Átváltozás 2. rész

Szavazás átlaga: 6.86 pont (70 szavazat)
Megjelenés: 2009. július 9.
Hossz: 12 818 karakter
Elolvasva: 11 852 alkalommal
Reggel egy órával korábban keltem. Aranka néni kiválasztotta a ruhámat is segített felöltözni és kisminkelt. Magasarkú, harisnya, amely épp ott ért végett, ahol a fekete miniszoknyám kezdődött, és fehér ing, melynek felső gombját nyitva kellett hagynom. Szinte meztelennek éreztem magam, és izgultam, hogy így kiöltözve kell annyi ember elé álljak, de látva a fiuk döbbent és a lányok irigy tekintetét megnyugodtam. Sőt, kicsit tetszett is, ahogy megbámulnak. Még az osszi is meglepődött de nem szólt semmit. Az ünnepség gyorsan eltelt, következett a buli, én szerettem volna lelépni de nem sikerült. Nem bántam meg, hogy maradtam, bömbölt a zene, megtanultam tequilát inni és táncolni. Egy idő után már nagyon kezdett fájni a lábam a magas sarkúba, szerencsére a terem végében volt pár matrac. Leültem, nekiöltem a bordásfalnak és nagy nehezen leráncigáltam a cipőmet. Sötét volt, csak a diszkó fényei villogtak.
– Te vagy az Szilvi? Csak a hangjáról ismertem meg a bioszt. – Igen, tessék...
– Maradj csak, ideülhetek melléd? Nagyon elfáradtam.
– Persze tanárnő – válaszoltam.
– Olyan jó, hogy ideköltöztél. Végre van valaki az osztályotokban, aki tanul is. – Egész közel hajolt hozzám, megcsapott az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
szaga, megróbáltam elhúzódni de nem sikerült.
– Érzed a barackot..., nem baj, ma buli van, én is ihatok. Nem igaz?
– De tanárnő.
– Szólíts Annának, jó. Még nem vagyok olyan öreg. Tegeződhetünk.
– Jó válaszoltam.
– Milyen finom, selymes hajad van. Mondtam már mennyire örülök, hogy a diákom vagy?
– Igen. – ujjai végigszánkóztak az arcomon, ahogy az ajkaimhoz értek megállt.
– Tetszem neked ugye? Láttam, hogy bámulsz az órán – suttogta.
Mit válaszolhattam volna? Hogy halálosan unalmasan beszél, és ha az ember sokat bámulja a tanárt az azt hiszi, hogy figyel is rá? Annáról persze furcsa hírek keringtek a suliba. Nemrég helyezték át egy menő pesti suliból és sem a kollegái sem a diákok nem fogadták be. Szar lehetett, ilyen fiatalon – alig múlhatott 3o, ilyen nagyot bukni. Megcsókolta a fülemet.
– Jó volt?
– Aha – válaszoltam
– Ugye tetszem neked Szilvi?
– Igen. – hazudtam, mert nem mondhattam mást, nem akartam megbántani, és sajnáltam is egy kicsit.
– Te is nekem. Olyan szexis vagy ebben a ruhában. Kérlek nyisd ki egy kicsit az inged, úgy szeretném látni mi van alatta.
Teljesítettem a kívánságát. Óvatosan benyúlt és simogatni kezdett, egyre gyorsabban lélegzett és én is kezdtem felizgulni. Olyan lágy volt az érintése,... olyan finomak az ujjai...
– Amióta megláttalak, tudtam, hogy leszbi vagy.
– De én... miért...
– Olyan visszahúzódó, magányos voltál, mint, aki rejtegetni akar valamit és nagyon féltél a fiuktól. Nekem ennyi elég volt. Sok lánnyal voltál már?
– Nem igazán – válaszoltam
– A jó – suttogta – meglátod élvezni fogod – mondta, majd gyorsan lehajolt hozzám és megcsókolt. Teljesen lebénultam hagytam, hogy azt tegyen velem, amit akar. A keze lecsúszott a mellemről és a hasam simogatta, közben a másik karjával átölelt, felemelte a fejem, és újra megcsókolt. Először finoman csókolta a bezárt számat, aztán a nyelvével benyomult az ajkaim közé. Milyen más volt mint az ikrekkel. Ott a
d
alf
ro
alf
gt
alf
ól
k
alf
áb
alf
ul
alf
ta
alf
m
el, itt meg Anna érintéseitől. A meztelen combjára tettem a kezem és óvatosan elindultam fölfelé. Nem viselt semmit a szoknyája alatt, és ujjaim elmerültek nedves puncijába. Már nem tudtam uralkodni magamon, olyan hihetetlenül izgató volt körülöttem minden.
– Gyorsabban, gyorsabban Szilvi – lihegte, majd hirtelen megfeszült, majd elernyedt a teste. A Kihúztam a kezem combjai közül, ujjaimat sűrű, nyálka árasztotta el, illata egyszerre volt izgató és undorító. Lehúztam a bugyimat és letöröltem vele, majd megróbáltam lelket verni a tanárnőbe. Nem sikerült. Az ital teljesen kiütötte. Megigazítottam ruháját, búcsúajándékként táskájában gyűrtem a tangámat, majd felkeltem és elindultam a kijárat felé. A kinti hűvös levegő lassan kitisztította a fejem. Nekidűltem a falnak és felnéztem a csillagokra. Szerettem volna arról elmélkedni, milyen bűnöket követtem el, arról, hogy mi lesz velem ha így folytatom, de csak arra az édesen bizsergő érzésre tudtam gondolni, mely a puncimból kiindulva kúszott egyre feljebb a testemben. Valóban leszbi lennék? Már szerettem volna kipróbálni milyen lehet egy férfival. Azonnal.
Szétnyitottam az ingemet mintha melegem lenne és visszamentem a suliba. Remegett a gyomrom az izgalomtól, kívántam, de féltem is attól, ami következni fog. Reméltem, hogy találok valakit, aki elég józan ahhoz, hogy szeretkezzen velem, de elég
r
alf
és
alf
ze
alf
g
is, hogy másnapra elfelejtse az egészet. A legjobb választás természetesen Feri lenne, ő annyit szokott dicsekedni a "hódításaival", hogy már senki sem hisz neki.
A budiban találtam rá. Épp kifelé indult, amikor megálltam előtte.
– Szia Feri. Már kerestelek.
– Mit akarsz? – kérdezte. Rámnézet, de csak a melleimet látta, nyelt egy nagyot. – Engem kerestél? – Közelebb léptem hozzá, igyekeztem a legszexisebb hangsúlyommal válaszolni – Igen. Keze a derekamra csúszott, én úgy tettem minta nem vettem volna észre – Úgy hiányoztál. Nem akarom, hogy haragudj rám mert hallgatóztam. Olyan jó volt, ahogy...
– Nem baj – mondta egyre rekedtebb hangon, miközben a keze már a fenekemnél járt. Valószínűleg nem akart lejjebb hajolni, ezért nem a kezét csúsztatta lejjebb, hanem a ruhát kezdte feljebb húzni az ujjaival. Váratlanul erősen megmarkolta a fenekemet, kicsit szét is húzta, miközben ezt suttogta: – Imádlak... mindig is erre vágytam... csodálatos a bőröd... az illatod... őrülten jó a feneked.
Szó nélkül felültetett a mosdóra, majd belémvágta a... Hirtelen éles fájdalom hasított belém. Levegő után kapkodtam, és a testem görcsbe rándult. Valami melegséget éreztem a combomon végigsiklani Feri nem vett észre semmit nagy erőbedobással és sebességgel lökdösött. Olyan fájdalmas volt, hogy szinte lelöktem volna magamról. Már mondani akartam, hogy hagyja abba, amikor elernyedt. Kihúzta, és anélkül, hogy egy szót is szólt volna otthagyott. Lemásztam a mosdóról, de olyan rosszul éreztem magamam, hogy lábaim remegni kezdtek és kénytelen voltam leülni a padlóra. Nem tudom mennyi idő telhetett el míg magamhoz tértem, felkeltem, lehúztam
v
alf
ér
alf
es
harisnyáimat, amennyire tudtam megmosakodtam és elindultam hazafelé.

Másnap délig aludtam, lefekvés előtt még bevettem egy nagy adag fájdalomcsillapított, így amikor felébredtem és letántorogtam a konyhába ebédelni olyan úgy zúgott mint egy méhkas. Miközben a gyümölcsös joghurtomat kanalazgattam, volt időm, azon elmélkedni mi lesz mindennek a folytatása. Először is tablettákat kell szereznem, mert bár Feri spermájából nem sok juthatott belém, nem akartam kockáztatni, meg nem is értettem az ilyen dolgokhoz. Választanom kellett, Aranka néninek vagy az ikreknek mondom el mi történt tegnap. Sokáig haboztam, végül nagyanyám mellett döntöttem, mert bármennyire is furcsa és utálatos volt néha, mégiscsak rokonomnak éreztem. Ha nem is ért meg de legalább, gondoltam, nem fecsegi el, a titkaimat.
Nem találtam sem a szobájában sem az udvaron, már éppen indulni akartam az ikrekhez, amikor megláttam a kék Suzukit az garázsunk előtt. Hát persze, ma már hétfő van, és biztos elment Ildihez, hogy megmaszirozza. Alig pár kilométerre volt a házunktól egy "wellnes" panzió, amelyet elsősorban férfi vendégek számára tartottak fenn. A sok lány közül, aki ott dolgozott, Ildi volt az egyetlen, akinek valóban diplomája volt arról a munkáról, amiért felvette a fizetését. Felültem a bringámra és öt perc alatt ott voltam. Nem akartam a főbejáraton bemenni, ezért megkerültem az épületet és átmásztam az alacsonyra nyírott díszbokrokon. A medence mellett értem földet, bár a verandán napozott valaki, szerencsére nem vett észre. Átvágtam a pázsiton, és határozott léptekkel megindultam az ajtó felé. A kezem már a kilincsen volt, amikor valaki kinyitotta és szembe találtam magam Kingával.
– Hát te mit keresel itt? – kérdezte meglepetten. Nem volt egyedül. Egy magas vézna férfi követte.
– Mit keresel itt? – ismételte meg a kérdést.
– Nagyanyámat – nyögtem, barátnőmön nem volt csak egy vékony ezüstszínű tanga, társa átkarolta derekát és bedugta a kezét a tangályába, de Kingát ez láthatóan nem zavarta.
– Nem csatlakozol hozzánk? – szólalt meg a pasi is.
– Lent van az edzőteremben Ildivel – válaszolta Kinga. – Lemész a lépcsőn és a második ajtó jobbra, ott megtalálod. Na menjünk szívem – búgta, és elindultak a medence felé. Persze más késő volt azon bánkódni, hogy nyugodtan megvárhattam volna otthon Aranka nénit. Vettem egy mély lélegzetet és benyitottam.
Ildi alacsony, kisportolt napégette bőrű nő volt. Amikor először találkoztunk és kezet fogtunk, olyan erősen szorította, meg a kezemet, hogy felszisszentem. Haját, körmeit rövidre vágta és a lehető legegyszerűbben öltözködött. Most is csak egy köpeny volt rajta, amelyet tekintettel a melegre nem gombolt be. Aranka néni egy ágyon feküdt előtte és teljesen meztelen volt, amikor meglátott felkönyökölt és rábámult. – Történt valami?
Elfordítottam a fejem és úgy válaszoltam. – Igen, tegnap a bulin.
– Értem. Mesélj! – csattant fel.
Ildire néztem, de ő nem törődött velem, folytatta nagyanyám lábának a maszirózását. – Hibát követtem el, – kezdtem, és alig pár perc alatt elmondtam mindent. Eleinte nagyon szégyelltem magam, de azután rájöttem, hogy már úgyis mindegy. Amikor befejeztem Aranka néni felkacagott – Na a kis szentfazék! Nem hittem, hogy alig másfél hónap alatt, ilyen ribanc lesz belőled.
– Én nem hiszem...
– De igen – vágott a szavamba Ildi – egy leszbi nimfo lett belőled. Lefeküdtél a saját tanárnőddel! Bárki megláthatott benneteket, de téged nem érdekelt, csak a punciját akartad nem igaz?! Otthagyta a nénit és mellém lépett, a falig hátráltam de ő követett. Olyan közel álltunk egymáshoz, hogy kinyújtott nyelvemmel megérinthettem volna ajkait. Egyforma magasak voltunk, és bár ő volt az idősebb, elégedetten állapítottam meg, hogy az én melleim a nagyobbak és formásabbak.
– Gyerünk! Ne csak bámuld őket! Fogd meg! – kiáltott rám. Önkétlenül mozdult a kezem, mellei kicsik voltak és feszesek, ahogy simogattam, a tenyerem alatt éreztem, ahogy bimbói egyre keményebbé válnak. Egy mozdulattal lehullott róla a köpeny. Izmos, barna teste olajosan csillogott és furcsa exotikus illatot árasztott. Éreztem, ahogy durva ujjai lehelet finoman végigsimítják a felső ajkamat.
– Mond ki te kis kurva! – Összerezzentem – Kívánlak Ildi.
– Jól van. Vetkőzz le!
Szótlanul engedelmeskedtem neki, amikor kész voltam odaállított nagyanyám elé. Egy üveget nyújtott felém. – Kend be magad vele. Az olaj hasonló bódító illatot árasztott mind Ildi. Ahogy magamra kentem a testem bizseregni kezdett, nem tudtam megállni, hogy ne nyúljak magamhoz. – Élvezed mi kis kurva!
– Aha – nyögtem.
– Rendben. Most feküdj rá a nagyira.
– Mi? – akármennyire is elvesztettem az eszem, ez azért sok volt. – Én nem... Ildi azonban nem tétovázott. Megragadott és mint egy tollpihét felemelt és rádobott az ágyra. Aranka néni csak erre várt, olyan szorosan ölelt át, hogy mozdulni sem tudtam. Forró és verejtékes volt alattam a teste. Iszonyú izgató volt, ahogy összeértek a melleink. Tenyereivel simogatta a popsimat. Alul kis helyen összeért a szőrzetünk, amitől végigborzongott a testem. Egyre határozottabban simogatta, masszírozta a fenekem és a derekam. Feljebb húzott magán, és a combjaimat felhúzta a testén. A párnába fúródott az arcom, miközben Aranka a nyakamat csókolta. Végigsimította a hátamat, majd a dombjaimon keresztül elérte a puncimat is. Érintésétől összerezzentem, majd jobban felhúzódtam. Mindkét kezével simogatta a síkos ajkaimat. Az egyikkel finoman benyúlt, és benne hagyta. Önkéntelenül is le – feljárt a csípőm. Ezután váltott, és az egyik kezével csak a popóm lyukát simogatta, a másikkal pedig az ajkaimon körzött, néha érintve a csiklómat. Olyankor mindig erősen összerándultam, amitől ő pedig felsóhajtott. Úgy mozgatta az ujját, hogy egyre csak nyújtotta az érzést, amitől az egyre tébolyítóbbá vált. Inkább hörögtem, mint lélegeztem. Már nem érdekelt ki van alattam, csak az mit érez a testem. Mikor már azt hittem, hogy fokozhatatlan az érzés, megkegyelmezett és csak a csiklómon körzött, miközben rányomta az ujját a fenti lyukamra. Kiszakadt belőlem egy sikoltás, és a remegésem dobálózássá vált. Hosszú másodpercekig tartott tombolt bennem a borzongató tűz. Elengedett, de nem mozdultam, remegtem, szégyelltem magam, mert élveztem, amit csináltam, szégyelltem magam, mert még most kívántam, szerettem volna a számba érezni hatalmas mellbimbóit.
– Milyen volt Aranka?
– Csodálatos. Nem hittem, hogy sikerülni fog.
– Nekem mindig bejön – mosolyodott el Ildi – most hagyjuk itt egy kicsit ezt a ribancot. Menjünk és beszéljük meg az anyagiakat.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.86 pont (70 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 4. 08:40
#14
Kár a lányért.
1
a
angel234
2022. május 1. 03:43
#13
Érdekes leírás az életből.
1
l
laja.jl
2022. április 30. 23:13
#12
Olvasható, realisztikus.
1
z
zoltan611230
2021. január 26. 03:22
#11
Jó kis történet..
1
Andreas6
2018. január 1. 15:07
#10
Nem kell már sok, és kurva lesz belőle.
1
t
t.555
2017. szeptember 1. 02:17
#9
Izgató történet!
1
a
A57L
2015. július 11. 01:27
#7
Gyenge lett.
1
p
papi
2013. szeptember 11. 05:13
#5
Tetszik
1
zolka
2009. július 10. 22:16
#3
folytasd plíííz
1
sztbali
2009. július 10. 12:18
#2
Folytasd!
1
T
Törté-Net
2009. július 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1