A+ A-

Első kalandom

Én első kalandomat szeretném elmesélni. Előre elnézést kérek, de nem vagyok nagy író.
Még elég fiatal voltam, majdnem 20 éve történt. Akkoriban még nem igazán volt internet, így társkereséssre újság útján volt lehetőség. Az Erosz magazinban hirdetett egy 25-30 év körüli férfi. A korára nem emlékszem pontosan. Csak keresztnevét árulom el, Tibornak hívták. Írtam neki, amire pozitiv visszajelzést kaptam. Levél útján megbeszéltük a találkozót. Sajnos az első találka nem jött össze, mivel lerobbantam az autóval. De újabb levélváltás után már sikerült a találkozó. A vasútállomásra beszéltük meg.
Tibi már ott várt. Egy meleg barátja lakására mentünk, ahol a kisebbik szobát foglaltuk el. Először egy hosszas csókkal lazított picit izgatottságomon. Jó volt, mert igazából akkor csókoloztam először úgy, hogy abba szenvedély is volt. Mikor szétváltak ajkaink, a javaslatára levetkőztünk. Mivel még gátlásos voltam, ezért lopva, de kíváncsian vártam, hogy meztelenül láthassam életem első férfipartnerét. Már keményen állt a farka, amikor az alsó is lekerült róla. Akkor nem fogtam fel, de szép, erősen balra görbülő cerkája volt. Akkoriban nem tudtam, hogy mit lehet, vagy kell csinálni, de Tibi hozzámlépve ismét megcsókolt, átkarolva hátamat és fenekemet simogatta. Az érzéstől már én is keményen álltam, amit Ő is érzékelt, és letérdelve szopni kezdett. Én nem tudtam, hogy mit csináljak, így csak élveztem életem első orális kényeztetését. Pár perc után kézen fogott, és hanyatt fektetett az ágyon. Térdemet picit felhúztam, Ő pedig a lábam közé feküdve folytatta szopásomat, közben pedig az ujjával a hátsómat kényeztette. Egy kis idő múlvaTibi feltápászkodott és lábaimat nyakába véve combjaim közé térdelt. Nem emlékszem, hogy használt-e valami krémet, de arra igen, hogy már el voltam lazulva és viszonylag könnyen fogadtam be kemény farkát. Feszített rendesen, de mivel már elégé felhúzott és begerjesztett, így elviselhető, kéjes érzés volt. Először csak tövig benyomta, feküdt rajtam kezére támaszkodva, és figyelte reakciómat. Mikor már úgy érezte, hogy megszoktam méretét, akkor elkezdett finoman mozogni bennem.
Én lehunyt szemmel csak feküdtem, és csak a bennem feszülő farkát éreztem. Élveztem a helyzetet, mert az én farkam is keményen állt. Illetve ebben a helyzetben a hasamnak feszült. Majd Tibi egyik lábát az ágy mellé a földre rakta, és ütemesen dugni kezdett. Teljesen passzív maradtam, de Tibi nem csak a saját élvezetére figyelt, hanem néha verve cerkámat ügyelt rá, hogy engem is izgalomba tartson. Akkoriban voltam annyira gátlásos, hogy nem mertem magamnak más szeme előtt örömet okozni. Teljesen elvesztettem időérzékemet, így nem tudom, hogy mennyi ideig járt bennem kemény farka. De eljött a vég és az egyik alkalommal, amikor Tibi ismét húzott párat cerkámon, pont akkor élveztem egy hatalmasat kezei között a hasamra. Tibi hamarosan le is állt a mozgással, és farkát kihúzva mellém feküdt. Újra megcsókolt, közben testemet és farkamat simogatva szétkente az anyagot rajtam.
Ahogy így feküdtünk egymás mellett beszélgetve, a házigazda kopogott és hozott be nekünk narancslevet. Felkeltünk az ágyról, és észrevettem, hogy végignéz rajtam epekedve. De nem zavart minket, hanem kiment és újra kettesben maradtam Tibivel. Jólesett az ital, nagy kortyokban ittam, majd visszaültem az ágyra. Tibi újra lefektetett, mellém ült és egy kezével simogatva engem tovább beszélgettünk. Kis idő múlva újra éledni kezdett farkam, ami Tibit sem hagyta hidegen. Bár már túl voltunk az első aktuson, de még mindig nem mertem semmit sem csinálni.
Lehet, hogy Tibi is igyényelt volna egy kis kényeztetést, de nem mondta, és nem is tett olyan mozdulatot, hogy felhívja erre a tényre a figyelmemet. Ehelyett újra lábaim közé feküdt, és szinte ugyanaz lett a forgatókönyv, mint első alkalommal. Kicsit ingerelt a szájával, majd lábamat újra a nyakába véve tövig tolta merev farkát a fenekembe. És mivel már ki voltam tágulva, ez alkalommal könnyedén siklott belém, és a feszítő érzés sokkal kéjesebb érzés volt. Ütemes lökéseit ismét lehunyt szemmel élveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 10. 28. kedd 18:10
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz.
#3 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:36
Az enyém sem.
#2 veteran 2014. 10. 28. kedd 07:56
Nem az én világom
#1 Törté-Net 2014. 10. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?