A+ A-

Futballista Feleségek - A játék után 1. rész

Két héttel a Booster Party után újra a bácsikáméknál vacsorázhattunk. Amint Anya végzett a munkával rögtön elindultunk. Jól nézett, ki mint mindig. Az irodai ruháját viselte,egy merész fehér blúzt,egy szürke szoknyát, fekete harisnyát és magassarkút. Dave késén fog hazaérni,mert a focicsapattal még megnéz egy filmet. A Bev nénikémet már a buli óta nem láttam,de állandóan rá gondoltam. Először teljesen össze voltam zavarodva. Természetesen sokkolt hogy láttam azt,ahogy az unokatestvérem megdugja az anyját,és utána csodálatomra velem is lefeküdt. Tudom hogy fura,perverz,és azt is tudom hogy ez rossz. Az igazság azonban az, hogy másra se tudok gondolni,csak arra, ahogy a forró pinája körülfogta a farkamat. Ahogy megbaszatta magát velem, ahogy szégyentelenül meglovagolt egészen addig, amíg már nem bírtam magammal és beleeresztettem egy nagy adagot. Ez volt a legnagyszerűbb dolog az életemben,és nem álmodtam. Tényleg megtörtént. Nem vagyok annyira felháborodva, mint amennyire kellene. Ellenkezőleg, iszonyatosan kanos vagyok. Azért érzem kicsit rosszul magam,mert nincs bűntudatom,olyan fura. A nagynéném bárkivel lefeküdhet,akárkivel,amíg velem is. Remélem olvas a gondolataimban.
A vacsoránál Bev nem is lehetett volna még hidegebb, hivatalosabb. Szokásosan Don bácsikám alig jutott szóhoz a két testvér mellett. Mindig beléfojtották a szót. Csak ült ott, és folyamatosan mosolygott. Néha rám nézett,és megrázta a vállát,mintha azt mondaná " Mit tudsz csinálni...?" Én tudtam, hogy Én mit tudnék, akarnék csinálni, és ez az volt, hogy felviszem Bevet az emeletre, az egyik hálószobába és jól beakasztok neki. De ezt az ötletemet nem kívántam megosztani Donnal. Nagyon csalódott lettem. Minden alkalommal,amikor a sexy nagynéném elkapta a tekintetemet, elpirultam, mint egy szégyenlős kissrác. Az érdemi hozzászólásaim az asztali beszélgetéshez kimerültek egy " Tessék?" és "Elnézést,mit mondtál?" kaliberű megjegyzésekben. Néha mintha Bev rámmosolygott volna,de nem vagyok benne biztos. Végül előrehajolt az asztalnál, és megszólalt:
- Nagyon zaklatott vagy ma Tom. Bánt valami?
Bev kifejezetten vonzó volt ma este. Kivasalta a vörös haját és hátul összefogta. Szemüveget viselt,ami kihangsúlyozta a szikrázó szemeit. Egy szűk,fekete topot viselt. Teljesen kimutatva mellének formáját. A dinnye méretű mellek remekül látszódtak. A felső alatt egy krémszínű melltartót viselt,amely biztosan tartotta az ikreket. Rám nézett azzal a "tudom hogy mit szeretnél" nézésével,és előredőlt. A melle lágy lengéssel követte a mozdulatot. Egész megbabonázott a látvány. A tekintetemmel csak a cickókat követtem. Hirtelen ráébredtem,hogy mindenki a válaszomra vár.
- Dehogy, semmi bajom! Én csak... Szerintem túl meleg van itt. Vagy csak én érzem így?
Kérdeztem határozatlanul. Az anyám és a bácsikám összenéztek. Nem tudták mire vélni a viselkedésem. A nénikém továbbra is rám figyelt,a tekintete csillogott.
- Don, mért nem kezditek el Monicával a mosogatást? Kimegyek Tommal, szívunk egy kis friss levegőt meg begyújtjuk a tüzet is.
Anya és Don elkezdték a tányérok összeszedését az asztalról. Bev elment a fürdőszobába,hogy kicsit felfrissüljön. Ez alatt Én kimentem az udvarra, és elkezdtem meggyújtani a tüzet. Már be volt készítve egy kis papír és gyújtós, de hasábok nem voltak oda rakva. El kellett mennem a garázshoz, hogy szerezzek normális fát is. Ez egy kis ideig eltartott, és mire visszaértem,Bev már a rakás fölé hajolt. Próbálta a tüzet begyújtani. A lábai egyenesen álltak, és a szép kerek segge hívogatóan nézett felém.
Hátranéztem,és láttam a bácsikámat és Anyát a házban. A konyha a ház hátsó sarkánál helyezkedik el. Volt egy ablak a kertre nézve,az ebédlő részénél,és egy a mosogató felett,ahol tevékenykedtek. Mivel láttam hogy elfoglaltak, a nagynéném mögé léptem,és rátettem a csípőjére a kezem,és hátulról hozzásimultam a kerek fenekéhez. Kizárt hogy nem vette észre a merevedésemet.
- Micsoda matróz van itt...
Szólalt meg mosolyogva,de az arcán nem látszódott a felvillanyozódás
- Ez a zseblámpád vagy csak ennyire örülsz nekem?
Folytatta a mondandóját,kicsit kinyomva a fenekét.
- Bev,annyit gondoltam rád... amit csináltunk múltkor... együtt... Vacsoránál alig tudtam türtőztetni magamat... Nagyon kívánlak. Nem vonulhatnánk el egy kicsit?
Súgtam a fülébe,remélve hogy igent mond. Nyomatékosításul még szorosabban tapadtam rá.
Bev lassan felegyenesedett,de nem fordult meg. A kezeit rárakta az enyéimre,és átrakta őket a lapos hasára. Elfordította a fejét,így az arca hozzáért az enyémhez és "dorombolt"
- Egy kanos kis ördög vagy,igaz? Igazából nem is olyan kicsi,legalábbis úgy érzem a fenekemnél. Meg akarsz dugni Tommy? Belém akarod mártani a szerszámod? Ez az amit akarsz?
- Istenemre,jobban akarom mint bármi más.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:52
Elmegy.
#7 Greg 2010. 06. 8. kedd 11:48
Ez így kezdődik. In medias res :)
#6 teo 2010. 05. 26. szerda 10:03
Miért érzem úgy, hogy kellene lennie valahol egy előzménynek?
#5 tiborg 2010. 05. 25. kedd 07:13
U.I. csak vigyazz a nevelokkel.Jani az Jani.
#4 tiborg 2010. 05. 25. kedd 07:11
Elvezetes tortenet, kitunoen megirva.Jo erzes, hogy vannak meg polgarok(nok)akik tanultak es nem felejtettek el a MAGYAR nyelvtant.
#3 Greg 2010. 05. 22. szombat 10:57
majd próbálok ezen változtatni a következő résznél,köszi
#2 jani 2010. 05. 17. hétfő 10:04
Nem túl magyar !!!!!
#1 Törté-Net 2010. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?