A+ A-

Törté-Net 1. rész - Gyermekeim

Péternek hívnak és talán furcsán fog hangzani, amit írni fogok, mert történetem az oldal olvasgatásával kezdődött.
Feleségem régebben sokszor tartott "irodalmi esteket" ahol a gyerekeimnek mesélt, illetve olvastatta őket. Engem persze nem igazán volt olyan olvasmány, ami lekötött volna, és inkább tévéztem fent a szobába. Ezek az esték az idő múlásával megszűntek, mert gyermekeink felnőttek.
Az oldalra kb. 3 éve, találtunk rá kis családunkkal, miközben vicceket kerestünk az Interneten.
Én nem voltam valami nagy mágus a számítógép terén és odahívtam a két lányomat, Henit és Esztit, akik ikrekként akkor 16 évesek voltak. Lányaimról csak annyit mondanék bevezetésül, kinézetre nagyon hasonlítanak de egyéniségük teljesen ellentétes. Heni lányom mindig elég kihívó, vagy épp kurvásnak is mondhatnám, míg Esztikém egy kicsit visszahúzódó konzervatív egyéniség akár az anya.
Nem hitünk a szemünknek, és odahívtam feleségemet, Anitát is, akit ugyancsak meglepett ezen írások megkapó kitárulkozása.
Meglepetten válogattunk a kategóriák között és pár elérhető hetero történet után szemügyre vettünk egy családi történet.
Elhűlve tekingettük az alkotások címeit és egy ingyenesen hozzáférhető íráshoz érve, elkezdtük olvasni. Illetve a feleségem olvasta hangosan.
Mikor végzett az elsővel kezdtük a másikat.
A második történet kezdésekor megjött a fiam Zoli, aki akkor 18 éves volt.
Mondanom sem kel hogy mikor bejött a nappaliba, hallgatva a történetet ott ragadt mellettünk.
Mindanyunkat elbűvölt a történetek életszerűsége és észre sem vettük, hogy eltelt az idő.
Másnap délután tolongtunk a számítógép előtt, hogy tovább olvassuk a jobbnál jobb történetet.
Lányaim javaslatára tagságit váltottunk, és mint ha valami mesedélután lenne, elkezdtük olvasgatni.
A harmadik negyedik történet után érezhető volt mindenki izgalmi állapota és az órámra nézve javasoltam ejtsük meg a vacsorát és az esti fürdőzéseket.
Vacsora után mindenki alváshoz öltözve megjelent a gép előtt és elkezdtük az esti "mesét".
A történeteket hallgatva észre sem vettem hogy lányaim testét bámulom és szememmel kis testüket, vetkőztetem, míg nem Heni szemével nem találkozott szemem.
Én elszégyellve magam néztem félre feleségemre, aki nekem háttal olvasott.
Történet befejeztével mindenkit lefeküdni küldtem, felhívva mindenki figyelmét hogy holnap még csak péntek lesz és suli.
Eljött péntek délután és mindenki nagy izgalommal várta az esti programunk kezdetét Pár történet után feleségem szólt hogy ki kell mennie egy pillanatra, de ha úgy gondoljuk, meg is vacsorázhatunk pihenőt tartva.
Vacsorára várva mindenki elment fürdeni és felvenni a háló ruháját. Lányaim hogy minél hamarabb tudjuk fojtatni a történetet, leváltották anyukat, hogy Ő is rendbe tudja tenni magát.
Megvacsorázva mindenki leült a megszokott helyére.
Én a sarokgarnitúra hosszabbik részén velem szembe a két fotelba a lányaim. Fiam a sarokgarnitúra rövidebbik részén foglalt helyet.
Feleségem leülve a számítógép elé és elkezdett olvasni.
A történetben apa lánya és anya fia hancúrozott.
A történet senkit sem hagyott hidegen, mert lányaimra nézve kis pólóikat majd át, szúrta mellük bimbója. Lejjebb tekingetve majd ki esett a szemem, mert akkor vettem észre, hogy lányaimon nincsen bugyi.
Az volt az érzésem hogy direkt nem vettek fel semmit alulra, mert ahogy ott néztem őket, szinte egyfolytában susmorogtak és mindég nagyobb terpeszbe, dobták formás kis combjaikat. Lányaim hiába néztek úgy ki, mint két tojás, alulról egyáltalán nem voltak egyformák. Esztikém punciját nézegetve mind, ha valami kagylót láttam volna kis, nyelvel, de Henit nézve, mint valami szétnyílt húsevő virágot láttam volna. Lehet, hogy csak az olvasmány izgalmai látszottak rajta de ajkai vadul szét voltak nyílva és barlangja bejárata kb.1 - 2 cm - es O betűként tátongott.
Figyelmemet feleségem Anita hangja törte, meg mert a történet első része végén megkérte Henit, hogy a másik részét Ő olvassa fel.
Párom felállva átadta helyét és beült közénk.
Ahogy hallgattuk tovább a történetet, izzott a levegő közöttünk. Anita mellettem ülve szinte egy folytában fészkelődött.
Heni befejezte a történetet és belekezdett volna egy másikba, de feleségem mindenkit aludni küldött, mert kezdett kínos lenni neki hogy látszólag mindenki be volt gerjedve.
Megjegyzem őt is, érintette a dolog, mert hálóingén kezdett látszani az izgalmi állapotának jelei.
Így teltek napjaink.
Feleségem az egyik nap nagy izgalommal jött haza hogy húga Veronika felhívta, azzal hogy megszülettek az iker fiai, és nem e menne el pár napra segíteni, mikor a korházból kijönnek.
Eleinte le akartam beszélni, mert Veronika férje Péter elég otromba egyéniség és nem akartam semmi sértődést a családban, - ugyanis legutóbb mikor Anita elment valamit segíteni Péter megjegyzései egy kicsit megsértették és egy hónapig nem beszélt Veronikával.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (153 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#29 RAVETRAIN 2016. 12. 18. vasárnap 11:30
Hát ez elég kemény! 10 p
#28 feherfabia 2016. 12. 18. vasárnap 07:05
Egész jó!
#27 A57L 2015. 06. 18. csütörtök 04:33
Közepes írás.
#26 listike 2014. 02. 2. vasárnap 07:24
Nagyon jó.
#25 zoltan611230 2014. 01. 28. kedd 06:10
Jo
#24 csuba 2013. 09. 30. hétfő 16:43
A történet nagyon tetszik, de kérem aki teheti javítsa ki az alábbi két szőrnyűséget.
"kérlelőn tekintett a szemembe a fojtatásért"
"könyörgött a fojtatásért"
(remélem nem fojtogatni akarsz valakit, elnézést smile )
A többi sok-sok pontot ér.
#23 papi 2013. 09. 25. szerda 07:55
Egész jó
#22 sikamika 2012. 09. 11. kedd 01:03
hm nem rossz. . .
#21 cervelo 2012. 07. 25. szerda 08:41
Nem rossz.
#20 sihupapi 2009. 12. 2. szerda 01:35
Jó.
#19 fiesta14 2009. 11. 6. péntek 18:27
nekem bejött ,várom a folytatást
#18 Zoli bácsi 2009. 11. 5. csütörtök 23:03
Kedves Fuxi!
Ki kell hogy ábrándítsalak. A "nagyon jó" jelzőt még nem érdemli meg.
Ahoz még sokat kell dolgoznom rajta, de azért köszönöm elismerésed.
#17 Fuxy 2009. 11. 5. csütörtök 20:01
Nagyon jó :))
#16 Zoli bácsi 2009. 11. 5. csütörtök 06:42
Kedves Caligula!
Elnézésed kérem hogy nem válaszoltam eddig.
Köszönöm a tippet, ahogy lesz egy kis időm élni fogok vele.
#15 Caligula 2009. 10. 30. péntek 18:24
Ha beküldesz javított változatot - persze kísérő-levélben jelezve,hogy minek a javítása - akkor lecserélik a hibásat.
Üdv. C.
#14 Zoli bácsi 2009. 10. 30. péntek 16:13
Kedves Caligula!
Köszönöm a kimerítő elemzést és megpróbálom következő firkálmányomnál (Törté- Net 3. részénél) jobban odafigyelni. Igazán örülök, hogy valamilyen szinten elnyerte tetszésed, mert bevallom, nem fűztem hozzá nagy reményt. Azt sajnálom, hogy már beküldtem a 2. részt, így nem tudok rajta javítani. Reménykedek benne, hogy az sem kelt nagy felháborodást az oldalon. Abban is találni hibát rendesen, de ezen már késő keseregni. Teljesen igazad van, nagy türelem kell az alapos átolvasáshoz. Nem szeretnék nagy fogadalmakba bocsátkozni, miszerint mindent megteszek főbb hibám (rossz szokásom) elhagyásához de amit tudok megteszek.
Kérlek, ha megjelenik a többi írásom, segítsd munkám továbbra is őszinte hozzászólásaiddal. Még egyszer köszönöm a kritikát.
Üdvözlettel: Zoli bácsi
#13 Hétpettyes bogár 2009. 10. 30. péntek 01:05
Az azért érdekes akció lehetett, miközben a fiad farka a lányod puncijában pulzált, aközben, gondolom a másik farkával, a másik lányod arcát telítette a spermájával! Szeretnék egy ilyen kétfarkú hapsit én is!
#12 Caligula 2009. 10. 29. csütörtök 20:57
Ja bocs': idekötők = igekötők
#11 Caligula 2009. 10. 29. csütörtök 20:38
Zoli bácsi!Ígértem neked a "kritikát",íme:
A helyesírásod messze nem a legrosszabb az oldalon találhatók között - mondhatnám,hogy inkább a felső harminc százalékban van.Na azért pár dolgot:vigyázz a helyhatározó ragok használatára(ld.pl.ba-be ban-ben),az "e" kérdőszócska mindig az igéhez tapad,váló és nem váló idekötök használata (át,szúrta helyett átszúrta stb.),az egyes- és többesszám igazodása,na meg az írásjelek használata rossz helyen és nem használata,ahol kellett volna.Na ennyit - te akartad!
A fogalmazás:egészen jól indul - persze látszik,hogy kezdő vagy,de ez nem probléma - viszont ahogy halad előre a story,úgy lesz egyre pongyolább a fogalmazás.Hangulat és értelemrontó szóismétlések és szófordulatok sűrűsödnek. Ha ajánlhatok egy nálam nagyjából bevált módszert: Írd le először nyers változatban,majd olvasd el többször,mondatról-mondatra - úgy mintha a másik oldalon ülnél,tehát olvasó lennél - "hallgasd meg,hogy mi zavar benne - esetleg hallgattasd meg mással és úgy korrigáld a fogalmazást! Ja hallom lelki füleimmel: "ahhoz türelem kell...",igen,de szerintem neked megérné kicsit igényesebbé válni,mert a mag nem rossz!
Üdvözlettel Caligula Caesar
Ps.: Úgy-e nem "tapostalak a földbe" az ígért őszinte kritikával?
#10 Kitti 2009. 10. 27. kedd 18:05
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Várom a folytatást! 10 pont