A+ A-

Első történetem

... A helyszín egy erdő és benne egy vadászház. Csak ketten vagyunk, te és én. Kint tél van, hideg és süvít a szél.
A szoba meleg, tiszta fából van minden berendezési tárgy, egy kandalló dörmög az ajtóval szembeni fal mellett, előtte fehér jegesmedvebőr. A bőr mellett forralt bor, eper és tejszínhab áll.
Halk zene szól, a nap éppen lemenőben van, ezért csak derengő félhomály borítja a szobát.
Egy kedves kanapén üldögélünk és beszélgetünk...
...Felállsz tenni a tűzre, hogy el ne hamvadjon a parázs. Látom, ahogy közelítesz a tűz fényéhez és arcodon piros, mozgó árnyékok ugrabugrálnak, ahogy közelebb hajolsz. Néhány hasábot dobsz rá, majd rámnézel, és megpaskolod a prémet, hogy üljünk inkább ide :)
Egy fekete plüss háziköntöst viselsz, alatta hófehér, szűk bermudát. Papucsodat lerúgod és rátelepedsz a bőr szélére. Felkelek a kanapéról és bekötöm az én köntösöm kötőjét. A színe vadmálna és alatta egy fehér alapon apró kisvirágos-mintás szatén kombidresz található.
Odasétálok hozzád és rádmosolygok. Kacsintasz egyet. Ez azt jelenti, hogy szeretnél szeretkezni velem.
A magnóban éppen egy lassú szám megy.
Kioldom a köntös kötőjét, és a dal ritmusára mozgatom a kezeimet, a csípőmet. A tánctól lassanként lehull a ruhám. Elfekszel a földön és felkönyökölsz, jelezvén, hogy folytassam a táncot.
A dal szép, nagyon erotikus. Imádom, ahogy nézel a gyönyörű szemeiddel. Szívesen táncolok neked.
Végigsimítom az arcom, a nyakam, a vállam, egészen a derekamig, majd visszafelé a mellemig érve. Finoman hozzáérek a tenyeremmel a domborulathoz, rátapasztom a kezem és kagylót formálva végigsimítom az egészet. Majd mindkét kezemmel folytatom a simítást lefelé az ölemig. Bal kezemmel hátradobom a hajam, jobb kezemet a vénuszdombomon pihentetem. A hajam tartva kissé előrehajolok és másik kezemmel vonalat rajzolok a combom belső oldalán. Fejem most megemelem, rádnézek és a két mellem összeszorítom, közel egymáshoz. Leguggolok, és úgy simogatom egyik kezemmel a cicimet, másik kezemmel a puncim.
Halk sóhaj száll felőled. Azt hiszem a táncból ennyi már elég.
Odasietek hozzád, leülök melléd a földre. A fekvéstől kinyílt a köntösöd zsinórja és látni engedi az érzéki mellkasodat. Fölédhajolva megcsókolom a szád, leheletfinoman, majd a felső és alsó ajkadat kicsit beszívva.
Hanyatt fordulsz és leoldod a ruhát. Én kihúzom a köntös kötőjét és a fejed fölé emelve a karodat, megkötöm a kezeidet.
- Nem szabad megérintened, ameddig nem szólok.- mondom neked.
Egy mosoly a válasz.
Kiveszek egy epret a tálból és belegyömöszkölöm a szádba, egyet én is bekapok, majd újabb csókot nyomok az ajkaidra. Finom puszikat hintek a mellkasodra, a pocidra. Lehúzom a nacidat, miközben megemeled a feneked. A farkincád szinte kicsapódik, ahogy a gumi áthalad felette. A vége már csillog az időközben már többszöri merevedésektől.
Előkerül a tejszínhab is. Vaníliás. Kerek göböket fújok az altestedre, finoman elosztva a habot mindenhova. Az ágyékod olyan, mint egy habostorta egy 1 éves kisfiú szülinapján. :)
Fölédhajolok és már torkoskodom is. Körbenyalogatom a "gyertya" tövét, majd szárát és alulról felfelé és egy finom mozdulattal eloltom. Keveredik a tejszín és az ondó íze. Nyelvem bedugom a felhúzott fitymád alá, és körbe-körbe izgatom a makkod. A szám szélével összeszorítva a bőrt mozgatni kezdem a bőrt a makkon, miközben a nyelvemmel tolom a végét feléd. A kezemmel segítek, hogy a jóleső érzés szétáradjon az egész hímtagodon és ne csak a végén összpontosuljon. A tempó is gyorsul, ahogy megkívánja a vágyad. Tested megfeszül és érzem lassan közeledsz a csúcs felé.
- Még, még. Erősebben. - mondod.
És szívesen megteszem, mert érzem bennem is erősödik a vágy irántad.
Szeretnél megfogni, magadhoz húzni, vagy irányítani a fejemet, hogy egyre jobban élvezd a franciázást, de a kötél nem enged.
Ekkor tompa hörgés szerű hang hagyja el a torkod, és én tudom, hogy még egy mozdulat és élvezni fogsz.
Erősen megharapom a péniszed végét, félig nyitvahagyva a számat várom, hogy az első adag sperma a nyelvemre spricceljen. Te felnyögsz az egyszerre kellemes és fájó érzéstől és a csúcsra jutsz.
Most eloldom a zsinórt és összehúzom a szemem. Késztetlek, hogy ne hagyd el magad, mert én már rettentően vágyom a testedre.
Péniszed puha lett, és nagyon jó ilyenkor megmarkolni finoman.
Én sem úszom meg könnyen. Szememre kerül a köntös kötője. Nem látok, csak érzem, ahogy forró kezeid simítják végig a testem. Aztán kigombolod a trikóm gombját a lábam közt. Felhajtod és zárt ajkakkal mintákat írsz a domborulat bőrére. A fanszőrzet szinte teljesen epilálva, inkább csak jelezve, hogy itt a helye...
Most én kapok tőled egy epret és egy újabb csókot, amit egy nyelvespuszi is követ. Majd pár pillanattal később újra a kezed érzem, annak forróságát, ahogy rátapad a puncimra. Odavonod az én kezem is és kéred, hogy kicsit én is csináljam magamnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.58 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:26
Nemrossz.
#4 A57L 2015. 05. 21. csütörtök 05:16
Gyenge lett.
#3 papi 2013. 10. 28. hétfő 21:07
Elsőnek nem rossz.
#2 v-ir-a 2010. 04. 14. szerda 22:31
elbírtam volna egy hosszabb változatot is..de azért így sem rossz
#1 Törté-Net 2010. 04. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?