A+ A-

Megérkeztem!

Régi vágyam, talán egyszer sikerül teljesíteni valakinek!
Megbeszélt időpontban csengetek az ajtód előtt. Az ajtó résnyire kinyílik, telefonbeszélgetésünkre gondolván várok 15 másodpercet és belépek. Becsukom, és megállok az ajtó előtt.
Szia! -köszönök.
Nincs beszéd, neked Halgass a neved! -jött a kimért válasz egy selymes, de erős hangtól, majd folytatja tovább -mostantól csak Én beszélhetek, neked esetleg csak nyögni, nyöszörögni, vagy üvölteni szabad -neveti el magát. -Fordulj az ajtó felé, vetkőzz le, de úgy, hogy nem fordulhatsz hátra.
Kilépek a cipőmből, ledobálom a ruháimat a bejárat melletti székre és várok. Ő közben halk zenét kapcsol, dúdolja a dallomot és matat valamivel.
Jól meggondoltad te ezt, teszi fel a kérdést, de mielőtt válaszolnék rám rivall. -Meg ne merj szólalni, mert nagyon megbánod! Csak úgy szikrázott a levegőben a hangja. Hátam mögé lép és egy puha selyemkendővel beköti a szemem. Közben rápillanthattam a kezére. Gyönyörű hosszú ujjai, piros körmei fiatalságot, kecsességet sugároztak. Nem lesz ez veszélyes -gondoltam.
Fordulj meg, és öltözz! -hangzik a felszólítás. -Mindent úgy adok a kezedbe, ahogy fel kell venned!
Megfordulok és kinyújtom a kezem. Egy pici tangát ad a kezembe. Belebújok. A fenekembe belevág, a mozgolódó farkamat szorítja. Újabb ruhadarab érkezik. Harisnyatartó. Ezzel nincs gondom. Fimon puha érintésű harisnya a következő. Ezzel szenvedek egy darabig, mire eligazítom magamon, a becsatolása se egyszerű bekötött szemmel. Egy nagyon vékony anyagú, selymes miniszoknya a következő ruhadarabom. Belebújok, érzem hogy épp csak a combom felsőrészéig ér.
Na elég volt a lassúságodból, innentől majd Én -utasít.
Amit most rád adok az egy fűző, ami elől ki van vágva, hogy hozzá férhessek a melleidhez. Ugyanolyan vörös, mint az édes kis tangád, harisnyád és a szoknyácskád. Fordulj meg.
Megfordulok, átnyúl a hónom alatt, közben hozzám ér a hajával, arcával. Férfiasságom azonnal ki akar törni a tangából. Közben érzem, hogy hátul összefűzi a fűzőt rajtam. Kicsit szorít, de nem fáj. Megfordít, közben rá csap egyet a fenekemre.
Alakulsz! Szép kis kurva leszel! Kezet előre! -jött az utasítás.
Előrenyújtom a kezeimet és érzem, hogy valami zsákszerű anyagot húz rá.
Ez egy vörös kéz kaloda. -magyarázza, miközben hallom, hogy bíbelődik a csattal. -Az ujjacskáiddal zárom beléjük, hogy nehogy rosszra tudd használni őket.
Igaza van. Elengedte a kezeimet, letettem a combomhoz és a lábamon éreztem, hogy hozzá ér a kezem, de csak hideg érintését észleltem.
Kezeket hátra! -jött a parancs. Hátratettem, és Ő összekapcsolta a két kesztyűt.
Ezután még rám tett két bokabilincset és egy nyakörvet. Kezdtem magam kellemetlenül érezni, valahogy egy kicsit inamba szállt a bátorságom.
Kész is vagy! -paskolta meg az arcomat. -gyere, menjünk beljebb.
Megfogta a kezem és szépen bevezetett egy szobába.
Itt is vagyunk, ide szerettél volna jönni. Most majd meglátjuk, hogy máskor is lesz e kedved. Én most levetkőzöm, te pedig segíteni fogsz, a kezeddel és a száddal. Jaj -kiáltott -az ékszereid, majd el felejtettem, hát mért nem szólsz kincsem! -mondja nevetve. -na várjcsak, már hozom is őket.
Pillanatokkal később már vissza is tért.
Nyisd ki a szád.
Kinyitom, és egy szájpecket tesz bele, amit hátul a fejemnél össze is csatol.
Mostmár beszélhetsz -mondja kajánul, de én csak nyögni tudtam.
Haladjunk lefelé -simogat végig, majd elkezdi dörzsölni a mellbimbóimat. Hirtelen hatalmas fájdalom vonul át rajtam. Mellbimbómra egy csipeszt rakott, de valami erősebb fajtát, mert nagyon fájt. Felüvöltöttem volna, de a golyó csak szánalmas nyöszörgést engedélyezett. A másik mellemet sem felejtette el, hasonló égető fájdalom mart belém.
Ez még csak a kezdet drágaságom, mi lesz veled később, ha komolyabban rákezdünk -pöckölgeti a csipeszeket. No nézzünk szét itt lenn is. És ahogy kimondta, újabb fájdalom hullám jött rám. Tangámon keresztül úgy megszorította golyóimat, hogy könnybe lábadt a szemem. Félrehúzta a bugyit, férfiasságom csakúgy kizuhant belőle. Elkezdte masszírozni, húzogatni, dörzsölgetni, amíg fel nem állt teljesen. Mikor úgyérezte, hogy teljes nagyságban meredezik előtte, elkezdte valamilyen vékony szalaggal kötözni. Előbb a heréimet, külön-külön is, utána farkam tövét, majd a makkomat is. Nyögtem, ahogy csak bírtam, próbáltam elhúzódni Tőle, de nem sikerült.
Mostmár tényleg készen állsz. Igazi kis picsa vagy, könyörögni fogsz, hogy elmehess innen. Régi vágyam teljesül most, egyszerre leszel a kurvám, a kutyám, és a kisbabám is. Játszadozhatok veled, kényemre, kedvemre és te nem szabadulsz, csak ha Én is azt akarom. De térjünk a lényegre -komolyodik el a hangja. Kicsatolom a kezedet, kiveszem a szádból a golyót, de csak akkor használhatod bármelyiket, ha engedélyt kapsz rá -mondja és megpaskolja a csipeszeket a melleimen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 07. 19. vasárnap 19:46
Nem tetszik.
#3 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:06
Ez jó volt.
#2 Andreas 2009. 01. 9. péntek 10:39
Hát ha neked ez kell... Nagy az Úristen állatkertje. Én anélkül is hatalmasat tudok egy szép nővel élvezni, hogy előtte megkínoztatnám vele magam. Sőt. Biztos vagyok benne, hogy csak anélkül tudok. Szerencsére!
#1 Törté-Net 2009. 01. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?