A+ A-

Laci 1. rész

(A csempebár folytatása)
Ugye mondtam, hogy folytatom?
Szóval egy kicsit furdalt a lelki ismeret - amiért belementem a közös szopásba a plázában, nah nem mintha nem lett volna kurva jó, de akkor is. Bántotta az önérzetemet, hogy egy hugyossal csináltam, egy kis suttyó tizenhét évessel! Az öcsém osztálytársa Laci...
Hát nem csodálom, hogy nem mert kijönni a fülkéből, hogyan is viselkedhetne felnőttesen? Nem baj úgyse csinálok többet ilyesmit, nem vagyok én liliomtipró!
Azzal nyugtatgattam magam, hogy nem én voltam az első a srác életében már jócskán be van avatva a férfi - szex rejtelmeibe.
Mindegy, amikor ott az ajtófélfának támaszkodva nézett rám a nappalinkban, abba mindketten belevörösödtünk, az anyámék nem vettek észre semmit, de a tesóm nagyon furcsán nézett ránk. Igen egyikünkről a másikunkra kapkodta a fejét, csak úgy guvadtak a szemei. Tuti megsejtett valamit.
- Én léptem - álltam fel és esküdni mertem, hogy Laci megremegett, amikor elmentem mellette...
Egyenesen a haveromhoz baktattam egy billiárd partit tartottunk Norbival, aki tényleg, csak haver, nem több, mert full heteró. Helyes fiú, egyébként azt is tudja, hogy velem mi a helyzet, de igazi barát, mert soha nem érdekelte az, hogy meleg vagyok, ő mindig mindent tudott rólam, úgy ahogy én ő róla. Mivel másnap dolgoznom kellett este tízkor hazavergődtem, igen jól halljátok, mert eléggé bepiáltunk Norbival.
Már a kulcsot is a zárba illesztettem, amikor neszezést hallottam. A ház sarka mellől Laci somfordált mellém. Először azt hittem káprázik a szemem, de nem. Ott állt a kis édes, vállig érő szőke haját borzolta a szél a hold meg olyan ezüstszínnel világította meg mintha valami tündér királyfi lenne.
Hatalmas boci szemekkel nézett rám, a szempillái, mint a söprű, a hegyes kis orrát felhúzta és elcsodálkoztam, milyen nagyon szép. Az arca a finomvonalú, szemöldökét mintha rajzolták volna és a vékony feszes kis testéről ne is beszéljünk.
- Mi a franc... - nyögtem
- Ő izé van egy cigid?- kérdezte.
- Mióta cigiznek a pisisek? - Kérdeztem vigyorogva, de már kínáltam is.
- Mi van, nem vár otthon az anyuci? - gúnyolódtam vele.
- Na, tudod mit, szívd el szépen a cigidet, de útközben, húzz szépen haza! Ezzel azt hittem leráztam.
Már a lakásba léptem, amikor utánam nyúlt a formás hosszú ujjai ott voltak a vállamon.
- Várj - szólt tétován.
- Azt hittem, hogy... - nem tudta hogyan is fogalmazza meg a mondanivalóját, én persze értettem így is.
- Nem, gyerek vagy még! Azt a múltkori dolgot is felejtsd el szépen, én huszonhét te meg tízzel kevesebb.
- Két hónap múlva tizennyolc leszek, felnőtt.
- Aha, sokra megyek vele. Szóval húzz haza és hagyj békén!- De ő csak ott állt, fejét mélyen lehajtotta és remegett az édes kis teste. Mekkora balfasz vagyok, most összetörtem az önérzetét, megríkattam egy gyereket, mert a könnyei nehéz ólomként koppantak a mozaik padlón.
-A fenébe, ne sírj már, felvered az egész házat. - Magam sem tudom miért, de kézen fogtam és felhúztam magam után a szobámba. Már nem sírt, az ágyamra telepedett és kuporogva itta az üdítőt, amit felhoztam neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2010. 05. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?