A+ A-

Vivien és Én 1. rész

Az egész történet egy évvel ezelőtt, februárban kezdődött. Akkor ismertem meg Vivient. Egy discoban találkoztunk, mint két különálló haveri társaság idegen, ám barátkozásra igencsak hajló tagjai. Ő akkor múlt 17 éves, én pedig 24. Tudom, nagynak tűnik a korkülönbség, és a többiek is mondták, hogy ne hülyéskedjek, ez a lány nem nekem való, de akkor én csak megrántottam a vállam, mondván semmi komoly, de azért elkértem a számát. (biztos, ami biztos:) Másnap megbeszéltünk egy találkozót, és onnantól kezdve, míg együtt voltunk, minden nap találkoztunk. Elvarázsolt az a lány. Én eléggé szabad gondolkodású vagyok, voltam, nem igazán kötöttem le magamat még senki mellett. Ehhez képest Vivien rendesen megfogott, Ő egy kedves, visszafogott lány, helyes pofival, majdnem popsiig érő barna hajjal, ártatlan mosollyal.
Levett a lábamról mindjárt az első találkozásunkkor. Kiderült róla, hogy nemrég jött vissza dél-Amerikából, hogy nem is olyan alamuszi nyuszi, mint amilyennek látszik, hogy imádja az embereket, mindig kész jókedvre deríteni bárkit, hogy olyan mint egy cica, szeret szeretni, és nagyon lehet imádni. A barátaim nem értettek, azt szajkózták, hogy nem hozzám való, de én tudtam, hogy megtaláltam ŐT, igen, csupa nagybetűvel! Mindig rácsodálkoztam, hogy milyen szép, nagyon felpörgetett pusztán az érintésével, egy kacér mosolyával, vagy mikor hozzám simult az a törékeny test, amit még más férfi nem fedezett fel előttem. Azt gondoltam, hogy ő az igazi, és csak az enyém, rám várt, s én őt kerestem. Elkezdtünk járni, ismerkedni egymással, én tudtam, hogy nem akárkiről van szó, nem siettem el semmit, nem siettettem, meg akartam élni a kapcsolatot teljes mélységében, átadtam magam minden érzésnek, a csillagokat is lehoztam volna, csak egy szavába került.. azt hiszem életemben először szerelmes lettem!
Teltek a hónapok, és nyár lett. Nem akartam elsietni semmit, de tudtam, hogy nemsokára be kell teljesedni a szerelmünknek, én akartam bevezetni a szexualitás rejtelmeibe, mindig is azt vallottam, hogy egy tapasztalt, figyelmes partnerrel kell megélni az első élményeket, egészséges nyitottsággal, hiszen ez meghatározza a további gondolkodását az embernek. Tudta, hogy én leszek neki az ideális, hiszen szeretem, tisztelem, soha nem okoznék neki fájdalmat, bízhatott bennem. Nyáron lementem hozzájuk siófokra, a családi nyaralóba. A családjával is jóba lettem, már az első pillanatban, imádtam az anyukáját, és tudom, ő is nagyon bírt.
Első nap lementünk fürödni, perzselt a nap, de a víz kellemesen hűs volt. Igaz forrt a vérem, egy jéghegy sem tudott volna lehűteni, gyönyörködtem a testében, csodáltam a szépségét, mondjuk nem tudom, lehetett-e volna másmilyen az alakja, hiszen tornázott évekig, és csupán 48kg volt, izmos, de mégis törékeny. Mikor a fürdés közben a játék forró csókolózássá alakult, tudtam, hogy Ő is akarja, mint én. Fél kézzel tartottam, szorítottam magamhoz, ő pedig átkulcsolt a lábával. Mondanom sem kell, hogy mindjárt megérezte a gondolataimat, és most sokkal kacérabb volt, mint eddig, mintha most értette volna meg, hogy mennyire akarom Őt, mennyire felpörget, talán most érezte meg igazán, hogy Nő, hogy hatalma van felettem, és ez tetszett neki! Persze, eddig is csókolóztunk már, és elindultam felfedezni a testét máskor is, simogatással, és csókokkal, de eddig még csak a melleit derítettem fel, és lejjebb a simogatás még csak bugyin keresztül történt. Ő is fogta már a kezében a férfiasságom, de még csak egyszer. Láttuk egymást meztelenül, de nem tettünk semmi olyat, ami még korai lett volna.
Tisztán emlékszem, ez nem is olyan régen történt, még a tavasszal. Náluk aludtam, és nem volt otthon senki, csak mi ketten. Anyukája bízott bennünk, tudta, hogy nem csinálunk semmi rosszaságot. Vagy csak remélte? :))) Valami filmet néztünk a tévében majd kajáltunk, és én mondtam, hogy elmennék zuhanyozni, kértem egy törölközőt. Bementem a fürdőbe, ledobáltam a cuccaimat, de az ajtót nem csuktam be teljesen, csak behajtottam. Végig állt a farkam, már csak a gondolatra is, hogy mi történhetne. Megengedtem a vizet, beálltam lehűteni magam a tus alá. Tusfürdő, hab és síkosság mindenfelé, még véletlenül sem akart lenyugodni a vágyam. Erre kopogást hallok, és valami kitalált indokkal, hogy most kell neki a fésűje, be akart jönni. Mondtam, hogy de hisz nincs rajtam semmi, és ez nem ér, vagy rajta se legyen semmi, vagy takarja el a szemét. Azt mondta, hogy ok, várjak egy pillanatot.
A farkam majd szétdurrant, hiszen már nagyon kíváncsi voltam rá, hajtott a vágy, hogy lássam teljesen meztelenül, és persze azt is akartam, hogy ő is lásson, fel akartam kelteni benne a vágyat. Kb. 20 másodperc múlva kinyílt az ajtó, egy kendővel a szemén betapogatózott. Elkezdtem nevetni, nem bírtam ki, annyira meglepődtem. Na, mondom, ilyet is csak te találhatsz ki! :)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 19:56
Igazad van, chris!
#5 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:27
Nem lett rossz.
#4 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:53
Óóó Vivi smile
#3 chris 2005. 02. 18. péntek 12:08
és akkor mi van? pont ez az izgató benne, a hosszú bevezetés.
#2 Kritikus 2005. 02. 4. péntek 22:32
inkább csöndben maradok... semmi sem történik benne
#1 Törté-Net 2005. 02. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?