A+ A-

A sziget 3. rész - Messalina története

Ragyogó napsütésre ébredtem délelőtt tíz körül. Élvezettel nyújtóztam ki az ágyban, szemem elé a hatalmas üvegablakon át a végtelen óceán látvány tárult. Jobb már nem is lehetne, gondoltam boldogan és az éjjeli szekrényemen álló csengőt háromszor megráztam. Pillanatokon belül a lábamnál hevert lakájom:
- Alázatos szolgája vagyok Gazdám! Mit tetszik parancsolni? - hadarta, miközben csókok ezreivel borította lábfejem.
- Hozhatod a reggelimet! - szóltam engedékenyen. Előző nap megbeszéltük, hogy miként szeretem a kávét, a pirítóst, a tojást, a vajat, a dzsemet és a felvágottakat. Nagyvonalúan megengedtem neki, hogy ébredésem után készítse el a reggelimet, hiszen előző nap még nem tudtam pontosan, hogy mikor méltóztatok felkelni. Néhány percen belül tálcán hozta be az ételt thomas, míg falatoztam engedelmesen az ágyam mellett térdelt.
- Hogy aludtál, kedvesem? - kérdeztem szelíden.
- Köszönöm jól, Gazdám.
- És miről álmodtál? - kérdeztem huncutul. Biztos voltam benne, hogy a szökés lehetősége is megfordul a fejében.
- Semmiről, Gazdám! - hatalmasat csattant kezem az arcán.
- Ne hazudj! - kiáltottam.
- Nem szoktam álmodni, Gazdám, könyörgök, tessék elhinni! - válaszolta remegő hangon, mert megijedt, hogy előző jókedvem elszállt. Az orrát kezdtem csavargatni:
- Majd én megtanítalak igazat mondani! Gondolom az elmúlt években annyit hazudtál már a nőknek, hogy el is felejtetted, hogyan is kell azt csinálni - meg sem mert mukkanni, szemét a földre szegezte - Csodálatos nap elé nézünk - váltottam témát - tele vagyok ötletekkel, hogy mit is csináljunk estig! Még annyi szerkezetet nem próbáltunk ki - ábrándoztam. Annyira megrémült a gondolattól, hogy egész nap kínozni fogom, egész eltorzult az arca a félelemtől. Felizgultam ettől a látványtól, gyötrése nélkül is egész benedvesedtem. Ölemből ledobtam a tálcát és átadtam magam a testi gyönyöröknek. Nagyon igyekezett az én kis ölebem, hogy mindent a lehető legjobban csináljon! Míg a reggeli maradványait szedte a padlóra, azon gondolkodtam, hogy milyen csodás élet is kezdődött itt nekem: mostantól nem kell a férfiak kívánságait szem előtt tartanom, akkor, ott és úgy szeretkezek rabszolgáimmal, amikor akarok. És ha valamit probléma merülne fel a potenciájukkal, azt kegyetlenül megbánják! Olyan kínzást még nem látott a világ, amit egy ilyen elvetemült kapna tőlem. Jelenlegi szexállatkámmal viszont nagyon meg voltam elégedve.
Reggeli fürdés után egy kis masszázshoz támadt kedvem, rabszolgám ebben is nagyon odaadó volt. Kedélyesen csevegtem vele:
- Olyan szép idő van, délután kikocsizunk és megnézzük a Szigetet! - ajánlottam.
- Rendben, Gazdám! - szólt érezhető megönyebbüléssel szolgám. Úgy gondolta, inkább húzza a riksát, addig se kínzom, pedig ha tudta volna...
- Megnézzük a szomszédinkat, meg a parkokat, piknikezünk egyet! - terveztem vidáman.
Masszázs után a gardróbba vezetett első utam. Egy fehér garbót vettem fel melltartó nélkül, és fekete passzos pantallóm alá sem vettem bugyit. Puncimat egy percig megvizsgáltam a tükörben, este le kell majd borotváltatnom az én kedves thomasommal, futott át az agyamon. Végül fekete térdcsizmát húzott a lábamra rabszolgám, amit felszólítás nélkül tisztára nyalt a lábamon. Mire lassan összekészülődtünk beborult az ég, majd néhány pillanat múlva hatalmas cseppekben esni kezdett az eső. Szomorúan sétáltam vissza a nappaliba, és egykedvűen mutattam a kínzószékre, mondván szolgám helyezkedjen el benne. Letörten hagyta kibilincselni magát, mikor azonban a fém szájpecket nyújtottam feléje, kitört belőle a rettegés:
- Könyörögve kérem Úrnőm, csak azt ne! Bármit megteszek csak azt ne! - jajgatta.
- De én azt kívánom, hogy ezt kapd be - mondtam bujkáló mosollyal.
- Alázatosan kérem Királyi Fenség, csak azt ne tessék rám adni! Nagyon fáj! Nem fogom még egyszer túlélni - sírásba hajlottak a szavai. Újra felizgultam rimánkodásán. Igazán jól fog telni a délelőtt, gondoltam elégedetten.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:35
Szeríntem nemvoltrossz.
#4 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:12
Egyre jobb
#3 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:22
Király smile
#2 tiborg 2012. 05. 9. szerda 06:10
jo, hogy vege, mert laposabb mar nem lehet !@!!
#1 Törté-Net 2009. 05. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?