A+ A-

Telepi kislányból ribi 1. rész

Egy 14 éves lány vagyok, Budapesten lakom egy lakótelepen. Régóta szerettem volna megírni egyet abból a sok izgi sztoriból, ami velem esett meg. De nem tudtam melyiket is írjam meg és amúgy sem vagyok olyan jó pornó író, hogy részletesen leírjam mi hogy volt. Ez inkább egy rövid kis élettörténet. Minden úgy kezdődőt, hogy már elég fiatalon érdekelt, és izgatott a testiség. imádtam és még most is imádom. Kiskoromtól vittek anyuék nudista strandra. Mármint anyu meg a barátnői mert a szüleim elválltak. Olyan 11éves lehettem mikor felfedeztem testem és azt az örömet, melyet magamnak okozhatok. Azután minden nap, sőt naponta többször is masztiztam. Kipróbáltam mindent plüssmacit, zuhanyrózsát stb. Mindig többre vágytam. Eleinte elhúztam a függönyöm, majd meztelenül álltam ki az erkélyre. Később masztiztam az erkélyen lábamat a korlátra téve, nem érdekelt, hogy a szemközti házból az 50éves Kovács bácsi engem figyel, sőt még tetszett is. De néztek már több ablakból is. Igazi nőnek éreztem magam. Masztiztam a könyvtárba nadrágon keresztül.
Akkor rájöttem, hogy bugyi nélkül ez mennyivel egyszerűbb. Nyáron nagyon élveztem, hogy a pántos rövid nyári ruha alá nem vettem bugyit. Így sétáltam a városba a napsütésben. Jó érzés volt, szabadság érzése. Egyik délelőtt mikor sokan dolgoztak, akik nem azok nyaraltak, az utca üres volt, meleg nyári nap, én bugyi nélkül. A lágy nyári szél befújt a ruhám alá. A nedvem a combomon folyt végig. Behúzódtam egy árnyékos kapualjban, leültem a lépcsőre. Széttártam a lábam és olyat masztiztam, amilyet addig még soha. Eltelt egy év és azt vettem észre, hogy szinte rendszeresen masztizok az erkélyen Kovács bácsinak. És imádtam, ha a metrón alvást szimulálva ültem ilyen 40es férfiakkal szemben, és széttettem a lábam, kezemmel, mintha ártatlan kis mozdulat lenne, amit alva csináltam, még feljebb is húztam szoknyám. És ők nézték a puncim. Nem voltam benne biztos, hogy tetszik - e majd nekik, amit látnak fiatal korom ellenére, de tetszett. Nagyon is.
Ők nem is gondolták, hogy én mindezt direkt csinálom. Osztálytársaimhoz képest alacsony vagyok és vékony, kis kerek babaarcom, és nagy ártatlan kék szemem és szőkésbarna hajam van. Szóval nem úgy nézek ki, mint egy ribi. Ömlött belőlem a nedvesség. Legszívesebben két ujjammal összecsíptem volna csiklóm, és mint a gép olyan gyorsan mozgattam volna körbe. De nem tehettem, de ez is izgatott. Úgy éreztem magam mintha meztelen lennék, és alul az is voltam. Később 13évesen vesztettem el a szüzességem, azt hittem szerelmes vagyok, de nem voltam. Nem bántam meg, bár az első nem volt jó, nem is azért mert fájt, hanem mert a srác fiatal volt és ügyetlen. Azóta kedvelem az idősebb férfiakat. Már régebben is az ilyen 30 - 40 - 50es pasikat tekintettem férfinek. Nem a csupasz mellkasú kis menő gyerekeket. Nekem a pasi nem 50kiló, és nem csupasz. Én a szőrös pasikat szeretem. Viszont magamon utálom a szőrt. De ez így van jól szerintem. Terveztem, hogy megismerkedem idősebb férfiakkal. Elkezdtem chatelni és akkor beszélgettem is sokat idősebbekkel. Aztán egyik délután mikor egy kellemes erkély jelenet után, amit Kovács bácsi az utóbbi időben nem is egyedül, hanem egyik másik barátjával nézte, akikkel kártyázni szokott; az utcán sétáltam és Kovács bácsi leszólított.
Kicsit elpirultam. Ő azt mondta nagyon aranyos vagyok, és szívesen megnéznék, közelebbről amit az erkélyen csinálok. Akkor még nem mondtam se igent se nemet. De amikor csak eszembe jutott kirázott a hideg, és borsózott a kezem. Úgy határoztam egyik délelőtt mikor anyuék dolgoztak, és az erkélyemre állva láttam, hogy Kovács bácsi is otthon van, befejeztem a puncim kényeztetését, magamra vettem egy nagyon vékony majdnem átlátszó pántos rövid ruhát, még papucsot se vettem, mezítláb szaladtam le a lépcsőn. Nyakamba akasztottam a lakáskulcsom és átfutottam a szemközti lépcsőházhoz. A két ház között egy kicsi játszótér volt. De most senki nem volt ott. Az utca is teljesen üres volt. A 35fokos melegbe nem is sokan mentek utcára. Mikor odaértem a lépcsőházhoz felcsengettem. Remegett a kezem. Mikor felért a lift és kiszálltam a lábam is remegett és a combomon folyt a nedvem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 03. 25. péntek 14:54
nagyon izgato folytasd
#13 papi 2016. 03. 5. szombat 10:02
Egész jó
#12 A57L 2014. 02. 3. hétfő 07:02
Nem rossz.
#11 Pontifex 2009. 07. 13. hétfő 11:23
Kedves Viktor!
A stílus maga az ember!Sajnállak!Ennyi!
#10 Pontifex 2009. 07. 11. szombat 20:58
Azt hittem(?)ezt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!?! Ez Tamáskára(e mű írójára, aki nyilvánvalóan kisfiú!)nem vonatkozik??????
#9 Pontifex 2009. 07. 11. szombat 20:57
Azt hittem(?)ezt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!?! Ez Tamáskára(e mű írójára, aki nyilvánvalóan kisfiú!)nem vonatkozik??????
#8 pityu 2009. 07. 11. szombat 19:57
éjlé
#7 Joe 2009. 07. 8. szerda 12:51
Klasz, csak így tovább
#6 zoléé 2009. 07. 1. szerda 23:35
tetszett igazi kis bele valo csaj vagy
#5 tyúkanyó 2009. 07. 1. szerda 21:03
Nagyon izgató kis sztori, folytasd!
Bár nehéz elképzelni egy lánykáról, hogy ilyeneket gondol, de biza én is hasonlókon törtem a fejem, már 9 évesen.
#4 Dobszi 2009. 07. 1. szerda 19:51
nagyon izgato folytasd
#3 Tamás Cintia 2009. 07. 1. szerda 10:42
Ha tetszett a sztori és akartok folytatást írjatok. MSN: tamas.cynthia@freemail.hu
#2 Sasha 2009. 07. 1. szerda 07:05
gyorsan gyorsan a folytatást! Izgi a téma!
#1 Törté-Net 2009. 07. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?