A+ A-

Női dolgok

Tini korom kezdetén még nem igazán érdekelt az alakom, olyan voltam amilyen: kislányosan kerek, nagyjából 10-15 kilónyi súlyfelesleggel. Mire középiskolába kerültem ez a helyzet megváltozott. Kezdett egyre aktívabb lenni a szexuális érdeklődésem, ugyanakkor egyáltalán nem voltam megelégedve magammal. Elég jóban voltam Szilvivel, aki kettővel fölöttem járt a suliban és megtudva, hogy mi nyomja a lelkemet megnyugtatott, nem kell drámát csinálni ebből. Szerinte sportolnom kellene valamit, ennyi az egész. Ő aerobikozni járt. Jól hangzott, ahogy elmesélte milyen és elhívott magával. Előtte sose sportoltam semmit, igazából utána sem lettem valami örökmozgó, de megtetszett a dolog! Első pár alkalommal végig sem bírtam csinálni a gyakorlatokat és még úgy is tócsát izzadtam magam alá, de túljutottam a kezdeten, majd hetente egy-két-három alkalommal - ahogy tudtam, jártam. Ott ismertem meg Hajnit, Szilvi barátnőjét, majd néhány alkalom után Ildit, a barátnőmet szintén elcsaltam magammal. Így négyesben járogattunk nemcsak a mozgásért, hanem a társaság kedvéért is.
Nem hajtottam magam agyon, de mellette azért odafigyeltem, hogy ne zabáljak mindent összevissza. Ahogy teltek a hetek-hónapok, azt vettem észre, hogy egyre lötyögősebbek lettek rajtam a korábbi nadrágjaim! A tükör elé állva észrevettem magamon a változást, kezdtem tetszeni magamnak - ilyen se volt még! Tavasszal "barátnői nyomásra" vettem egy szűk csípőnadrágot - olyat amiben, ha leültem kivolt a fél fenekem - na abban aztán rettentő szexinek láttam magam, de sokáig nem mertem hordani. Végül addig noszogattak a csajok, míg egyszer mégis elmentem benne bulizni - az összképet a "cipőfűző" bugyimmal emelve - és csaknem éreztem a fenekemen a pasik tekintetét, úgy megbámultak! Ez aztán jó nagyot lendített az önbecsülésemen, de sok mindenre nem jutottam vele, belül megmaradtam a fiúktól félő, kissé naiv kislány.
Nagyon jól összebarátkoztunk mi négyen. Talán azt szerettük egymásban a legjobban, hogy képesek voltunk türelmesen és figyelmesen bánni a másikkal, emellett persze rengeteget hülyültünk. Mindent meg tudtunk beszélni: főként a pletykázás ment, de a kedvenc mégis a testi és társas témák voltak.
Edzés után általában lezuhanyoztunk. Az egyik ilyen alkalommal mosakodás közben nagyon magyarázott valamit Szilvi Hajninak, közelebb hívtak minket és kérdezték, ugye nekünk is elegünk van már az örökös borotválkozásból? Hajjaj, de még hogy! Ha túl gyakran csinálom, begyullad, ha nem, akkor szúr - ez főként intim tájékon kellemetlen. Pedig bárki bármit mond, szerintem a szőrtelenítés-fazonigazítás hozzátartozik az ápoltsághoz, mutat valamiféle igényességet az emberről. Férfiaknál nem gáz a testszőrzet, hülyébben tudnak kinézni nélküle, mint vele... Nőknél viszont sose hátrány a selymesség. Ráadásul ez egyáltalán nem modern kori szokás, sok kultúrában hagyomány, de vitatkozni fölösleges rajta, ki így szereti, ki úgy.
Tehát nagyon érdekelt mindenkit, mit találhatott ki Szilvi. Gyantázzunk! - na igen, ez nem újdonság, bár elég egyszerű oka volt, miért nem ezt használtuk: be kell jelentkezni a kozmetikushoz, oda el kell menni, szóval macerás, plusz otthagyni egy csomó lóvét még macerásabb. Szilvinek viszont akadt egy ilyen ismerőse, aki elmagyarázta neki az otthoni gyantafőzés - amúgy tök egyszerű - módját. Eldöntöttük, egy próbát mindenképpen megér. Megállapodtunk, hogy egy időre félretesszük a borotvát, nőni hagyjuk a szőrt, hogy majd gyantázni lehessen.
Valamikor rá két hétre szólt Hajni, szabad a lakás náluk, megejthetjük az operációt. Mire odaértem hozzájuk Ildimmel, ők ketten már javában főzögettek valami karamellszagú sötétbarna masszát. Ildi merészen elsőnek bevállalta és fürdeni küldtük, hogy mire eléggé lehűl a cucc, addigra áztassa ki magát. Mi addig kavargattunk, kenegettünk, majd mire megfelelő állagúnak találta azt Szilvi, hívtuk a pácienst. Megjelent egy szál törölközőben, meleg idő lévén inkább csak azért volt rá szükség, hogy ne kenjünk össze mindent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 10. péntek 06:35
Úgy nézem, ez a történet már folytatás nélkül marad. Egyébként: Mitől került a hetero történetek közé. Nehéz besorolni, mert szex nem volt, de akkor is inkább leszbi.
#7 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:26
Holvan már a folytatás?
#6 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 08:09
Jobb hogy nem folytattad.
#5 tiborg 2011. 01. 3. hétfő 05:35
Hat, ezzk tenyleg csak "Noi Dolgok"!!Gyenge 3.
#4 artfet 2009. 11. 19. csütörtök 20:44
jöhet a folytatás:)
#3 sziszka1 2009. 11. 19. csütörtök 19:44
egyértelmű! alig várom a folytatást
#2 Kika 2009. 11. 19. csütörtök 13:47
Johet a folytatas :)
#1 Törté-Net 2009. 11. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?