A+ A-

A pszichiáter

Ahogy Mike végigsétált az esőtől nedves városon a gondolatai a pszichiáter körül cikáztak. Már egy éve járt ugyanahhoz a pszichiáterhez és a szexuális vágy már kezdett gerjedni benne. Nem, nem voltak szexuális kapcsolatban még csak nem is próbálkoztak ilyesmivel. Túl "hideg" no volt ahhoz hogy ez akár eszébe juthatott volna, de a fantáziája bőven elég volt hogy tüzelje vágyát. O soha nem mutatott semmiféle érzelmet Mike felé de hát ez nem is csoda hiszen végül is orvos páciens kapcsolatban álltak és mint ilyen szigorúan tilos volt mindenfajta ilyen jellegű kapcsolat. Mike elfogadta ezt és megelégedett azzal, hogy a fantáziájában éltette ezt a kapcsolatot. És a havi két alkalom mikor találkoztak mindig csak tovább fűtötte titkos vágyát. Elképzelte arcát, száját mely soha nem mosolyodik el, sötét szigorú szemei. Olyan távoli, olyan szigorú és olyan gyönyörű! Úgy elmerült a gondolataiban, hogy szinte észre sem vette és máris célhoz ért. Sóhajtott egyet és benyitott a széles üvegajtón.
Ella ránézett az órájára és levette szemüvegét megdörzsölte szemét. Mike mindjárt itt lesz és neki még fel kellet készülnie a találkozóra. Maga sem értette hogyan de a kezelések során a fiatalember egyre inkább rokonszenves lett neki. Néha azon kapta magát hogy szinte benedvesedett mély mámorító hangjától és mélyreható pillantásától. Az ő szakmájában a szex paciensekkel szigorúan tilos volt de neki egyre nehezebben sikerült elnyomnia ezeket az érzéseit. Attól félt hogy elveszti a dolgok irányítását. Ahogy gondolatai Mike felé kalandoztak szinte maga előtt látta sugárzó pillantását, kisportolt testét. Azon kapta magát, hogy már megint felizgult és elkezdett nedvesedni ott a lába közt.
Mike benyomakodott az üvegajtón amelyik Ms. Sanders irodájába vezetett. Felment a recepcióra és bejelentkezett. Ahogy pillantása az üveg asztalra tévedt látta, hogy mint általában a recepciós egy szűk szoknyát viselt ami most felcsúszott formás lábain. Finom fehér nejlonharisnya takart lábait és még inkább kiemelte formáját. A recepciós felnézett rá és egy mosolyt küldött felé.
"Ms. Sanders mindjárt fogadja önt" - mondta és újabb mosolyt lövellt felé. Mike megköszönte majd leült és egy magazinba temetkezett. Ideges volt, nagyon ideges. Minden ülésük előtt ideges volt. Hirtelen meghallotta a tűsarkak kopogását s kövön és letette a magazint, felállt. Ella épp csak befordult a sarkon és máris intett, hogy kövesse az irodába. A vágya máris fellobbant és minden koppanásra, melyet a tűsarkak keltettek a kövön, csak fokozódott. Volt valami ebben a kopogásban. Talán csak a gondolat hogy milyen fantasztikusan néz ki magas sarkúban és a rövid szoknyában amit mindig viselt. Ránézett lágy barna hajára és finom bőrére. Be akarta inni illatát megtelni vele és érezni őt. Meg akarta érinteni őt minden porcikáját. Nagyot sóhajtott, és utánament az irodába.
Amíg Ms. Sanders megkerülte, hogy becsukja az ajtót feltűnt neki, hogy valami különös van az irodában. Nem tudta megmondani mi de valami határozottan különös volt. Talán csak a kinti eső miatt de olyan sötétnek látszott minden itt bent. Aztán ami még különösebb volt hallotta a ajtó zárjának kattanását és megfordulva látta hogy Ms. Sanders éppen elfordul az ajtótól. Találkozott a pillantásuk egy rövid pillanatra de Mike gyorsan elfordította a tekintetét. Nagyon szégyellte magát amiért azt hitte hogy az ajtó bezárása jelent valamit. Gondoltban megszidta magát és odament a fekete bor kanapéhoz és lehuppant. Majd fekvő pozícióba tornászta magát és kezeit a mellkasára fektette. Oldalra pillantva látta hogy Ms. Sanders valami papírokat szed elő a asztal fiókjából. Csak csodálattal tudott adózni neki. Lenyűgözve figyelte fekete harisnyás lábait. Nem volt igazán magas de fekete magas sarkú cipői kicsit magasabbnak mutatták. Ahogy a fekete
harisnyák eltűntek a szoknya alatt tökéletesen kirajzolták a formáit. Visszaejtette fejét a kanapéra és várta hogy a kezelés elkezdődjön. Hallotta hogy visszasétál hozzá odahúz egy széket hogy leüljön. Éppen időben fordította oldalra a fejét, hogy lássa amint leül vele szemben. Olyan közel volt hozzá, hogy szinte hozzáért a lábaihoz. Felemelte egyik lábát, hogy
keresztbe rakja a másikon. Ebben pillanatra megérezte a másik szexuális illatát. Elnyomta magában az ilyen jellegű gondolatokat és visszafektette fejét a díványra.
Ellának elég volt csak rápillantani és máris úgy érezte elérkezett arra a pontra ahonnan már nem tud megálljt parancsolni magának. Mennyire kívánta, hogy odanyúljon és megérintse izmos testét, minden porcikáját, úgy hogy ne maradjon érintetlen terület. Ahogy nézte őt ismét begerjedt és vágyakozni kezdett, érezte, hogy elkezd nedvesedni ismét. Úgy érezte a vágy ami mélyen öléből sugárzott megállíthatatlanul terjed és sugárzik. Arra vágyott, hogy megérintse őt és elmondja végre mennyire akarja hogy vele legyen. De ismét elnyomta magában vágyát. Megpróbált a munkájára összpontosítani de elég nehezen ment a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 04. 10. kedd 04:30
Egyetértek veled.6P
#6 feherkalman1 2017. 06. 4. vasárnap 20:04
Erős közepes.
#5 feherfabia 2015. 10. 31. szombat 05:57
elég jó!
#4 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 07:47
Közepes.
#3 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:45
Egész jó
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 18:29
Na, az ilyen tyúkokat el kellene tiltani a szakmájuktól.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?