A+ A-

Vendég voltam

Vidéki srác lévén mindig is gondot okozott, hogy szállást találjak a fővárosban, ha épp ott volt dolgom. Pár éve megismerkedtem az Interneten egy idősebb férfival, aki a véletlen folytán épp pesten lakott. Teltek-múltak a hetek, hónapok, s egyszer úgy hozta az élet, hogy Pestre kellett mennem egy ügy miatt. Sokat beszélgettünk mindig is, de arra valahogy nem került sor ezidáig, hogy személyesen is találkozzunk.
Közeledett a nagy nap, már előre ideges voltam, hogy mit veszek majd fel, meg fogom-e őt ismerni, meg ilyenek. Bizonyára már más fejében is megfordultak ezek a gondolatok, mielőtt egy távoli, netes ismerősével először találkozott volna. Bár nem ismerkedési szándékkal mentem fel a fővárosba, mégis érdekelt, hogy a másik illető mit fog gondolni rólam. Felvettem a legjobb ruhámat, meg is nyiratkoztam, szóval kitettem magamért, hogy frankó legyen az első benyomás.
Mikor eljött a nagy nap és találkoztunk a Keletiben, először nem is ismertem meg, kicsit más volt, mint azon a képen, amit az Interneten küldött, de a lényeg, hogy ő megismert és elém jött a vonathoz. Mint kiderült, már ő is nagyon várta a találkozót, bejöttem neki a fénykép alapján.
- Szia! De régen vártam már erre, hogy személyesen is megismerjelek! - kezdte a beszélgetést.
- Helló! Én is örülök neked. - mondtam kicsit meglepve, bevallom, fiatalabbra számítottam. Tibi olyan 50 év körül volt, egy jó tízessel több, mint vártam.
- Jól utaztál? Készítettem finom ebédet.
- Hú, de rendes vagy, már farkas éhes vagyok, hosszú volt az út.
Ezzel elindultunk hozzá. Szép kis lakása volt Tibinek, nem valami nagy, de barátságos és kényelmes. Miután megebédeltünk, elkezdtünk számítógépezni. Megmutatott pár programot, amiket használt, illetve berakott egy pornófilmet is. Tudtam, hogy ő is meleg, ezért nem lepett meg a film fajtája, de nem számítottam rá, hogy délutáni filmként ezt mutatja nekem. Kiment a konyhába és valamit tett-vett, míg én ott maradtam a filmmel. Jó volt, pont az én típusaim voltak a szereplők, olyan fiatal harmincasok. Éreztem, hogy kezd szűk lenni az alsónadrágom, egyre jobban felizgatott a film. "Mégsem kéne itt és most magamhoz nyúlnom..." - hessegettem el a gondolatot, inkább elraktároztam a látottakat. Tibi visszajött a géphez:
- Na, hogy tetszik a film?
- Nagyon jó. Nem is tudtam, hogy ilyen klassz filmjeid vannak.
- A napokban leárazás volt itt az egyik boltban, a sok szexfilm között volt egy meleg is. Egyből lecsaptam rá. - nevetett Tibi.
- Ha nem bánod, nézzük még egy kicsit. Kíváncsi vagyok, mi lesz még benne. - javasoltam a továbbiakra. Nem kellett tartanom attól, hogy beindulunk egymásra, hiszen a megismerkedésünkkor még az Interneten tisztáztuk, hogy a túl nagy korkülönbség nem tesz jót egy kapcsolatnak, elvégre én 26 voltam, ő meg 50, szóval úgy döntöttünk, maradjunk inkább csak haverok.
A film még vagy egy órát ment, ezalatt besötétedett.
- Huh, de elment az idő. Szeretnék megfürödni, ha lehet. - mondtam Tibinek, aki készségesen felugrott a helyéről:
- Persze, maradj csak, megengedem a fürdővizet.
- Micsoda kiszolgálás, ezt nevezem - gondoltam magamban és visszaültem gépezni még egy kicsit.
Kb. 10 perc múlva visszajött:
- Na, kész a víz, mehetsz fürödni. Ne aggódj, nem fogok leskelődni... - kacsintott rám Tibi.
- Nem is szabad - nevettem rá és kimentem a fürdőszobába. Megnéztem a vizet, épp kellemesen meleg volt és jó sok hab úszott a felszínén, mintha tudta volna, hogy így szeretem.
Levetettem a cipőmet és a ruháimat: a pólót, a nadrágot, az alsónadrágot meg a zoknit. Körülnéztem azért, de tényleg nem leskelődött Tibi, így nyugodtan beültem a kádba és elfeküdtem a vízben. Gondolataim ezerfele jártak, hiszen nem nagyon jöttem el előtte otthonról ilyen nagy távolságra. Hirtelen bevillant a délutáni film, azok a pasik, a történet meg minden. Na, a farkam sem hagyta ezt annyiban, elkezdett emelkedni, már félig kiálli a vízből és egyre csak duzzadt. Már két napja nem masztiztam, máskor meg minden nap szoktam, ezért eléggé kanos lettem alapból is, ez a film meg még pluszba rátett.
"Nem szabadna kivernem, elvégre vendégségben vagyok." - gondoltam magamban, de az ingerek erősebbek voltak... Folytattam a gondolatmenetet: "Najó, de csak egyszer, majd jól kimosom a kádat és Tibi észre sem veszi." - nyugtattam meg magam, és ezzel az elhatározással markom máris keresztülfonta az időközben teljesen felállt farkamat. Már nagyon hiányzott ez az érzés, elkezdtem húzogatni a bőrt fel és le. Már nagyon belelendültem, és kezdett nagyon jó lenni, mikor valami zajt hallottam kintről. A kád úgy helyezkedett el, hogy épp háttal voltam az ajtónak, ráadásul az nyitva is volt végig.
- Nocsak, valakinek felállt a farka... - szólalt meg Tibi a hátam mögül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2013. 02. 17. vasárnap 11:09
Nemrossz nyes
#2 v-ir-a 2011. 01. 7. péntek 22:18
Meraton! hol a folytatás??...szívesen olvastam volna
#1 Törté-Net 2009. 10. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?