A+ A-

Ballagási ajándék

A barátnőmmel a gimnáziumban jöttem össze, osztálytársak voltunk. A ballagás után az ő presszójukban tartunk egy kisebb összejövetelt. Néhány családtag, ismerősök, barátok. Úgy éjfél körül lassan mindenki hazaindult csak a barátnőm, az anyja és én maradtunk ott. A barátnőmet Csillának az anyját Erikának hívják. Erika azt mondta, mi menjünk be a házba ő még egy kis rendet csinál, bezár és ő is lefekszik. Mi bementünk a barátnőm szobájába és lefeküdtünk az ágyra. Csilla azt mondta, masszírozzam meg a lábát, mert nagyon elfáradt az egész napos rohangálásban. Végig feküdt az ágyon és én elkezdtem masszírozni a lábfejétől egészen a combjáig. Csak egy rövid felső és egy fehér tanga volt rajta. Izgatóan domborodott előttem gyönyörű és formás popsija. Mikor a combját masszíroztam ő néha halkan felsóhajtott és még egy kicsit szétnyitotta a lábait. Ekkor a kezem már a combja belső felét simogatta egyre lassabban, gyengédebben és egyre közelebb a legérzékenyebb pontjához.
Egyszer csak megfordult és azt mondta, hogy most a számmal kényeztessem egy kicsit. Megcsókoltam és levettem a felsőjét, majd elindultam a számmal lefelé. Végig csókoltam a nyakát, a vállát és megálltam a mellbimbóján. A nyelvemmel cirógattam az egyre keményebben meredező bimbókat és ő egyre mélyebbeket, és nagyobbakat sóhajtott. Tovább csókoltam a hasát és köldökét egészen le a puncijáig. Kívánatosan domborodott vénusza a tanga alatt, amitől gyorsan megszabadítottam. Csodás borotvált, rózsaszín punci tárult a szemem elé. Finoman elkezdtem nyalni a csiklóját, egyre gyorsabban és néha a nyelvemet bedugtam a hüvelyébe. Egyre kéjesebben nyögdécselt majd teljes önkívületben sikongatva vonagló testtel elélvezett. Néhány másodpercet pihent majd végigfektetett az ágyon és megszabadított a boxeremtől. Kezébe vette ekkor már keményen meredező farkamat és a nyelvével végigcirógatta a tövétől egészen a hegyéig. Makkomon éreztem a forró leheletét és puha nyelvét. Bekapta a makkomat és körbefonta a nyelvével majd egészen a torkáig benyelte a farkam. Őrjítően szopott. Egyre gyorsabban és erősebben szívta, éreztem, hogy mindjárt eldurranok.
Ő is megérezte, mert kivette a szájából és elkezdte verni, miközben a hegyét nyalogatta. Az első sugár az arcára spriccelt, utána a szájába vette és minden spriccelés után rászívott a makkomra. Minden egyes cseppet kiszívott belőlem. Kiment a fürdőbe és behozott egy törölközőt és megtörölte magát és engem is. Ezután a hátára feküdt és én a melle fölé térdeltem. Bekapta a farkam és elkezdte szopni. Farkam hamarosan ismét keményen meredezett az ajkai között. Kivettem a szájából és a mellei közé raktam. Lassan mozogtam a meleg, kemény mellek között. Mikor már elég kemény volt a farkam, beléhatoltam. Forró és nagyon nedves volt a puncija. Lassan elkezdtem mozogni és egész mélyen benyomtam. Minden egyes mozdulatomra apró nyögésekkel és sikkantásokkal válaszolt. Ezután a hátamra feküdtem és ő szembe velem rám ült. Lassan mozgott le - föl, először lassan majd egyre gyorsabban. Néhány másodperc múlva teljes extázisban mozogtunk mind a ketten, a külvilágról mit sem tudva. A valóságba az ajtó hirtelen nyitódása zökkentetett vissza.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 4. csütörtök 08:05
Én biztosan ott maradtam volna!
#6 cscsu50 2017. 03. 11. szombat 21:01
elmegy
#5 A57L 2016. 11. 8. kedd 04:41
Nem nagy szám.
#4 ccc 2009. 08. 26. szerda 10:16
ez nem új... ez már régi. olvastam ezen az oldalon.
#3 Pavlov 2009. 08. 24. hétfő 22:06
Gyenge, ósdi.
#2 T.O. 2009. 08. 24. hétfő 00:45
Ez Gól! Van folytatás? :)
#1 Törté-Net 2009. 08. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?