A+ A-

Az első

Hogy hogyan is vesztettem el a szüzességem, most megosztom veletek.
Már 10 éves korom óta tudom magamról, hogy meleg vagyok. Sajnos csak 16 évesen élhettem át azt, amit úgy neveznek: sex.
A chaten összeismerkedtem az akkori barátommal. Amikor először találkoztunk, nem volt tolakodó, nem akart rögtön a közepébe vágni a dolgoknak. Már jártunk pár hete, amikor elérkezettnek látszott az idő. A szülei nem voltak otthon, így miénk volt az egész lakás estére. Tudtam, hogy ma este meg fog történni a dolog.
Vacsora után elkezdtünk nézni valami sorozatot a tévében, amikor rám nézett, és megcsókolt. Hosszan, szenvedélyesen, de olyan gyengéden, hogy egyből felállt a farkam. Ő ezt észre is vette, és elmosolyodott, majd azt mondta: "Ma olyan élményben lesz részed, amilyenben még soha. Ígérem, vigyázni fogok rád!" Ettől csak még keményebben duzzadt a farkam. Észrevettem, hogy az övé sem tétlenkedik a nadrágjában.
Ezután átmentünk a szobájába. Hatalmas francia ágya volt, kényelmesen el lehetett rajta férni. Lefektetett, majd elkezdte csókolni a nyakam. Ez nagyon izgató volt. Ezután egyre lejjebb és lejjebb kezdett el haladni az ajka. A pólóm már le is került rólam. Ezután kezelésbe vette a mellbimbóimat. Egyre jobban felizgultam, a farkam már majdnem szétrobbant, annyira duzzadt. Majd kigombolta a nadrágom, és lehúzta azt az alsógatyámmal együtt. Csak úgy meredezett a 18 centis farkam. Ez gondolom nagyon megtetszett neki, mert elkezdett szopni. Nagyon jól csinálta. Először csak a végét kapta be, majd folyamatosan nyelte be egyre mélyebben a farkam. Aztán a golyóimat kezdte el nyaldosni, majd áttért a popsim kinyalására. Olyan jól, és mélyen nyalt, hogy majdnem elsültem. Imádtam, ahogy nyalt. Hosszan, lassan, és jó alaposan. Ezután én léptem a tettek mezejére. Levettem róla az összes ruhát. Majd elkezdtem a nyelvemmel izgatni a makkját.
Ezután a golyóit nyaldostam, majd bekaptam a farkát. Szoptam, ahogy csak tudtam. Éreztem, ahogy a 19 centis farka duzzad a számban. Nagyon finom íze volt, ezért nem hagytam abba a szopást. Már éreztem, hogy jött egy kis élőváladék, amikor mondta, hogy hadjam abba, mielőtt elélvezne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:17
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2006. 12. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?