtam, hogy érzékeny még. Megpróbáltam kíméletesen csinálni, de szerintetek sokáig bírtam? Alattam feküdt a legszebb fiú, akit életemben láttam, a legkívánatosabb test, amit érintettem, úgyhogy két percen belül olyan vadul keféltem, mint az állat, és amikor láttam, hogy már az elő gecije előtör csillogva, akkor az egyik kezemmel vertem is neki egy kicsit. De nem tudtam két felé figyelni, úgyhogy rászóltam, hogy verje magának közben, mert mindjárt robbanok. Nem kellett kétszer mondanom neki csinálta, amit mondtam. A lüktetés nemsokára rám tört, de most nem akartam benne elmenni inkább fölé mentem és az arca fölé térdeltem. Ő, csak egy pillanatra állt meg, de folytatta a farka verését én meg lehúztam a kotont a farkamról és ráélveztem Laci gyönyörű arcára. Istenem, milyen jól esett főleg, amikor fél perc múlva ő is elélvezett és én láttam a gyönyörtől grimaszba rándult arcát, amiről folyt le az ondóm. Az ilyen pillanatokért érdemes élni! Jó volt nagyon, és amikor letörölgettem és magamhoz húztam az is jól esett. Kár, hogy sietnünk kellett, kapkodva öltöztünk és búcsúztunk, padló gázzal vezettem, kiraktam a házuk előtt. Utána néztem és láttam egy kicsit terpeszben jár és vagyok olyan mocsok, hogy nem sajnáltam, jól esett a látvány inkább, örültem, hogy én vettem el a szüzességét!
A melóhelyemen alig tudtam a munkára koncentrálni. Kavarogtak bennem a gondolatok az érzések, egyszer a mennyben éreztem magam máskor meg lesüllyedtem egészen.
Laci.
Körülötte forgott minden gondolatom és a jövőn. Arra jutottam talán a legjobb lesz, ha megpróbálom nem túl komolyan venni a dolgot, akkor talán könnyebb lesz minden...
Majd alakulnak a dolgok és majd meg látjuk, mi történik velünk. Különben is Laci még fiatal, bármi megeshet az is, hogy egyszer megtetszik neki egy lány, hiszen lehet, hogy biszex nem tudom erről nem is beszélgettem vele...
Eszembe jutott éjszakánk és a reggelünk ebédszünetben, pontosabban, akkor is és nem bírtam enni inkább elmentem a mosdóba, mert állt a farkam, mint a cövek. Bezárkóztam és lehúztam a nadrágom, benyálaztam az ujjaimat és bekentem a makkomat. Amikor már jó nyálas volt, akkor elkezdtem kiverni, egyfolytában Lacira gondoltam közben és nem is a testére, meg a feszes fenekére inkább a kéjtől átszellemült arcát láttam magam előtt a ködös tekintetét, szinte hallottam a zihálását és a nyögéseit, amit kicsaltam belőle...
Rossz jel, de nem lettem szerelmes az tuti, vagy igen?
Két perc alatt elélveztem. A délután sem volt könnyebb számomra, próbáltam a munkára koncentrálni, elrontottam a projectet és össze – vissza, csináltam mindent. Néztek is a kollégák mi ment az agyamra ennyire.
Este nagy csend volt az asztal körül a vacsora alatt, amikor bejelentettem, költözöm három hét múlva, felmondtam az albérlőknek. Anyám sírdogált, a Tibi is szomorú volt, apám meg nem szólt semmit. Este bejött hozzám az anyám és rákérdezett kerek-perec, van-e köze a dolognak Lacihoz, mivel tudta ő, hogy itt volt velem a múlt éjjel is.
– Nem is tudom – válaszoltam, ahogy igaz is volt, mert elég homályosan láttam a jövőt.
– Mi lesz ebből még kisfiam, ha a szülei megtudják, hogy elcsavartad a nyakát? – sóhajtozott.
– Nekem mindegy, csak boldog legyél – bújt hozzám és tudtam miért szeretem olyan nagyon.
Pár napig Lacit távol tartottam magamtól direkt több okból is, ő hisztizett és féltékenykedett így a negyedik napon elmentem a házuk elé éjjel és hazavittem, beosontunk, mint a tolvajok.
Aztán fönt a kezeim közé vetette magát és, csak most éreztem mennyire hiányzott.

A TÖRTÉNETET NEM FOLYTATOM, DE KUKKAMTSUNK BE LACI NAPLÓJÁBA

Laci naplóbejegyzései

Szerda

Ma végre lejárt az egy hónap, jövő héttől nem kell a gazember Tibi matek leckéjét nekem megírni és végre megkapom cserébe, amit beígért, a hétvégén összehoz nekem egy álom randit a bátyjával. Hú, de várom! Gabesz a legjobb képű hapsi a világon, tök jól néz ki, jó magas. (A Tibi azt mondta száznyolcvanhárom centi: DDD). A haja fekete vállig érő, a szeme zöld és kondizik. Egyszer, amikor náluk voltam láttam egy szál gatyában sétafikálni a folyosón, háát. Majdnem rosszul lettem! Valami adoniszi teste van, de nem undorítóan izmos hanem, csak amennyire kell, szép. Megpróbálom felszedni.

Szombat

Picit bevagyok szarva, ma lesz a véletlen randi Gabesszal a plázában. Úristen! Mit vegyek fel?!

Vasárnap

Leszoptam... a vécében, a lukon keresztül úgy, ahogy a filmben láttam és ahogy gyakoroltam a műkukin, de élőben sokkal jobb volt. Ő... meg az enyémet kapta be utána és nagyon kedvesen bánt a farkincámmal, ezzel életem egyik álma teljesült... Hú, de utána nem mertem kimenni, visszamenni hozzájuk, úgy szégyellem! De nem baj ma elmegyek Gáborékhoz, egy kis matek segítség még kell Tibinek...

Hétfő

Az éjjel maga volt a mennyország és a pokol egyszerre. Gabeszt megvártam, amíg hazaér és
f
alf
el
alf
alf
alf
lkoztam
neki, egyszerűen a lábai elé vetettem magam, uh. Megujjazott, járt bennem az ujja és közben előlröl is kényeztetett, jó volt, de nem kedveskedett azon kívűl semmivel, ehh sosem fog ez belém szeretni, soha csak én koslatok utána, mint valami szerelmes menyasszony!

A reggel meg? Az apja meg az anyja rajtakapott minket az ágyban, volt ordítás, az András bácsi megpofozott Gabesz meg hagyta, az anyja sikoltozott mint a sziréna és azt mondták soha többé ne tegyem be a lábam oda...

Akkor most mi lesz velem, velünk, hát hogy fogom így látni Gabeszt?

Szombat

Semmi nem változott, már pontosan tizenkét napja nem láttam a szerelmemet, kezdek bekattanni. Tibiből meg mindent harapófogóval kell kihúzni, ha a bátyjáról kérdezem, bezzeg ha a csajokról van szó?!

Szerda

Ma meglestem Gabeszt, a munkahelye előtt dekkoltam, amíg végre ki nem sétált a nagyságos úr, de csak egy pillanat volt az egész, hamar bevágódott abba a menő autójába, csak úgy porzott a csikorgó kerekei után minden. Hát ezért bújkáltam én a szemetes konténerben fél órát? Különben is, teljesen elzsibbadtam közben és büdös lett a ruhám!

Szombat

Ma kirúgunk a hámból, elmegyünk szórakozni Tibivel, naná, hogy az új helyre, ott lesz Gabesz is Tibi megsúgta, mégis csak jó haver.

Vasárnap

Hú mennyi minden történt.

1. Gabesz ott volt az új helyen és még jobban nézett ki, mint eddig. Csak tudnám, hogy csinálja?

2. Gabesz egy kurafi, kivitt egy hajtűdobáló kis majmot a parkba és megdugta! Megcsalt!

3. Vissza akartam neki vágni, flörtöltem a lányokkal, amikor a dugás után visszajöttek és észrevett engem. Mérgesen figyelt, amikor Betti az unokatesóm az ölembe ült, begőzölt teljesen! Odaugrott és lérántotta rólam, engem meg, mint valami rongybábút hazáig húzott maga után. / Ráadásul Bettinek most két hétig én csinálom a matekját a produkcióért cserébe, amit Gabesz előtt levágtunk, csak így vállalta... Hát ilyen egy jó unokahúg? /

4. Fölvitt és megkötözött, az egyik nyakkendőjével.

5. Lezuhanyoztatott, mint egy pólyást!

6 M... m... megdugott.

Fájt és sírtam, meg boldog is voltam, mert jó volt vele. Ez már a második alkalom volt, hogy az ágyában aludtam. Én!

Amikor azt hitte, hogy alszom, de persze, csak tetettem, kedvesen nézegetett engem, és megpuszilt!

7. Már nem vagyok szűz!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.68 pont (172 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. március 29. 00:11
#25
Eléggé komplexen mutatta be aki szerelmes úgy igazán a másikba.
1
t
t.555
2017. november 30. 01:13
#24
Ez is jó lett!
1
i
ivol
2016. szeptember 15. 11:33
#22
Igazán érzéki írás. A natúr szex, mellett, vagy ha tetszik a pornó mellett azért ez is kell. Az a jó, ha ilyen írásoknál ez egyensúlyban van.
1
Aelm
2012. augusztus 29. 23:43
#21
http://www.seamiller.neobase.hu/blog
1
v-ir-a
2012. augusztus 27. 22:33
#20
Aelm mi az oldalad címe?
1
Aelm
2012. április 25. 14:27
#19
Örülök, hogy tetszett a sorozat.Csak oda tudok válaszolni, ahol nincs VIP.Nekem nincs.
1
W
Wick21
2012. február 9. 19:40
#18
Megtaláltam az oldalt, elolvastam az összeset... Ez az amiért inkább meleg filmeket nézek (nem pornót). Az van benne ami a történetekben is. Tiszta érzelmek.
1
f
fuck89
2012. január 12. 00:47
#17
Ez nagyon jóóó 🙂 Folyasd!! 🙂 🙂
1
Aelm
2011. október 22. 17:41
#16
Toomi akkor kívánom, hogy sokáig együtt legyetek!Örülök, hogy a történetem tetszik🙂)
1
t
toomi
2011. október 5. 18:48
#15
Ha hiszitek, ha nem, velem nagyon-nagyon hasonló dolog történt meg, azzal a különbséggel, h. én 35(!) éves, a szerelmem pedig, mint a storyban, 17 éves, gyönyörű fiú..... Lassan 1 éve , h. együtt vagyunk és nagyon szerelmesek egymásba.....
1
Aelm
2011. szeptember 14. 18:53
#14
Ja, imádom ezt a sorozatomat...
1
Aelm
2011. szeptember 14. 18:50
#13
Egyetlen helyen olvasható az összes rész saját oldalamon
1
Aelm
2011. szeptember 14. 18:49
#12
Folytattam én...csak nagyon hosszú, 13 részt mégsem küldhetek be majd, esetleg egy válogatást...
1
v-ir-a
2011. augusztus 19. 23:11
#11
ma megint elolvastam, nagyon sajnálom, hogy nem folytatod:-(
1
Aelm
2010. október 30. 12:24
#10
bistvánnak:Írok én ne félj, nyolc részes lett a sorozat!!!És köszi!
1
Aelm
2010. október 30. 12:22
#9
Ez a történetem, már két hónapja ugyanazt az olvasottságot mutatja!!!Az ismerőseim közül is többen itt olvasták a sztorit.Ez vajon ez, hogy lehetséges??????
1
b
bistván
2010. augusztus 28. 15:35
#8
evon27 .Írjál még , nagyon jó!!!!
1
evon27
2010. július 7. 13:17
#7
Ok!
1
kelyhecske
2010. július 5. 22:56
#6
evon27! írj csak nyugodtan, folytasd a Laci történetet......na hagyd magad eltántorítani
1