A+ A-

Wellness

Ott ült a hotel előterében és várt. Bejelentkezett masszázsra, de már az összes masszőr foglalt volt, ezért felhívott egy telefonszámot, ami azon a röplapon volt, melyet a hotel recepcióján adtak neki. Ez egy maszek masszőr, aki néha szokott ide járni. Állítólag jó... hát majd meglátja.
...Tegnap délután jött. Végre sikerült kiszabadulnia a mókuskerékből és eltölt egy hetet ebben a szuper hotelban, amit csakis pihenésre fordít majd. Az interneten találta meg a hotel akciós ajánlatát, így sem volt nagyon olcsó, de szezonban még többe kerülne. Wellnesszbe fog járni, szaunába, uszodába, fitneszbe, szoláriumba... meg még maga sem tudja, mi mindent tartalmaz az ár, nem nagyon volt még ideje utánajárni. De hisz előtte van még az egész hét...
...Ült az előtérben és figyelte az embereket. Sokan voltak, jönnek, mennek, bőröndökkel, táskákkal, sítalpakkal, szánkókkal... Idősek, fiatalok... házaspárok, szerelmespárok... Kicsit irigykedve nézte a nem messze tőle csókolózó fiatal párt, ahogy ölelkeztek, ahogy simogatták egymást... Csak most tudatosította, hogy mennyire is hiányoznak a gyöngéd érintések, csókok... a szex. Már több mint egy éve elvált, azóta semmi nem volt...
Itt tartott a gondolataiban, amikor nem messze meglátott egy nőt, akin éppen olyan világoslila blúz volt, mint amit ő vett nemrég egy drága butikban és ami most éppen rajta is van...
- Az a plázacica azt mondta, hogy ez egy egyedi darab, egy valag pénzt kifizettem érte és tessék, itt van egy másik egyedi darab azon a nőn! - dühöngött magában és figyelte a nőt. Úgy látszik vár valakire, kicsit türelmetlennek látszott, fel-alá járkált az emberek között és folyton a bejáratot figyelte... de aztán elvesztette őt szem elől a nagy tömegben.
- Helló, itt vagyok, ugye rám vársz? - zökkentette ki gondolataiból egy férfi, aki egy lépésre állt tőle és mosolyogva nézett rá, várva válaszát.
- Igen... mehetünk? - Kérdezett vissza ő is mosolyogva, mert a pasas remekül nézett ki, magas, karcsú, kisportolt teste volt, márkás cuccokban...
- Na, egész jól hozhat a konyhára a masszőrködés - gondolta, miközben felállt és orrát megcsapta a férfi drága arcszeszének kellemes illata.
- Hova megyünk? Hol akarod csinálni? - kérdezte a férfi elragadó mosollyal.
- Megyünk a szobámra. - mondta a nő, és szíve hevesebben kezdett dobogni.
- OK, mehetünk - mosolygott rá a férfi és kinyitotta előtte a liftajtót.
- Vetkőzz le, rögtön jövök... - mondta a férfi a szobára érve és ledobta a kabátját a fotelra, majd bement a fürdőszobába.
Levetkőzött, csak a bugyit hagyta magán, az ágyra terített egy pokrócot és hasra feküdt. Örült, hogy éppen ez a szexi bugyi van rajta, amit nemrégen vett a fehérneműboltban, ha már egy ilyen szuper pasi fogja masszírozni... habár deréktól lefelé letakarta magát egy törülközővel, lehet, hogy nem is fogja látni...
Közben ki jött a férfi is a fürdőszobából.
- Kezdhetjük? - kérdezte és az ágyra térdelt a nő mellé, aki a fal falé volt fordulva és behunyt szemmel várta a masszázst. Teste kellemesen bizsergett, pedig a pasas még hozzá sem ért. Talán az előtérben látott csókolózó szerelmespár, talán a rég átélt szex körüli gondolatai hatására vagy csak egyszerűen azért, mert több, mint egy év után férfikezek érintik majd félmeztelen testét... szóval mindennek hatására úgy érezte, beindult. Már csak azon izgult, nehogy a pasas észre vegyen rajta valamit.
- Erre nem lesz szükség... - mondta a pasas, és lekapta róla a törülközőt, félredobta az ágy szélére.
- Ez se kell... - szólalt meg ismét a pasas, és a nő csípőjének mindkét oldalán benyomta ujjait a bugyi gumija alá, és lassan kezdte róla lehúzni.
Maga sem tudja miért, de önkéntelenül megemelte csípőjét, hogy a férfi könnyebben le tudja róla húzni a szexi bugyit. Kicsit sem találta furcsának, hogy ezzel kezdi a masszázst, biztosan azért veti le róla, hogy a masszázsnál használt krémekkel ne kenje össze bugyiját. Viszont szégyenérzet kerítette hatalmába annál is inkább, mivel érezte, hogy puncija nedves lett. Attól félt hogy ezt a pasas rögtön észreveszi. Már csak abban bízott, hogy visszateríti fenekére a törülközőt, ahogy ez szokás masszázsnál. De nem terítette vissza... így kicsit összezárta lábait, hogy mégse lehessen olyan könnyen belátni közéjük.
Érezte, hogy a férfi átteszi rajta egyik lábát, így tehát most már a pasas két térde között feküdt. Légzése felgyorsult, amikor végre a derekánál hozzáértek a férfi kellemesen meleg tenyerei, elkezdte őt masszírozni... nem is masszírozni, simogatni, finoman, fel a válláig, majd vissza a derekáig... egyre lejjebb ment és elkezdte dagasztani fenekének két félgömbjét... Ezen kicsit meglepődött, hiszen ez a dagasztás nem tartozik a klasszikus masszázs kategóriába, de mivel nagyon kellemes volt, hagyta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 12. szerda 06:30
Nem rossz.
#3 papi 2013. 11. 24. vasárnap 16:04
Tetszik
#2 tamás 2009. 05. 29. péntek 02:49
Ez nagyon jó sztori !
#1 Törté-Net 2009. 05. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?