A+ A-

Az apáca húga 1. rész

A kis Luca novért hazarendelte a családja a zárdából. Szülei, a jól meno panzió résztulajdonosai ragaszkodtak ahhoz, hogy lányuk is jelen legyen ikerhúga eljegyzésén. Lilinek, Luca ikerhúgának egy rendorségi nyomozó csapta a szelet, s most végre teljesült minden óhaja: eljegyezhet egy gazdag lányt, akinek ráadásul még a hozományát sem kell megosztania senkivel. Luca ugyanis hamarosan leteszi a fogadalmat, és örökre bent marad a zárdában. Pali a kis nyomozóhadnagy úszott a boldogságban.
A vacsora után Lili elszaladt a kápolnába. Lucát ott találta egy kis imazsámolyon térdepelve, amint egy hosszú rózsafuzért szorongatott. Annyira elmerült elfoglaltságában, hogy észre sem vette, amint Lili megállt a háta mögött, csak a szipogásra lett figyelmes. Hátranézve meglepodött ikerhuga könnyáztatta arcától.
- Mi történt Lili? - kérdezte döbbent részvéttel - Ki bántott kedves?
Lili szó nélkül novére nyakába borult, s görcsös zokogása között egyre csak azt hajtogatta: - Tévedtem, tévedtem! Most már tudom, hogy csak a pénzem kell neki! Látom az arcán a mohó kapzsiságot, s közben rám se hederít! Most már nyeregben érzi magát! Segíts nekem, te olyan okos vagy, találjunk ki valamit! Leckéztessük meg!
- Csillapodj Lili! Felmegyünk a szobádba, s ott mindent megbeszélünk! Jó lesz? - vígasztalta a kis novér.
Lili és Luca izgatott beszélgetésbe fogott odafent a szobájukban. Egy félóra elteltével ismét megjelent a mulatozó társaságban Luca. Kissé félszegen mosolyogva, szokatlan esetlenséggel mozgott az ünnepi alkalomra készített estélyiben. A szüloknek elég volt egyetlen pillantást vetniük rá, és mindennel tisztában voltak. Csak a kis nyomozó nem vett észre semmit. Lili pedig novére apácaruhájában eltunt a konyha irányába, és hamarosan nyoma veszett az erdoben. Soma, a régi, az elso, ott várt rá a kis rejtekhelyen, ahol pár napja találkoztak. Megdöbbenve nézegette szerelmét a fekete ruhában, s megállapította, hogy Lili megtévesztésig hasonlít apáca novérére. Tétovázva nyújtotta karját Lili felé. Az apácaruha egy pillanatra tiszteletet parancsolt. Aztán Lili egyetlen mozdulattal megoldotta a fekete fátylat, és hosszú haja hangos suhanással omlott szét a fekete ruhán. Soma vágyakozva karolta át. Eloször bátortalan, apró csókokat lehelt a lány nyakára. Utána Soma egyre inkább tuzbe jött, teljesen feltüzelte az a fantáziakép, hogy most egy kis apácával fog szeretkezni. Holott Lili az elso szerelme volt, három évig tartott a kapcsolatuk, de Lili egy napon megismerte Palit a kis nyomozóhadnagyot, s búcsút intett Somának.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 sipospista 2017. 01. 26. csütörtök 16:02
Eleg joooo
#2 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:34
Elmegy.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?