A+ A-

Egy forró hétvége

Főszereplők: - Zoltán : a férj
- Évi : a feleség
- Móni : a barátnő
Péntek este volt, nagyon elfáradtam a munkába és az asszonykám szextől kiéhezett testét már csak álmaimban tudtam kielégíteni.
Álmomban a barátnőjével együtt nyaraltunk egy szigeten, ahol a víz átlátszóan tündökölt a forró napsütésben. Mind a hárman meztelenül lubickoltunk a vízben és a gondolataink mintha egy hullámhosszon járt volna, a szexre gondoltunk. Évi odaúszott hozzám és simogatni kezdte a vízben a falloszom, miközben én a melleit nyalogattam a nyakán haladva egészen a fülein keresztül, míg a forró ajkára hosszú csókot nem adtam.
A fél szememmel figyeltem Mónit, és arra gondoltam mi lenne, ha hármasban csinálnánk, és elindultam a partra miközben Évi még a vízben maradt úszkálni.
A parton a pálmafák között készítettem egy Robinson kunyhót és a forró melegben kiterültem az árnyékában. Arra lettem figyelmes, hogy Móni a kedvesem legjobb barátnője egy kókuszdiót tört fel és a tüzes ajkaival nyalja a belsejét. Félmeztelen volt és a napsütésben megvillantak mellein a vízcseppek. Én tovább feküdtem és egy pillanat alatt ott volt mellettem Móni és simogatta a mellkasom. A kedvesem még mindig a vízben volt és nem látta mit csinálunk. Móni annyira felizgatta a férfiasságom, hogy a kis fürdőnadrágom majd szétszakadt annyira feszült.
A következő pillanatban a nadrágon keresztül harapdálni kezdte a falloszom, és én csak feküdtem és élveztem a helyzetet. Lassan letolta a nadrágom és a nyelvével körülnyalta ágaskodó farkam, majd a zacskómat csiklandozta nyelvével, amitől hangosan felnevettem.
Évi ekkor felfigyelt és meglátta, hogy milyen jól szórakozok a barátnőjével.
- Nekem végem! - gondoltam.
És abban a pillanatban mikor végigfutottak a gondolataim már jött is felénk, de az arcán inkább a vágyakozás látszott, mint a harag.
Móni egy csöppet sem ijedt meg, hogy most mi lesz, inkább a félmeztelen Évi testén végiggyöngyöző vízcseppek láttán engem félbehagyott és Évi testét kezdte simogatni.
Én figyeltem, hogy most mi lesz, majd meglepődve vettem észre, hogy a két nő egymásba fonódva csókolóznak és figyelik ágaskodó nemi szervem.
Lehajoltak hozzám, és míg én feküdtem a földön, ők mind a ketten nyaldosták és szopták a farkam. Én a csúcsok csúcsán jártam, mikor a szopást abbahagyták és Évi ráült a keményen duzzadó makkosomra. Lassan meglovagolt, miközben én, Móni megnedvesedett punciját nyaltam és az ujjaimmal simogattam, ingerelve a szexéhes testét. Évi elélvezett többször is, majd lemászott merev farkamról és átadta helyét Móninak. Móni lassan belecsúsztatta farkam a nedves puncijába és lovagolni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.91 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2016. 03. 16. szerda 17:23
A közepesnél gyengébb.
#6 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:52
Elmegy.
#5 sihupapa 2009. 09. 8. kedd 20:59
egyre gyengébb és szinvonaltalan ez az egész.
#4 zszsika 2009. 09. 8. kedd 16:26
Na ez a gagyik gagyija. Ha szépen kérünk és csak ilyenek tudsz, légyszi nem küld be ide.Mi ezért fizetünk.
#3 puma 2009. 09. 8. kedd 07:37
Szerintem jó pár jobb történet van, amiket inkább leadhatnátok, mint az ilyeneket. Nincs valamilyen előszelektálás a törté-net-nél? Hogy az ilyen írásoktól megkímélne minket?
#2 pamaci 2009. 09. 8. kedd 05:58
Álom?
Akkor rémálom :-)
Akárcsak a reggeli... Ízlések és pofonok...
Ááá.
#1 Törté-Net 2009. 09. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?