A+ A-

A fürdő

Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem Bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.
Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajt és fürdősót tett a kádba, és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával, mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán "ez van" gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást "dundisága ellen" Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.
A fürdőszoba levegőjét betöltötte az olaj aromás erős illata, amely szinte már bódító volt. Bekapcsolta a rádiót, amelyből valami kellemes zene szólt és belépett a kádba. A kézi zuhanyt, amelynek több fokozata volt, beállította és először végiglocsolta magát, majd elmerült a kád vizében. A kellemes illat, a só frissítő hatása ellenére testében az egész héten felgyülemlett fáradság csakhamar legyűrte. Egyre álmosabb lett, a kád szélére a feje alá tett egy törülközőt, hogy mégse a kád széle nyomja a nyakát. Kezével masszírozta a mellét, combjait, véletlenül azonban az öléhez csúszott, Arra gondolt milyen jó is lenne ebben a helyzetben egy nagyot szeretkezni. Ujjai önálló életre keltek, lassan becsúsztak szirmai közé, és izgatni kezdték a legérzékenyebb pontját: A kézizuhanyt is a legerősebb egy sugaras pozícióba hozta és a víz alatt izgatni, kezdte ékszerét. Jóleső borzongás futott végig testén és lassan az első orgazmus közeli állapotba került!
Ekkor furcsa jelenségre figyelt fel. A víz mintha önálló életet kezdet volna élni. Az követte mozdulatait és örvények, vízáramlások fogták körül testét. Mintha lenne valaki még a fürdőszobában. Behunyta szemét, és határozottan érezte, hogy a kádban lévő víz, mint egy élő folyadék önálló életet él.
Az egyik hullám melleit nyaldosta, a másik combjait ölelte körül, hol kívülről, hol a combjai között örvénylett az áramlás. Belül egyre intenzívvé vált a sodrás. Alulról felfelé, combjai között egész közel kagylóihoz. Mikor ujjaival behatolt közéjük a vízsugár is követte, és most már az erős sodrás a csiklóját izgatta. A víz szinte tanulta mozdulatait, és mikor ujját becsúsztatta hüvelyébe, a víznyomás követte és kitöltötte barlangját. Mintha bent kis kígyók, vagy angolnák tekergőznének, úgy érezte magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.24 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 02. 6. szombat 15:12
Nem nagy szám.
#3 papi 2013. 09. 21. szombat 16:31
Nem rossz.
#2 zsolt 2009. 11. 27. péntek 18:04
Mi a fenének van ez kétszer???
#1 Törté-Net 2009. 11. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?