A+ A-

Átváltozás 3. rész

Az ágyamban tértem magamhoz, kint már sötét volt, felkattintottam az asztali lámpámat. Otthon voltam, legalábbis abban a szobába, amely az elmúlt pár hónapban otthonommá vált. Ledobtam a takarót és felültem az ágyban, rövid halványkékszínű kombiné volt rajtam, valószínűleg meg is fürdettek, mert már nem éreztem a bőrömön azt a különös illatot. Jó volt egyedül. Nyugodtan összeszedhettem a gondolataimat, döntenem kellett. Ami tegnap, vagy ma történt borzasztó volt, és még rémisztőbb, hogy élveztem. Hová jutok, ha tovább haladok ezen az úton? Vessek véget az egésznek? Élni akartam, de normális életet akartam, nem olyat, amelyben mindenről csak a szex jut az eszembe. Miért nem tudok nemet mondani? Mi történt velem?
- Felébredtél kicsim? - nyitott be Aranka néni. Ránéztem, elég hülye kérdésnek tűnt, így aztán nem is válaszoltam. - Jól vagy? - ahogy leült mellém az ágyra szétnyílt a hálóinge és elővillantak hatalmas mellei. - Nem mondjuk el senkinek. Jó? Nem mondjuk el senkinek mennyire, élvezted a dolgot. Felhördültem. Még hogy én vagyok a hibás! Én!
- Az emberek nem értenék, meg mit érzel - folytatta - utánam jöttél és meglested, ahogy masziroznak. Ildi is hallgatni fog. Tetszett neki a bátorságod.
- Én. - kezdtem, de nem tudtam folytatni. Mit mondhattam volna?
- Szeretlek - suttogta a fülembe - amióta megláttalak a korházban, szerelmes vagyok beléd. Olyan csodálatosan finom a bőröd, az illatod. - keze lassan becsúszott a takaró alá és simogatni kezdte a combomat - úgy szerettelek volna megérinteni, magamhoz ölelni.
- És Ildi? - szakítottam félbe - neki miért kellett fizessél?
- Ö - kezdte, majd abbahagyta és tanácstalanul bámult. Én egy kicsit szétnyitottam a lábam, hogy jobban hozzáférjen, hátha felbátorodik - megigéred, hogy nem mondod el senkinek?
- Persze - bólintottam.
- Pirulákat vettem tőle.
- Drogokat!?
- Nem, dehogy, olyanok, mint az ajzószerek, amit lehet kapni a boltokba, csak ezek egy kicsit erősebbek, oldják a gátlásokat. Feloldottam őket a gyümölcslédbe, nem vetted észre.
- Mióta?
- Két hete. Nálad elég lassan hatott, de most már - mosolyodott el - úgy viselkedsz, ahogy Ildi megjósolta.
- Ha nem hagyod abba - robban ki belőlem a visszafojtott düh - feljelentelek! Megérteted! - ordítottam és megragadtam a karját. Nem akarok a kis kurvád lenni!
Aranka néni láthatóan megijedt: - Nem... Ígérem - motyogta - csak van egy kis baj, eleinte úgy tűnt mintha nem lenne hatása, és ezért megdupláztam az adagot. Még egy pár hét, míg teljesen kiürül a szervezetedből. Addig...
- Addig - kezdtem én is
- Addig élvezd az életet, - szakított félbe - ne gondolkodj, csak élj.
Ujjai eközben elérték, és szelíden félrehúzták a bugyimat. Szerettem volna összezárni a lábamat, kizavarni a szobából, és elmenni innen, de nem tudtam. Annyira csodálatos volt, ahogy a testem reagált érintéseire. Olyan boldognak és szabadnak éreztem magam, mint még soha, tudtam, valahol mélyen biztos voltam benne, hogy semmi sem tarthat örökké, előbb vagy utóbb mindenért meg fogok bűnhődni, de nem érdekelt a jövő.
Rámosolyogtam. - És most mi lesz? - Aranka fölém hajolt és megcsókolt. - Az, amit a puncid kíván. Én majd lefordítom neked. Most például, azt szeretné, ha tovább kényeztetném, simogatnám, de van egy sokkal titkosabb vágya is. Ő is szabad akar lenni, sima, csupasz. Már régen elképzelte milyen lenne, ha ő is olyan lenne, mint az ikrekké, ha találkoznának, összeérnének és nagyon finom egymáshoz, simulnának.
Megremegtem. - Jó lenne.
- Akkor menjünk -mondta.
Aranka kádba állított miután levettem a ruhámat és egy kevés vizet engedett a kádba. Ő levett polcról egy borotvahabot és a szőnyegre térdelt a kád mellé. Bekrémezte a puncimon a szőrt, és jól elsimogatta rajta a habot. Majd egy új borotvát vett elő és elkezdte lassan, óvatosan leborotválni a szőrömet. Kicsit mókásnak tűnt a dolog, ahogy ott álltam, de emellett őrülten fel is izgatott ez az érzés. Ha lenéztem, láttam mellbimbóit, amint lehajolt és ez a látvány nagyon begerjesztett. Miután kitisztította a borotvát a kád vizében és folytatta a munkáját a szeméremajkaimon. Ekkor azt mondta, - Nagyon fontos, hogy nehogy megvágd magad itt, ezért ráteszem az egyik ujjam a csiklódra, hogy biztos legyek benne, hogy nem járok túl közel hozzá. Az ujja be is csúszott a behabozott puncim ajkai közé és meg is találta a mostanra kissé megkeményedett csiklómat. Hosszút sóhajtottam, amikor két ujja közé vette, és óvatosan csipkedte, miközben a szeméremajkaimat borotválta simára. Miután befejezte a popsimat, vette szemügyre, pár gyors mozdulat és onnan is eltüntette a szőrszálakat.
Kiléptem a kádból, a mosdóra támaszkodtam és széttettem a lábamat Aranka néni, nem hagyta abba puncim izgatását. Középső ujját egyre mélyebben és mélyebben húzza végig az ajkaim között, már-már zihálásba hajló sóhajaimtól kísérve, majd begörbítve közéjük nyomja. Akadálytalanul siklott be a síkos punciba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 1. hétfő 15:12
Várható volt, hogy teljesen elkurvul.
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:05
Egész jó
#4 papi 2013. 09. 11. szerda 05:14
Tetszik
#3 A57L 2013. 08. 31. szombat 03:58
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:04
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2009. 09. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?