A+ A-

Egy anya emlékei 3. rész

Fordítás
Valójában ez szerző által megírt 3. rész, mert a 2. részt már feltették az oldalra "Emlékeim anyáról: Frank története 1-2 rész és 3. rész" címen, nem akartam feltenni az én fordításomat kerülendő az ismétlést
Továbbra se olvassa el akit zavar az anya-fia szexuális kapcsolat.
Reggel néztem ahogyan az anyám elkészíti apa reggelijét, miközben ettem az enyémet. Felkeltem és lementem reggelizni, még pizsamában voltam, remélve, hogy anya hálóingben van, de nem volt ilyen szerencsém. Már átöltözött otthonkába, amely eltakarta a térdét is. Mégis, élvezettel néztem a konyhában, miközben ettem, és elképzeltem, milyen a teste a ruhája alatt. Amikor befejeztem, megkért, hogy vigyem fel az apámnak készített reggelit.
"De anya," panaszkodtam "Már beszéltünk erről tegnap. Azt szeretném, ha apát együtt etetnénk meg."
Anya elpirult egy kicsit, majd megállapodtunk abban, hogy együtt csináljuk. Élveztem anya mögött lépkedni, ahogy követtem a lépcsőn, előttem mozgott izgató feneke. Apa még az ágyban volt. Megkért anyám, hogy emeljem fel, így tudja megetetni a székben ülve, azt javasoltam, hogy könnyebb lenne, ha leülne vagy letérdelne mellé az ágyra. Így anya lerúgta a cipőjét, és felkúszott az ágyra, térdre ereszkedett az apám oldalánál. Elkezdte etetni. Nem csináltam semmit az első néhány percben.
Aztán próbaképpen, a kezem anyám vállára tettem, és elkezdtem egy gyengéd masszázst. Egy idő után, Anya egy kicsit hátradőlt. Masszíroztam a hátát, miközben továbbra is etette apát, lassú folyamat volt ez. Egy idő után, a kezemmel simogattam az oldalát, le- fel a hónalj mentén, hozzáérve a melléhez is. Anya összerezzent.
"Ó, istenem, nézd, mit tettem!" Szólt remegő hangon. "A francba, ez meg foltot fog hagyni."
Odaadta nekem az ételt és a kanalat is. Láttam az étel ráömlött a mellére. Gyorsan, berohant a fürdőszobába letakarítani a ruháját. Bármennyire is szerettem volna, nem követtem a fürdőszobába. Maradtam térdelve az ágyon, és elképzeltem, ahogyan ruhát leveszi a testéről. Hallottam víz csobogását, amíg megtelt a kád. Hallottam amint a káddal teli vízben öblíti a ruháját. Néhány perccel később kijött a fürdőszobából, felöltözve csak a ruha volt rajta, semmit sem viselt a ruha alatt. Volt egy halvány vöröses folt rajta, a jobb mellén. Nézte a foltot, miközben sétált felém, szabadon néztem a testét, amelyre a vékony pamut ruha simult.
Láttam sötét mellbimbói kinyomják az anyagot, és láttam a bugyiját. Szó nélkül visszahelyezte magát korábbi helyzetébe és folytatta apa etetését. Én is visszafészkeltem magam mögéje és kezem a derekára tettem, ő is gyengéden újra visszaült a combjaimra. Simogattam fel-le a derekát és a fülébe súgtam:
"Ne légy ideges, anya." Aztán: "Meg fogom próbálni megcsókolni az arcod és a nyakad újra, tartsd szemmel, hogy ha apa reagál-e."
Több ártatlan puszit adtam az arcára, fokozatosan növelve azt az időtartamot, amíg az ajkam az arcához nyomom. A puszijaim egyre kevésbé voltak ártatlanok, inkább érzéki csóknak nevezném. Közben kezem a derekáról a melleire tettem, finoman masszíroztam azokat, éreztem, hogy bimbói merevednek az izgalomtól. Többször megborzongott, egyre izgatottabb lett és abbahagyta az etetést.
"Tartsd a tálat, majd én etettem, anya," suttogtam halkan a fülébe.
Elkezdtem a vállát finoman megnyalva harapdálni. Meztelen válla lassan kicsúszott a ruhájából, lehunyta a szemét, és megállt az etetéssel. Ott hagytam a számat az arcán, csókoltam azt és belecsókoltam a fülébe, ő hátra vetette a fejét, úgy élvezte a válla, tarkója harapdálását, arca csókolgatását.
Finoman megfogtam a nyakát, közelebb húztam magamhoz, úgy harapdáltam és hosszan belecsókoltam a fülébe, anya hátrahajolt és felkínálta nekem az ajkait. Én szájon csókoltam, éreztem, hogy nyelvével utat keres a számba.Csók közben nyelveink egymás szájába csúsztak, Anya kezét az ölébe ejtette, ahol már majdnem üres volt a tál. Közben a melleit tovább masszíroztam, a bimbói szinte szétszakították a ruhája anyagát. Lenyúltam a bal kezemmel, hogy nyugodtan kivegyem a tálat a kezéből.Ugyanúgy folytatódott tovább minden közöttünk. Csókjaim közben a fülébe suttogtam
"Tartsd csukva a szemed, anya." egyre izgatottabbá váltunk mindketten "Kérlek, hogy emeld fel a lábaid "
És a kezem becsúsztattam a combjai közé
" Csak egy kicsit,tedd széjjelebb anya."
Már a combjaimon ült, szétnyílt combokkal.
"Emeld fel egy kicsit, anya."
Kezem a combjai tövéhez csúszott, ő pedig egyre jobban terpesztett és a lábát húzta felfelé. A csupasz combja, már az enyémen volt, és a fenekével az ölembe fészkelte magát, a kemény farkamtól csak a bugyija választotta el a vágatát. Nagyon izgatott voltam. és csúszkáltam a merev faszommal a feneke vágatában, át csúszva a puncijához, ő is mozogni kezdett és éreztem, ahogy átnedvesedik a bugyija. Emlékeztettem, hogy tartsa a szemét csukva, és engedjen be a bugyijába, így apa, fekve csak a lábát láthatja és semmi mást. Anya combjai a dörzsélés miatt kezdtek szétnyílni és félrehúzhatóvá vált a bugyija, amit meg is tettem azonnal. Nem láttam, mert teste eltakarta előlem, de tudtam, hogy csupasz pinája ott illatozik széttárt combjai között
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 06. 23. csütörtök 05:59
Egy kicsit erőltetett.
#9 papi 2015. 02. 15. vasárnap 21:31
Nem nagyon rossz
#8 feherfabia 2014. 11. 4. kedd 05:59
5P
#7 veteran 2014. 11. 3. hétfő 14:11
Gyengécske
#6 Andreas6 2014. 11. 3. hétfő 09:44
Ha tudnál rendesen magyarul, nem írnál ilyeneket: "felöltöztem normális öltözékben." Szóval, benne voltál az öltözékben és felöltöztél. Ráhúztál, netán alávettél még valamit? Amúgy közepes történet.
#5 zsuzsika 2014. 11. 3. hétfő 08:16
A Frank 1-2-3 jobb volt.
#4 Rinaldo 2014. 11. 3. hétfő 08:07
Jó.
#3 listike 2014. 11. 3. hétfő 05:01
Volt jobb.
#2 zoltan611230 2014. 11. 3. hétfő 02:48
Jo
#1 Törté-Net 2014. 11. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?