A+ A-

Kirándulás és egyebek 1. rész

Kirándulni mentünk a feleségemmel, megpakoltuk a kocsin csomagterét mindennel, és elindultunk, pénzünk volt bőségesen, és így nem számított, hogy hol fogunk megszállni. Utunkat a hegyek felé vettük. Egy kis faluban szálltunk meg egy magánpanzióban. A hazaiak megvacsoráztattak bennünket, és utána nyugovóra tértünk. Mindketten nagyon fáradtak voltunk a hosszú úttól így az éjszakát simán átaludtuk. Másnap reggeli után tovább indultunk a hegyekbe. útközben két fiatal fiú stoppolt, de mi nem vettük fel őket. Tovább hajtottunk, és Ők az öklüket rázták utánunk. Jót nevettünk rajtuk. Nem sokkal később egy nagyon szép kilátóhoz értünk. Kiszálltunk a kocsiból, és egy nagy sétát terveztünk. Felmásztunk a kilátóba és csodáltuk a tájat. A feleségem közben a nyakamba borult és elkezdtünk csókolózni. Fogdostam a melleit, lenyúltam a lába közét fogtam, és Ö közben elővette a farkamat és rázogatni kezdte. Már teljesen felhevültünk ott fent a kilátóban ami egy fából készült szerkezet volt, és fa lépcsőn lehetett felmászni, és Mi ott szerelmeskedtünk, gyönyörűen kezdődött ez a nap. Levetkőztünk telesen meztelenre. A feleségemnek az az ötlete támadt, hogy leszaladt a lépcsőn és elkezdet futni a tisztáson és kiabált, hogy fogjam meg. Én álló fasszal futottam utána és kiabáltam, hogy várj meg. A feleségem a tisztás szélén befutott az erdőbe a fák közé, Én meg utána. Amint beszaladtam a fák közé egy bokor takarásából a feleségem lépett elém, és karját egy férfi fogta . A meglepetéstől megdöbbenten álltam velük szemben. Mozgást éreztem balról mellettem, és egy másik bokor mögül egy másik férfi lépett ki kezében e pisztollyal amit rám szegezett. Még jobban megdöbbentem. Atya isten mi lesz ebből. Felismertem Őket a támadóinkat . Ők voltak a stopposok akiket nem vettünk fel. Ránéztem a feleségemre aki rémülten engemet figyelt, a szeméből kiolvastam a döbbenetet, azt kérdezte most mi lesz, és csak ekkor vettem észre, hogy a férfi aki a karját fogja egy nagy kést , tört tart a kezében.
A férfi aki a pisztolyt fogta rám mögém lépet a hátamnak nyomta a fegyvert és azt mondta, csak nyugalom nem lesz semmi baj ha azt teszitek amit mondok. A kiabálásnak semmi értelme, és most induljatok előttem. A feleségem a másik férfival megfordultak és elindultak befelé az erdőbe, Én utánuk a fegyveres férfi meg mögöttem jött.( Na persze teljesen meztelenek voltunk a ruhánkat a kilátóban hagytuk, és nem volt rá lehetőség hogy oda visszamenjünk )
Kevés gyaloglás után egy kis tisztásra értünk ahol egy fa asztal és mindkét oldaltól egy pad volt elhelyezve ami a turisták pihenésére szolgál. Az asztal mellet kb. egy méterre egy fa. A fegyveres férfi megfogta a vállamat hátulról, és az említett fa irányába tolt miközben a fegyvert az oldalamhoz nyomta. Én engedelmesen lépkedtem a fa irányába, miközben az agyamon végigfutott, hogy engemet itt most megölnek, a feleségemet megerőszakolják és megölik. Amikor a fához éretem a férfi rám szólt, hogy forduljak meg, és tegyem a kezem a házam mögé. Megfordultam és láttam, hogy a feleségem is ott áll a másik férfival aki a kést a hasának szegezi. Most idekötözlek mondta a fegyveres férfi, ha megmozdulsz vagy engedetlen leszel a barátnőd meghal mondta. Én engedelmesen hátra tettem a kezemet amit Ö átkötött a fához, és a lábaimat is átkötötte lent a bokámnál. Ott álltam a fához kikötve meztelenül lógó lankadt fasszal megalázva a feleségemre néztem. Láttam szemeiben a könnyeket és a feszültséget a félelmet. Az agyamba megtisztult a gondolat, hogy nem megölni akarnak. A feleségemet akarják úgy hogy azt Én is lássam. Kiabáltam, hogy engedjék el a feleségemet , de két férfi csak vigyorgott.
A feleséged mondták kérdőn, annál jobb. Ha felvettetek volna bennünket megbeszélhettük volna a dolgot, de így sajnos fizetnetek kel meztelenkék.
Van pénzünk a kocsiba engedjenek bennünket oda és kifizetjük amit kérnek mondtam.
Arra is sor kerül mondta a késes csak először szórakozunk egy kicsit. A feleségem elkezdett sikítozni, és kapott egy nagy pofont. Abbahagyta. Felismerte a helyzetet, itt már csak a teljes megadás, és behódolás segíthet.
A férfi akinél a kés volt megszólalt. Figyeljetek ide a környéken senki nincs és már évek óta erre a részre senki nem jár kirándulni, mivel tudják, hogy ezen a részen már több erőszak is történt természetesen általunk, így a környéket nagy ívben elkerüli mindenki.
Ha nem akartok egy nagy verést, és nem akartok meghalni, és utána egy szikla hasadékában elrohadni, úgy mindenben teljes mértékben és alázatban engedelmesek lesztek. Részetekről ellentmondás nem hangozhat el mert azt nagyon szigorúan megtoroljuk. De meg ám Lacikám, lépet elő egy idős ember a fák közöl vadászpuskával az egyik kezében a mások kezében nyakörvekkel. A nyakörveket az asztalra tette amiket a két fiatal fiú a nyakunkra tettek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:26
Jó kis kavalkád.
#13 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:52
Nemsemmi smile jó hosszúúú smile
#12 Pontifex 2009. 06. 20. szombat 16:02
Azért nem semmi a "helyes írási hibákra" hivatkozni!Nem kellene, ez ügyben, kicsit a saját ház előtt söpörni?!
Amúgy a történetben nem a helyesírás a leggyengébb!
#11 Pontifex 2009. 06. 20. szombat 16:01
Azért nem semmi a "helyes írási hibákra" hivatkozni!Nem kellene, ez ügyben, kicsit a saját ház előtt söpörni?!
Amúgy a történetben nem a helyesírás a leggyengébb!
#10 Kirika 2009. 06. 20. szombat 14:27
Az ötlet jó lenne, de sablonos, közönséges és csordultig van helyesírási hibákkal. Végtelen a képzavarok száma és maximálisan hiányzik a stilizálás. Inkább rendezz pornót, mert az írott forma nem a Te műfajod!
#9 wkroki 2009. 03. 9. hétfő 01:08
A rekeszizom áttörését..Akkor meghal!!!
#8 wkroki 2009. 03. 9. hétfő 00:50
A rekeszizom áttörését..Akkor meghal!!!
#7 anomalia 2008. 06. 15. vasárnap 22:45
Nos nem volt rossz a történet de a helyes írási hibákra tényleg zavaróak és egy kicsit jobban meg lehetne szerkeszteni de a sztori végülis nem rossz.
#6 Torkos 2007. 09. 24. hétfő 07:13
Nem tudtam végigolvasni, mert rendkívül rossz az egész. A fogalmazás, a helyesírás és maga a sztori is gyenge lábakon áll. A szerkesztése túl zárt, ezért fárasztó az olvasása. Futólag átnézve van benne egy-két marhaság is. A második rész már nem érdekel.
#5 Mester 2007. 09. 23. vasárnap 19:08
Összecsapott
#4 vivi 2007. 07. 23. hétfő 12:38
jó, Ok.
#3 katica72 2007. 06. 29. péntek 03:38
Nagyon jó történet, egy majdnem ilyen történt velem is, hárman basztak 4 napig. Közbe egyik nap volt még egy lány is. Igen, ilyan hangulatban bármit megtesz az ember.
#2 kicsikuki00 2007. 05. 28. hétfő 19:41
kibaszott jó ez a történet meg a második rész is, amig végig olvastam kétszer kivertem a farkam, egyszer szivesen elmennék ide kirándulni én is, de én a szüleimet is vinném na az lenne ám a nagy buli :) amugy ez a hely hol van?
#1 Törté-Net 2006. 08. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?