A+ A-

Summertime 1. rész

Mikor felébredtem, hirtelen nem tudtam hol is vagyok, a monoton zúgás és az elsuhanó tájból hirtelen eszembe jutott, hogy hol vagyok és sajnos az is hogy miért. Egy buszon voltam Newark - ba a nagynénémhez, amire a szüleim helyzete kényszerített. Időre volt szükségük, hogy újra egymásra találjanak és így elkerülhessék a válást, amit én sem akartam, ezért úgy gondoltam egy nyár a nagynénémnél, elegendő hozzájárulás a részemről. Jess néni - anyu legfiatalabb húga - már az állomáson várt mikor leszálltam a buszról. Mindig is jól kijöttem vele, elég laza volt és engedékeny ha a kedvenc unokaöcsiről, vagy is rólam volt szó. Az első sörömet is tőle kaptam, tavaly a családi karácsonyi partin. Gyors üdvözlés és a szokásos ki - hogy - van - minden - ok kérdés felelek után már az autóban is voltunk. Kedélyes csevejjel telt az út a házáig, egy szokványos 2 szintes kertvárosi házig, ahol egyedül nevelte a lányát a 14 éves Tessát, mivel a férje Edward 5 éve halt meg autó balesetben. Amint kiszálltunk, Tessa már ugrott is a nyakamba, 2 évvel volt fiatalabb nálam, de mindig is jól kijöttünk egymással. A természetét az anyjától örökölte, külsőre az apjára ütött, csupán a ragyogó kék szeme volt ugyanolyan mint Jess nénié. Rövid fekete haja és kicsit hosszúkás arca, tenyérnyi mellei, kerekedő csípője, nyúlánk, sportos alkata, ellentéte volt az anyjának, akinek természetes szőke haj keretezte szív alakú arcát, asszonyos alkatához illően nagy telt keblei voltak, de mindene arányos és csinos volt, ami nem is csoda hiszem még csak 34 éves volt. Mindezek ellenére nem néztem őket férfi szemmel, legkedvesebb rokonaim voltam.
Gyorsan bepakoltam a vendégszobába, majd megvacsoráztunk ami vidám csevegéssel, sok nevetéssel telt, és bár jól éreztem magam, csakhamar elnyomtak az utazás fáradalmai, amit Jess néni is észrevett, játékosan a szobámba parancsolt. Gyors zuhany után ágyba bújtam és nyomban el is aludtam. Hajnali 2 körül feszülő hólyaggal és fájdalmas merevedéssel ébredtem. Felkeltem az ágyból, mélyeket lélegeztem és próbáltam semleges dolgokra gondolni, hogy lelohadjon a gerjedelmem a boxeralsómban, de mivel a természet hívó szava már üvöltésbe csapott át, a dolog nem tűrt halasztást. Óvatosan az ajtóhoz mentem és kinyitva hallgatóztam, de mivel fényt nem láttam és egy pisszenést se hallottam, a fürdőszobához osontam majd óvatosan lenyomva a kilincset beléptem. A hirtelen fénytől meglepődve egy pillanatra ledermedtem, mint az őz a fényszórótól, Tessa is megijedhetett, mert egy halk sikolyt hallatva felém fordult és a kezében tartott fésűt hozzámvágta, ami fájdalmasan nagyot koppant pont a homlokomon, majd rájött, hogy teljesen meztelen, ettől ismét sikítófrászt kapott, bár szerencsére inkább hangzott csuklásnak, és bár gyorsan sikerült maga elé kapnia egy törölközőt, szerencsére volt időm megbámulni a testét, ha nem is teljes részleteséggel, a kép beleégett az agyamba. Az enyhe sokk után én is magamhoz tértem, előbb a fejemhez kaptam fájdalmamban, majd Tessára pillantottam, aki tágra nyílt szemekkel meredt a derekamra, ekkor rájöttem, hogy a merevedésem a közjáték ellenére vagy épp miatta, továbbra is tart, ekkor lábam közé kaptam a kezem, ami túl hirtelenre sikerült, ezért lüktető fájdalom nyilallt az ágyékomra, amitől kissé meggörnyedtem. Ahogy egymásra néztünk - ő törölközőt szorítva maga elé lába keresztben, én az ágyékomat markolászom fájdalmas arccal - egyszerre tört ki belőlünk a nevetés, miközben egymást próbáltuk csitítgatni, nehogy Jess néni felébredjen. A nevetés elmúltával jó éjt kívántunk egymásnak halkan és ő még mindig kuncogva a szobájába osont. Dolgom végeztével én is a szobámba mentem, de alvásról szó sem lehetett, mert amint lehunytam a szemem Tessa jelent meg lelki szemeim előtt. Ahogy áll a mosdó kagyló előtt ijedten bámulva rám, a mellei szinte igézően formásak, negyed dolláros méretű arányos bimbókkal, lapos feszes hasa és alatta a pelyhes szeméremdombja, hosszú izmos combja mintha beleégett volna a retinámba. Nagy nehezen, mégis sikerült elaludnom. Nyár lévén nem kellett volna korán kelnem, mégis már 8kor kint voltam az ágyból. A fürdőszobai teendők után leslattyogtam a földszintre. Tessát már a konyhában találtam az asztalnál, zabpelyhet kanalazott egy túlméretes Yankies pólóban, az asztalon előtte egy képes újság hevert. Beléptemre felnézett.
- Jó reggelt Brian! - üdvözölt nagy mosollyal
- Neked is! - köszöntöttem hasonlóképp
- Na és, hogy telt az első estéd nálunk? - ártatlannak akarta feltüntetni a kérdést, de láttam, hogy nehezen tudja visszatartani a nevetését.
- Hát elég jó volt - kezdtem bele csevegő hangon, bár nekem is nehezemre esett uralkodni magamon - azt leszámítva, hogy egy állati jó nő megtámadott egy fésűvel a fürdőszobában, amitől úgy megijedtem, hogy majdnem kasztráltam magam!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (175 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2015. 06. 30. kedd 06:20
Nagyon jó!
#14 zsuzsika 2014. 10. 8. szerda 07:22
Jó.
#13 papi 2014. 05. 5. hétfő 04:52
Nagyon tetszik
#12 listike 2014. 02. 1. szombat 08:39
Tetszik.
#11 A57L 2013. 08. 5. hétfő 05:14
Nagyon jó.
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:26
Elég jó.
#9 papika 2012. 09. 11. kedd 19:30
alakulgat
#8 bikmakk 2011. 08. 22. hétfő 21:15
Klassz!
#7 Yankie 2009. 10. 7. szerda 16:13
Köszönöm a biztatást! Lesz még egy része, amit már el is küldtem.
#6 Tamara 2009. 09. 14. hétfő 18:29
Jó volt, folytasd léci
#5 Anonymus 2009. 09. 2. szerda 19:42
nagyon jó
lehet folytatni :P
#4 sihupapa 2009. 09. 1. kedd 00:30
Háát?!
#3 Ati 2009. 08. 31. hétfő 23:15
Mit mondtál mikorfolytatod???
#2 arfet 2009. 08. 31. hétfő 18:52
nagyon jó
folytatás lesz?
#1 Törté-Net 2009. 08. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?