A+ A-

Erdészélet 1. rész

   A novellában szereplő valamennyi erotikus történésnek valós alapja van, azokat személyesen átéltem. A személyeket, a helyszínt és a kerettörténetet megváltoztattam.
E - mail: rumzeiss.1@dpg.hu 2001. nyárutó
   Vajon hányan érezték, hogy az erdőnek mennyi - mennyi illata van? A nyári bő - harmatos, virágillatú, hajnali őzbak - cserkelések alkalmával, vagy estefelé, mikor lassan megindul a langyos - simogató alkonyati hegyi szél a völgyek felé, semmivé téve a jóorrú vaddisznó - süldők elejtésének szándékát. Ilyenkor csak ül, ül az erdész hosszan bámészkodva, hallgatja a bársonyos est neszeit: feketerigók takarodó - csattogását, távoli elhaló kakukkszót, vaddisznók gyanakvó fújtatását a rudaskorú kőrisesből vagy a város nyüzsgő életének távoli morajlását.
   Huszonöt éve szolgálok a Röghegységi Erdőgazdaság Ádám - tetői Erdészeténél erdészként és hányszor, de hányszor ültem végig sikertelenül esti vagy holdvilágos éjszakai leseket. Szórakozottan pihen kezem Mauserem tusáján, bámulom a tisztás szegleteit, hátha most, most az a fekete folt mintha mozdult volna! Távcsövembe pillantva azonban már tudom, hogy az a galagonya bokor sohasem fog disznó képében kisétálni a kukorica - szóróra. Milyen bölcsen fogalmazott gróf Széchenyi Zsigmond, a híres vadászíró az Ünnepnapok - ban: a vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás.
   Az ilyen magányos és unalmas várakozások során gondolataim bűnös irányt vesznek, minduntalan feleségem, barátnőm vagy valamely elképzelt, sosemvolt, virtuális szépség irányába cikáznak. Ha délután szunyókáltam és kipihent vagyok, nehezem viselem az üldögélést, erotikus gondolataim örvénye egyre mélyebbre forgat, lassan - lassan a saját magam keltette vágyteli ábrándozásom foglya leszek - mennem kell! Pokolba a disznókkal, ma este már úgysem fogok semmit! Csak elhibáznám reszkető kezemmel! De nem azért reszket a kezem, mert idén töltöttem az ötödik X - et! Ha vadászatról van szó, kezem és szemem mindig gyors és pontos! Testem és ösztöneim különös üzenetinek azonban nem vagyok ura. Ha hatalmába kerít a forró vágy, nem csak kezeim, de egész testem reszket.
   Miként lehetséges, mit teszel, hogy a te korodban ilyen fiatalos, ruganyos fürge és élettel telt vagy? Gyakran kérdik barátaim, ismerőseim és természetesen legbensőségesebb, titkos hölgy - barátaim. Rosszul teszitek fel a kérdést - válaszolom - mit NEM teszek? Nem dohányzom, soha nem is dohányoztam, mert nem ízlik. Nagyon ritkán rágyújtok társaságban, de kizárólag akkor, ha már sokat ittam. Ez azonban nagyon ritkán fordul elő, tehát nem is iszom. Előfordul, hogy nagy nyári meleg estéken lehúzok egy üveg gyöngyöző Platánt, de tömény italt egyáltalán nem fogyasztok, hacsak azt a stampedli Ecsedi Itókát nem számolom, amit jeles családi napokon - inkább a feleségem, Anikó kedvéért, mert ő szereti az efféle csemegét - lehajtok. Nem hanyagolom el, továbbá testi egészségem. Könnyű egy erdésznek - gondolhatnánk - állandóan a friss levegőn sétál...Kis Suzuki terepjárómmal szaladgálok mindenhová a kerületemben, ha a munkásokkal kell valamit megbeszélni elég húsz - harminc métert gyalogolni, ettől nem lesz kicsattanó a kondícióm, legfeljebb a hasam!
Tudatosan kell sokat és intenzíven mozogni, ha az ember nem akar negyven után elhízni, lelassulni és eltunyulni. Honnan veszem az energiát? A sex tartja egyenesen az alkatomat, jó erőben a lelkemet.
   Este fél tizenegy, valami hazaűz, hagyom a holdvilágos nyári vadászatot, olthatatlanul megkívántam Anikót, a feleségemet. Sietek elérni terepjárómat, nem figyelek a csendes, rejtett erdei mozgásra, csörtetek. Tudom, Anikó már mindent elvégzett otthon, arra gondolok, hogy éppen fürdik, vagy már törölközik. Ó, de szeretnék törölközője lenni ilyenkor, bejárnám frottír - bolyhaimmal illatos bőrének minden négyzetcentiméterét, felitatnám testéről a gyöngyöző vizet, felinnám lótuszvirág - kelyhéből a mézízű nektárt, kemény mellbimbóin és anusának gyűrűcskéjén addig forgolódnék, míg rózsapiros nem lenne a vérbőségtől.
   Húsz perc múlva megállok szolgálati lakásunk garázskifutóján, a fürdőszobában ég a villany.
   Az ajtó előtt csendben lehúzom könnyű bakancsom, a puskát és a tarisznyát az előszoba agancs - fogasára akasztom, és hangtalanul a fürdőszoba felé osonok. Az ajtó résnyire nyitva édes - tiszta friss nőillat árad a párán keresztül. Meglesem Anikót, amint fürdik! A kádban áll, zuhanyozik. Hangtalanul ledobálom átizzadt, zöld egyen - gönceimet, meztelenül, egy szál phallosban állok az ajtórés előtt, és leskelődöm! Kukkolok! Én, aki annyira tisztelem a magánszférát, hogy még gyerekeim leveleit sem bontottam fel soha, még kiskorukban sem!
   Itt állok és leskelődöm, saját imádott Anikóm harmatos szőkeségét fürkészem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 09. 22. kedd 06:09
Közepes!
#6 A57L 2015. 06. 24. szerda 04:11
Egész jó.
#5 genius33 2013. 01. 8. kedd 12:07
Jó hosszú nyes
#4 devilmanrobi 2012. 03. 26. hétfő 09:54
nem rossz!
#3 tiborg 2011. 04. 7. csütörtök 08:10
Nem hasogatunk szorszalakat...en elveztem....nem beszelve a sztorirol, a gondolatfuzes,helyesiras is elvezetesse teszi az irast!!!
#2 lk 2002. 11. 13. szerda 18:39
Jó nagy .... irtál nekünk Been. Ha nem pesti lennél meg nem 13/B-s, még hinnék is neked. Amit meg leirtál azt inkább a vadászok szokták csinálni nem erdészek. az erdészet és a vadászat teljesen másról szól, különböznek egymástól.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?