A+ A-

Az apáca húga 2. rész

Lilit szobalánya várta a folyosón. A lány fiatal volt, alig tizennégy éves. Szemrevaló, szoke fruska. Lili szótlanul karonfogta és behúzta a szobába. A szobalány döbbenten nézett az apácára.
- Dicsértessék... - dadogta, mire Lili türelmetlenül szólt:
- Én vagyok az, te buta! - Erre a lány még jobban megzavarodott.
- Készítsd el a fürdovizemet!
Lili idegesen járkált novére szobájában, úgy érezte, ez a délután szuz novére tisztaságát is beszennyezte. A szobalány elsietett a fürdoház irányába, s bezörgetett a konyhai személyzet ajtaján. Az erélyes dörömbölésre egy kába fiú nyitott ajtót. Rózsi halk hangon eloadta kérését, mire a kukta szemtelenül elvigyorodott.
- Amíg felmelegszik a víz, mi lazíthatunk egyet!
Rózsi erre visszakézbol szájon vágta a szemtelenül vigyorgó fiút. Az pedig, mintha csak erre várt volna, elkapta a lány kezét, a háta mögé szorította, majd szabad kezével megmarkolta annak telt keblét.
- Eressz el, kiáltok! - lihegte, de a fiú egyre keményebben tartotta, száját ajkával betapasztotta, és egyre beljebb húzta a sötét helységbe. Rózsi védekezésül beleharapott a fiú szájába, ám az, mintha erre várt volna, fölkapta és meg sem állt vele az ágyig. A szobában ketten laktak egy másik segéddel: Józsi, a tizennégy éves kukta, és Jani, egy harminc körüli férfi. Jani ébren feküdt az ágyán, és mikor társa a közelébe ért a rúgkapáló, lánnyal, azonnal a segítségére sietett. Átölelte Rózsit, nyelvét egészen benyomta a lány szájába, miközben kezeivel a lány hatalmas melleit markolászta. Rózsi fokozatosan elernyedt, karját Jani feje köré fonta, az pedig nekilátott a lány ingének kigombolásához. Miközben Rózsi az ágyon ült, Józsi fejét a lány szoknyája alá fúrta, és bugyiját félrehúzva nyelvével nyalogatni kezdte a forró ajkakat, majd behatolt a nedves punciba. Rózsi szinte magán kívül volt a két fiú izgatásától, nagyokat sóhajtott. Józsi ekkor az ölébe húzta és hirtelen mozdulattal beléje hatolt. Rózsi közben sikoltozni sem tudott, mert Jani farka közben a torkáig hatolt, miközben egy pillanatra sem engedte el két mellét, melyeket ritmusosan szorongatott, mellbimbóit morzsolgatta. Szinte egyszerre élveztek a lányba alulról, felülrol. Rózsi testében hatalmas kéjáradat dúlt, életében még sohasem érzett ilyen kielégülést. Utána a két fiú helyet cserélt. Most az egyik dugta alulról, a másik felülrol. A kielégülés után együttesen felöltöztették a lányt, majd Józsi kézen fogta és elsiettek a fürdoház irányába.
- Holnap ötkor ugyan itt - súgta neki búcsúzóul a fiú. Rózsinak egyetlen gondolata sem volt az átélt kaland után. Néhány perc múlva Rózsi belebotlott az udvaron ténfergo Paliba.
- Mit keresel itt ilyenkor, mért nem mész aludni? - kérdezte rossz kedvuen. Sehogyan sem tetszett neki menyasszonya tartózkodása a mai eljegyzésen.
- Lili kisasszony fürödni akar.
- Igen? Majd felviszek neki egy lavór vizet, eredj aludni. - mondta hirtelen Pali.
Rózsi sejtette, hogy nem így kellett volna tenni, de még mindig az átélt események hatása alatt volt. Pali felsietett a lépcson és szinte kopogás nélkül azonnal belépett a lány szobájába. Lili, - vagyis akit Pali annak vélt - még fenn volt, és ágya elott térdelve imádkozott. Luca szelíden nézett a váratlan látogatóra, és azonnal az ajtóhoz sietett, hogy megtartsa neki az ajtószárnyat. De Pali olyan határozottan lépett be, hogy az ajtó azonnal bevágódott mögötte. Luca ekkor kapott észbe, hogy mindez a ruhacsere következménye lehet.
- Jócakát kisasszony! Van itt valami fürdoedény, ahová betölthetném a vizet, vagy tyúkot szándékozol kopasztani benne? - kérdezte Pali dühösen, és választ sem várva lecsapta a lavórt a szoba közepére. Luca megrettent, még soha nem hallotta a hadnagyot így beszélni.
- Milyen lakályos ez a szoba! Ha elgondolja az ember, hogy tíz éve kemény munkában telt az élete, igazán megérdemelne egy kis kényelmet és nyugalmat. Vagy nem Lili kisasszony? - kérdezte a hadnagy és tekintetét metszoen a lányra szegezte. Lucának fogalma sem volt, hogyan kellene most viselkednie.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 14:23
Ismeretlen lessz-e írásodnak folytatása?
#3 sipospista 2017. 01. 26. csütörtök 16:12
Joo.de van folytatas..
#2 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:34
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?