A+ A-

Erdészélet 3. rész

   Este, mikor a gyerekek elcsendesednek, boldog várakozással vonulunk a fürdőszobába, hogy felüdítsük magunkat testi - leki összefonódásunk előtt. A fürdőkádban ülünk egymással szemben, gyönyörködöm Anikó szépívű, vékony nyakában, a habos vízben lebegő, formás melleinek összehúzódva megkeményedett, ráncosudvarú bimbócskáiban. Lábát, felemelve, a beszappanozott fürdőszivaccsal dörzsöli, kezembe veszem lábikóját, és finoman masszírozni kezdem. Imádom piciny lábfejének, talpacskájának ívét, számba veszem és nyelvemmel csiklandozom pici, formás lábujjainak rózsás párnácskáit, Ani finoman megrándul, mert fekete, tömött bajuszom csiklandozza.
- Szeretnéd, ha ma hátulról szeretkeznénk? - súgja fülembe törölközés közben.
- Forrón vágyom rá! - válaszolom.
Előveszi a körtefecskendőt. A gusztusos és egészséges popsiszex az alapos tisztálkodással kezdődik, ami nem jelent mást, mint a beöntést. Imádunk egymástól beöntést kapni és egymásnak adni, nagyon erotikusnak és izgatónak találjuk. A barna lé távozását már kevésbé!
   Ani langyos vizet tölt a gumilabdába, beilleszti a csövecskét. Lehajolok, bevazelinozza frissen borotvált anusomat, majd a csövet lassan, mélyen benyomja. Ez nagyon jó! Lassan végbelembe préseli a labda tartalmát, én a WC - re ülve szabadulok meg a feszítő létől. Még háromszor ismételjük meg, míg teljesen ki nem tisztulok. Most Anikó hajol le, kerek, izmos popsijának vágata megnyílik, feltárul barnás gyűrűcskéje, szétnyíló vulvájának rózsás bélése csodaszép. Vazelinos ujjammal sokáig körözök anusán, ami egyre jobban megduzzad, ekkor a csövecskét lassan tövig feltolom. Ani lélegzetvételei mélyebbek lesznek, végbelének minden, nagyon - nagyon érzékeny idegvégződése érzéki jeleket küld érzékeinek, és ő ezt láthatóan felettébb élvezi. Nekem viszont, Ani popsijába csúszó beöntő csövecske behatolásának látványától gyorsul a szívverésem. Megtisztulásunk után feleségem fertőtlenítő oldatban elmossa a fecskendőt, amikor bolond ötletem támad.
- Most megkatéterezem magam - mondom és a ceruzavékony, fehér beöntőcsövecske végét óvatosan, lilás - vörösen feszülő, kéjcseppekktől fénylő makkom vágásába illesztem, majd nagyon lassan tövig becsúsztatom.
- Mit csinálsz!? Felsérted a nyálkahártyát és kapsz egy fertőzést! - néz rám elkerekedett szemmel Ani.
- Nem hinném! Nagyon jó érzés, és egyáltalán nem fáj. - azzal elkezdem finoman ki - be mozgatni a csövecskét húgycsövemben, úgy érzem, mindjárt elélvezek.
Újabb őrült ötlet villan agyamba, a csövecskét félretéve, most a gumilabdát veszem kézbe, majd nyílását makkom ujjaimmal szétnyitott vágatára szorítom és húgycsövembe óvatosan levegőt préselek. Húgyvezetékem a belső falára ható légnyomás következtében penisem alsó részén vastagon kiemelkedik - Ani elképdve nézi. Fantasztikus érzés! Most lassan még jobban összeszorítom a labdát, a légnyomás megnyitja húgyhólyagom záróizmát és hólyagomba egy kevés levegő préselődik, amitől, úgy érzem, menten elélvezek.
   A hálószobában elővesszük játékszereinket, egy fémszínű vastagabb és egy krémszínű vékony analis előkészítő vibrátort, valamint egy zselés, átlátszó dildót és természetesen az új agancsdildót. Sarkamon ülve, széles terpeszben térdelek a szőnyegen, Anikó mögém térdel, tomporom alatt előre nyúl és golyóimat masszírozza, majd vazelinos ujjaival köröz anusomon, először egy, majd mindkét ujjával finoman tágít.
   Érdekes, hogy én - aki egy valóban bensőséges szexuális kapcsolatban mennyire felszabadulttá tudok válni és semmitől sem idegenkedem, amit mindketten gusztusosnak és izgatónak találunk - milyen szégyellős voltam, amikor egy nagy doboz vazelint vásároltam. Áfás számlát kértem a cég nevére, mire a gyógyszerésznő megkérdezte, hogy mire használjuk. Kész voltam a válasszal: akkumulátorok saruit védjük a szulfátosodás ellen.
   Ma Magyarországon olyan a közízlés, hogy inkább leharaptam volna a nyelvem, minthogy nyilvánosan bevalljam, hogy a nejemmel folytatott anális játszadozásainkhoz kell síkosító anyagnak a vazelin. Hiszen az Internet nyilvánossága elé szánt, jelen novellámat is a névtelenség ködébe burkolózva merem csak közreadni, mindent eltorzítok a történetben, ami által kiderülhetne kilétem, mert nyilvánosan szégyellem magam. De mindenkit megnyugtathatok, ha a sallangokat lefaragjuk, akkor, ami marad, az megtörtént! Nincs szükségem különösebb írói képzelőerőre, hiszen csak a tényeket írom.
   Anikó most előttem, széles terpeszben négykézlábra ereszkedik, derekát mélyre süllyeszti, minek következtében popsilyuka szabaddá válik, nedvességtől csillogó szeméremajkai hátra feszülnek és szétnyílnak. Földig hajolok, talpikójának ívét puszilgatom, izmos vádliján nyelvemmel időzöm, majd kerek popóját harapdálom. Nyelvemmel először popsilyukába próbálok benyomulni, majd bőnedvű puncikájába tövig tolom nyelvem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 24. szerda 04:12
Ez nem tetszett.
#4 genius33 2013. 01. 8. kedd 12:14
Elég perverz nyes
#3 tiborg 2010. 03. 4. csütörtök 00:17
PeterPeter veszelyesen tullotel az erotikum hatarain.
A jatek a beonto csovel es labdaval hulye es igen veszelyes leiras!!! Levego brejuttatasa a hugyholyagba igen komoly,eletveszelyes kovetkezmenyekkel jarhat!!
#2 Toto 2002. 02. 22. péntek 01:18
A penisbe, jobb ha nem dugsz föl semmit!!! Mellesleg gyenge ötlet volt...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?