A+ A-

A sziget 2. rész - Messalina története

Thomas hátra bilincselt kézzel, az általam kiválasztott ruhában állt előttem. Ahogy beléptem fölényesel arccal végig mért, ahogy egykor kiszemelt áldozatait nézegette, majd észre vette, hogy ágaskodó farka a nadrágján kívül van. Ettől zavarba jött, megpróbálta lábaival eltakarni vörösen lüktető férfiasságát, tehetetlenül rángatta hátrakötött kezeit, arcán már nyoma sem volt az előbbi felsőbbrendű arckifejezésnek. Kezdett rájönni, hogy itt nem úgy mennek a dolgok, ahogyan a szabad életben. Odaléptem hozzá és megfogtam péniszét:
- Szervusz Thomas! - köszöntöttem és csókot leheltem az ajkára, amit ő félénken viszonzott - Én vagyok az új Gazdád! És amint látod, kezedben tartom a sorsodat! - ahogy megszorítottam a farkát, éreztem, hogy az még több vérrel telik meg és valósággal lüktet a kezemben. - Ha elélvezel, kegyetlenül megkínozlak! - ripakodtam rá, mire kissé megijdt és erekciója is alábbhagyott valamelyest. A limuzinban a lábaim elé kötözték, így indultunk szálláshelyem felé. Útközben a vállára tettem a lábamat és a fülét kezdtem maszírozni.
- A megszólításom Gazdám, vagy Messalina Úrnő. Megértetted?
- Igen, Úrnőm! - válaszolt engedelmesen.
- Nagyon jó kis játékok vannak a házamban, ma az összeset kipróbáljuk, jó? - mosolyogtam rá.
- Igen, Gazdám! - mondta bizonytalanul.
- Bár azt hiszem kettőnk közül csak én fogom élvezni a dolgot! - nevettem nagyot és csizmám talpával megpaskoltam az orrát. Harag csillant fel szemében és egész teste megfeszült.
- Nocsak, nocsak! Lázadozunk?! - villantottam rá szemeimet és most már erősebben orrba rúgtam - tanuld meg, hogy mától annyiszor rúglak meg, ahányszor csak akarlak! - a nagyobb nyomaték kedvéért még kapott három keményebbet az orrára, majd tűsarkaimmal végig karistoltam a mellét és az oldalába nyomtam. Megrándult az arca, de már nem harag villant benne, sokkal inkább fájdalom. Kíváncsi voltam, hogy mennyire hunyászkodott meg, ezért talpamat a szája elé tartottam, mire ő engedelmesen megcsókolta. Alakul.
A limuzinból egyenesen a nappaliba sétáltunk, rabszolgám némán követett. A bárpulthoz léptem és kevertem magamnak egy koktélt. Hátra pillantva megláttam, hogy kis szolgám, nem tudván mit kezdeni a helyzettel, a szoba közepén toporog. Gondoltam segítek neki:
- Térdelj le! - parancsoltam és elé léptem, majd ostorommal a csizmámra mutattam - Tudod a dolgod! - amennyire hátrabilincselt keze engedte előre hajolt és félénken nyalni kezdte a csizmámat. Hatalmasat ütöttem a hátára:
- Érezzem! - kiáltottam és lakájom mohón folytatta feladatát. Eddig számomra ismeretlen élvezet kerített hatalmába, ahogy lábujjaimon a nyelvét éreztem. Mikor mindkét lábammal végzett megparancsoltam neki, hogy üljön tág terpeszülésbe a fotel elé. Én szembe ültem vele és talpam a farkára tettem:
- Beszélgessünk egy kicsit, drága! Miért kerültél ide? - kérdeztem, mialatt keményen a szemébe néztem és egyre erősebben tapostam a golyóit.
- Nem tudom, Úrnőm! - mondta halkan.
- Én ráérek, rengeteg időnk van, nem siettet senki - mondtam kedvesen, és úgy ráléptem a tökére, hogy könnybe lábadta a szeme.
- Könyörgök, Gazdám! Tényleg nem tudom! - rimánkodott. Megadóan sóhajtottam, mintha nem lenne más lehetőségem.
- Gyere utánam! - szóltam és a dereshez vezettem. Feltérdeltettem rá és szorosan hozzá kötöztem. Hátrébb léptem, megcsodáltam, ahogy feneke védtelenül a magasba mered és az előbbi kéjes bizsergést éreztem, ami szinte gyönyörré fokozódott, amikor tiszta erőből a fenekére csaptam.
- Számold! - kiáltottam és ismét a fenekére csaptam.
- Kettő! - kiáltotta. Mosolyogva elé léptem és az orrába rúgtam:
- Előröl, hüje gyerek! - mögé lépve ismét lecsaptam.
- Egy! - nyüszítette.
- Egy, Gazdám! - mondtam szelíden és alig bírtam visszafojtani kitörni készülő kacagásom. Ütés.
- Egy, Úrnőm! - jajgatott. Tíznél letettem az ostort, italommal a kezemben a fejénél levő fotelba süppedtem, lábamat az orra elé tettem. Felszólítás nélkül nyalni kezdte a csizmám. Belekortyoltam az italomba:
- El sem tudod képzelni milyen fárasztó ez a dolog! - panaszkodtam. Egy szót sem mert szólni csak nyalta tovább a talpam. Még tíz csapást kapott a hátsójára, mikor kiengedtem. Megcsókolta a lábam és a kezem:
- Köszönöm, Gazdám! - suttogta. Elégedett voltam magammal. Jól halad az idomítás, de még sok van hátra. Vissza mentünk az előző helyünkre és farkára rálépve ismét a szemébe néztem. Egy szót sem kellett szólnom, dadogva megszólalt:
- Én... én... - hebegte. Felhúztam a szemöldököm, lábammal pedig mintha csikket taposnék el, úgy gyötörtem tökeit.
- Sok nőt megbántottam!
- Megbántottál? - szóltam nyersen - Szerintem még mindig nem érzed át teljesen a helyzetedet! - valószínűleg az előbbi verés hatására rémülten ömleni kezdtek belőle a szavak:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:11
Nekem is tetszik
#3 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:22
Egész jó smile
#2 tiborg 2012. 05. 9. szerda 06:02
ez majdnem semmi......(5)
#1 Törté-Net 2009. 02. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?