A+ A-

Summertime 2. rész

Másnap reggel frissen, kipihenten ébredtem. Az órára pillantva nem is csodálkoztam a kipihentségemen, fél 10-et mutatott. Gyors zuhany és fogmosás után elindultam megkeresni a ház többi lakóját, de legnagyobb meglepetésemre senkit nem találtam. Az elmúlt este történteken gondolkozva lapátoltam be a szokásos reggeli gabona pelyhemet. Most, hogy kicsit higgadtabb fejjel is végig gondoltam, kezdett elhatalmasodni rajtam a pánik, hogy mégis miféle őrültségbe keveredtem. A pánik mellé a lelkiismeret-furdalás, gonosz kis kis manóként dörgölőzve kezdte gyötörni a bensőmet. Nagyot sóhajtva próbáltam könnyíteni a mellkasomat összehúzó érzést. A reggelit félbe hagyva a fejemet csóválva mentem fel a szobámba, majd az ágyon hasra vetettem magam és arcomat a párnába fúrva ostoroztam magam. Hogy lehetek ekkora tetű? Jess néni befogadott a nyárra, megbízott bennem, én pedig az első adandó alkalommal visszaéltem a bizalmával, és a 14 éves kislányának a szájába adtam a farkam. Na jó, nem olyan kicsi de akkor is basszus. Hogy nézzek így a szemébe? Mi lesz most Tessával? Azt mondta szerelmes. Én is azt mondtam, de vajon komolyan gondoltam, vagy a farkam mondatta velem? Erre őszintén nem tudtam magamnak válaszolni. A gondolataim egyre mélyebbre taszítottak az önvád bűzös mocsarába. Kérdéseim voltak válaszok nélkül, de nem volt kinek feltenni őket. Töprengésemből a szobám kivágódó ajtaja rántott vissza a valóságba és lökött kis híján a halál ölelő karjaiba. A rémülettől azt hiszem megállt egy pillanatra a ketyegőm. Lavór méretűre kerekedett szemekkel néztem az ajtóban álló Tessára, miközben újra tanultam lélegezni.
- Felébredtél álom szuszék? - kacagott rám- Jaj bocs, megijesztettelek? - kérdezte a megbánás legkisebb jele nélkül.
- Jézus isten, te nő! -kaptam a szivemhez miután a hátamra fordultam - Azt hiszem összeakadtak a szívbillentyűim, várnál egy kicsit amíg kibogozom őket?
Elbűvölő volt ahogy ott állt az ajtóban a testhez simuló fekete stretch rövidnadrágban és fehér topban. Szemei együtt mosolyogtak a cseresznye ajkaival, én pedig olvadoztam a látványtól, ami neki is feltűnhetett, mert megindult felém, majd fölém hajolt és egy cuppanós csókot nyomott a számra. Önkéntelenül is húztam volna magamhoz, de eltolta magát tőlem.
- Most jövök a parkból, ahová mellesleg te is jöhettél volna, ha nem alszod át az egész napot, le kell zuhanyoznom! - mondta kérdő tekintetemre, majd elindult az ajtó felé, ahonnan a válla fölött visszanézett. - Mi van? Te nem jössz?
Korábbi lelki vívódásaimat teljesen elfelejtve pattantam lábra, majd a kacagó lányka után vetettem magam. A fürdőben sikerült elkapnom a derekát, majd ugyanazzal a mozdulattal megfordítottam és magamhoz húztam a gyönyörű testét. Ő nevetve fonta a nyakam köré a karjait és így szorosan összeölelkezve kezdtük egymást szenvedélyesen, kapkodva csókolni. Másodpercről másodperce vált egyre gyengédebbé csókunk, sürgetve markoló, tapogató kezeink pedig gyengéd szerelmes simogatássá, míg végül lihegve váltunk el egymástól. Végig egymás szemébe nézve kezdtünk el megválni a ruháinktól, csak addig szakadva el egymás tekintetétől amíg feltétlen szükséges. Mikor végre mindketten meztelenül álltunk egymás előtt, éhesen ittuk magunkba egymás látványát. Kezeim maguktól indultak el, hogy feltérképezzék a testét. Végig simítottam az arcán az ujjaimmal, majd a kézfejemmel élveztem a nyakának selyem tapintását. Lassan húztam tovább a kezem a melléig épp csak egy-egy pillanatra érintve a peckessé vált rózsaszín bimbókat, majd onnan tovább a feszes és bársonyos hasáig épphogy csak érintve a fekete bozontot már indultam is vissza, mély sóhajoktól kísérve ugyanazon az úton, majd a tarkójánál fogva gyengéden magamhoz vontam és apró puszikkal borítottam a korábbi útvonalat, de megállított.
- Zuhanyozni akarok előtte! - mondta egy fintor kíséretében - Izzadt vagyok! -szabadkozott
- Finom vagy izzadtan -próbáltam megnyugtatni, de nem lehetett eltántorítani a tisztálkodástól és már húzott is magával a kádba. A kád másik végébe húzódva legeltettem a szemem a hihetetlenül szexi alakján. Élvezettel figyeltem ahogy bevizezi a haját, majd az egész testét. Mikor a kezébe vette a sampont, aktivizáltam magam és kivettem kezéből. Szó nélkül, mosolyogva adta át majd hátat fordított, én pedig elkezdtem masszírozni a sötét fürtjeibe a sampont. Öblítés után magától értetődő mozdulattal nyúltam a tusfürdő után.
- Kezeket tarkóra! - utasítottam játékos szigorral, ő pedig mosolyogva tett eleget a felszólításnak.
A fürdő szivacsot mellőzve, kézzel kezdtem el rákenni a nyakától elindulva a hátán át, egészen a feneke izmos félgömbjei felé. Kezeimet a vágatba csúsztatva haladtam tovább, míg el érkeztem a popsi lyukáig. Itt elidőztem pár pillanatig, egy ujjal ingerelve, egészen kicsi nyomást kifejtve rá, amikor egy sóhajjal az ujjamnak kezdte feszíteni magát, tovább indultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.76 pont (152 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2015. 06. 30. kedd 06:29
Nagyon Jó!
#14 zsuzsika 2014. 10. 8. szerda 07:31
Jó.
#13 papi 2014. 05. 5. hétfő 04:51
Nem rossz
#12 A57L 2013. 08. 5. hétfő 05:14
Egész jó.
#11 listike 2013. 07. 26. péntek 08:35
Miért nincs folytatás? Nagyon tetszett!
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:29
Príma, jöjjön a folytatás, bővüljenek a szereplők köre!
#9 tomi19 2012. 11. 8. csütörtök 11:14
Nagyon jó. De sokat ront rajta hogy nem írtad meg a folytatást:(
#8 papika 2012. 09. 11. kedd 19:35
Egyszer mindennek végevan.
#7 tam22 2012. 08. 5. vasárnap 10:14
Hol van a folytatása smile ?
#6 bikmakk 2011. 08. 22. hétfő 21:17
Várom a folytatást!
#5 sihupapi 2009. 12. 1. kedd 23:27
!!!!!
#4 Arcsi56 2009. 10. 21. szerda 11:23
Nagyon jó történet! popocici a nothing-ot th val írjuk!
#3 popocici 2009. 10. 12. hétfő 13:30
"nobody don't understand noting"
#2 nobody 2009. 10. 12. hétfő 00:33
Jó kis folytatás... :)
#1 Törté-Net 2009. 10. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?