A+ A-

Vivien és Én 2. rész

Ott csókolóztunk a vízben, és én simiztem a cicijét, mivel a víz nyakig ért, ezért teljes nyugalommal félrehúztam, az amúgy sem nagy felsőrészt, és összecsippantottam a mellbimbóját, persze csak finoman, felváltva simiztem és morzsoltam. Szinte már karcolt. Araszoltunk befelé, habár a vízállás miatt már így is szinte a tó közepén éreztük magunkat. A vizibiciklisek beljebb, a fürdőzők jóval kijjebb voltak. Még szerencse, hogy ott volt a matrac, amin lehetett napozni is. Fogtam, kikötöttem a felsője kötőjét, és levettem róla. Először tiltakozni akart, de mondtam, hogy úgysem látja senki rajtam kívül, és különben is, észre sem veszik a sok monokinis között. Feldobtam a matracra. Sőt, mondtam neki, még azt sem venné észre senki, ha totál meztelenek lennénk. Erre kibontakozott az ölelésemből, és hopp, már le is vette a bugyit is. Azt mondta, hogy én jövök, mire én elkezdtem menekülve felmászni a matracra, ő pedig lerángatni rólam a nacit. Nevettünk, és végül is csak nem sikerült felmásznom a matracra, viszont a nacim lekerült rólam, és fel a matracra.
Ismét csókban forrt össze a testünk, igaz teljesen más érzés volt, mint ruhába, így a végtelen szabadság, boldogság, szerelem járta át testünket, és a vágy felkorbácsolódott. Mondtam neki, hogy vigyázzon, mert elszabadult az "indulatom"! Azt mondta, megadjuk a módját, ne aggódj, azzal kézbe vette a dolgok irányítását, párszor megszorította, húzott rajta párat, a hasamhoz nyomta, és úgy kulcsolta a lábát körém, hogy a farkam oldalához érjen a nunija, hogy a nagyajkai körbefogják, mintha forró csókot lehelnének rá, a víz alatt. Isteni érzés volt! Elkezdtem óvatosan mozogni, de úgy, hogy véletlenül se érjen a makkom a bejáratához, nehogy akaratlanul, netán hirtelen vegyem el a szüzességét. Fel-le csúszkált a farkamon, szorosan magához húzott, hogy minél többet érezzen belőlem. Hátradőlt, megemeltem kissé, és a nyelvemmel elindultam az álla finom vonalától, végig a nyakán, apró csókokkal árasztottam el azt a törékeny testet, a két kezét széttárva, szinte felfeküdt a vízre, és én csókoltam, ahol értem. Beszippantottam a mellbimbóját, kissé talán meg is haraptam, mint vad marcangolja az áldozatát. Felfektettem félig a matracra, engedett a szorításán, sőt, a kezemmel a csípője/popsija alatt megemeltem, a lábait szinte széttárta, és hagyta, had lebegtessem minél feljebb az izgalom, szenvedély hullámain.
Csodálatos teste ott feszült előttem, félig a víz alatt, de persze ismét láttam a nuniját, igaz, most közvetlen felette meg volt hagyva egy vékony csík. Állati szexi látvány, érzés volt ott és akkor és vele. Másik kezemmel végigsimítottam a kezét, a cicijének a külső ívét, a hasának vonalát, majd megérintettem a csodálatos nagyajkait. Csak szinte 10 cm-re volt a víz alatt, így tisztán láttam, és tisztán éreztem a puhaságát. Ahogy finoman fel-le simogattam, egy kissé szétnyílt a két nagyajak, és mint kapun a vándort, beengedte az előtérbe az egyik ujjamat. Megálltam egy pillanatra, mert figyelni akartam a Vivienem reakcióját, ami nem is maradt el. Lassan, mélyen felsóhajtott, és egy nagy mosoly húzódott végig az arcán. Persze nem akartam itt megállni, így simiztem tovább a bejáratot, a nagyajkakat, belül a kisajkakat, és a bejáratát is, ám nem akartam behatolni, vagyis igen, de nem az ujjammal először. Inkább kitapintottam a csiklóját, ami már borsónyira duzzadt, a kisajkak felső találkozásánál, eltéveszthetetlen volt. Apró köröket írtam le, vagy csak finoman két ujjam közé vettem, úgy morzsoltam óvatosan.
Kétoldalt a csikló melletti területe nagyon érzékeny volt, ott csak fel-le kellett mozgatnom az ujjamat, és mindjárt hallottam a hatását. Mélyebb lélegzetvételek, és mégis gyorsuló légzés, meg-megfeszülő test. Már nem mosoly tükröződött az arcán, hanem kéj, valós gyönyör, amit tudtam, tőlem él át először. Egyre gyorsítottam a körzésen, pörgött az ujjam, a csiklója volt a középpont, már nem finomkodtam annyira, mint egy hangszer, úgy játszottam a testén, hajszolva, űzve az orgazmusa felé. Már mindkettőnknek megszűnt a külvilág, nem foglalkoztunk senkivel, semmivel, csak ketten voltunk ott, és akkor megéreztem, hogy mint húr, megfeszül az egész teste, ujjaival belemar a matracba, hatalmas erőfeszítésébe kerül, hogy azt a mélyről jövő első orgazmust teljes beteljesüléssel élhesse át. Összeszorított foggal és szájjal megfeszült, megállt, éveknek tűnő másodpercekig így maradt, majd hullámokban szakadtak fel belőle az orgazmus hullámai, újra, és újra megfeszítve a csodás testét. Erőtlenül rám kulcsolta a kezét, én átöleltem, és csak szorítottam, hagytam, pihenjen. Lassan, mintha mély álomból ébredt volna, úgy nézett rám. Szeme fáradt volt, mégis oly más, mintha most láttam volna először. Átszellemülten, hálásan nézett rám, nem szolt semmit, csak adott egy olyan csókot, ami életem legédesebb emléke marad.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2018. 03. 15. csütörtök 13:03
Megérne még egy folytatást.
#4 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 20:02
Sajnos, befejezetlen. Pedig nagyon jól halad.
#3 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:27
Jó írás,kár hogy nincs folytatás.
#2 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:54
Jóóóó smile nyes
#1 Törté-Net 2011. 08. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?