A+ A-

Vakáció

A szüleim úgy döntöttek, hogy szeretnének nélkülem eltölteni egy nyarat, ezért rábíztak Misi bácsira, apám egyik munkatársára, hogy vigyázzon rám. Mivel azt reméltem, hogy 3 hétig egyedül leszek otthon, és azt tehetek, amit akarok, nem fogadtam túl jól a dolgot. Hiába ígérgetem, hogy úgy fogok viselkedni, mint egy kisangyalka, - sőt még el is mosogatok néha, anyám érezhette, hogy nem vagyok egészen őszinte. Igazából a nagyikéhoz kellett volna költöznöm, de ők szereztek maguknak beutalót egy gyógyfürdőbe és oda meg nem akartak magukkal vinni, mert tudták, hogy nem sok keresnivalóm van egy pár száz nyugdijas között. Még reménykedtem, amikor az utolsó pillanatban beugrott Misi bácsi és felajánlotta apának, hogy költözzem hozzá. A szüleim nem beleegyeztek, én meg vállamon a hátizsákommal felszálltam a buszra és egy forró 45 perces utazás után megérkezem Misi bácsihoz, aki egy kis házba lakott a város szélén. Alig nyomtam meg a csengőt, nyílt is az ajtó.
- Gyere be! - kiáltotta - egy pillanat és jövök én is.
A ház csak kívülről tűnt kicsinek, az előszobája például nagyobb volt, mint a mi nappalink, szinte üresnek tűnt, mert csak széles bőrkanapé és egy nagyképernyős tv láttam. Letettem a hátizsákomat.
- Szia - mondta, örülök, hogy újra látlak. Megfordultam. Misi bácsi magas barna hajú férfi volt, vagy öt évvel idősebb apámnál, de látszott, hogy vigyáz magára. Fehér rövidnadrágot viselt, ami jól kiemelte napégette bőrét. Nem volt túl izmos, inkább kecsesnek tűnt a teste. Egész közel jött hozzám és megfogta a vállamat.
- Megnőttél, mióta utoljára láttalak, hány éves is vagy most?
- 16 - válaszoltam.
- A szüleid?
- Reggel indult a gépük, kikísértem őket a repülőtere, és onnan jöttem ide. Majd csak estefelé érkeznek meg.
- Értem - mosolyodott el, - akkor gyere, megmutatom a szobádat.
Volt valami furcsa a viselkedésében, anyám mesterkéltnek tartotta, és aggódott, hogy egy szinte idegen fog rám vigyázni 3 hétig, de apám megnyugtatta, hogy Misi nagyon rendes és megbízható ember, aki ha kell a teljes részleg munkáját is képes elvégezni. Most, ahogy maga előtt terelt a szobám felé furcsa izgatottságot éreztem.
- Megérkeztünk. Ahogy kinyitotta az ajtót, egy másik világ tárult ki előttem. A szoba kisebb volt, mint számítottam, egy kétszemélyes ágyból és egy hatalmas szekrényből állt a teljes berendezés. A falakat újságokból kivágott képek borították, méghozzá olyan újságokból, amelyeket én az ágyam alatt szoktam eldugni, nehogy a szüleim meglássák. Volt ott minden, nők, férfiak vegyesen, mindféle pózban és felállásban.
- Ez a fiam szobája volt, ő ragasztotta tele mindfélével, és miután elváltam, ő anyánál maradt nem is nagyon szoktam bejárni ide.
Az ágy melletti falat egy tükör fedte, láttam benne magam és Misi bácsit, ahogy szorosan mellettem áll, keze a derekamra csúszott. A tarkómon éreztem a leheletét, ahogy mondta. - Most egyedül hagylak, hogy kipakolj, szólj, ha éhes vagy, én kettőkor szoktam ebédelni.
- Oké - nyögtem, és megpróbáltam, úgy fordulni, hogy ne lássa, ahogy feszül a nadrágom.
Alighogy becsukódott mögötte az ajtó, az ágyra vetettem magam, legszívesebben rögtön masztizni kezdtem volna, de megpróbáltam türtőztetni magam és inkább a képeket vettem szemügyre. A legtöbb sexjelenetek ábrázolt, de izmos, hatalmas farkú férfiak dugtak nőket, vagy pontosabban nőknek látszó transzikat, olyan is volt, ahol egy férfi volt egy másikkal. A legjobban a tetszett - bár eleinte magamnak sem akartam beismerni - amelyiken egy fiú térdelt középen és három másik verte rá a farkát, úgy hogy a fiu arcát szinte teljesen elborította a sperma. Éreztem, hogy a bugyim teljesen átnedvesedik, gyorsan levetkőztem, megpróbáltam bezárni az ajtót, féltem, hogy bejön, de nem sikerült. Valójában elég szégyenlős vagyok, a suliban is, ha tehettem nem mentem tussolni a többi fiuval, mert. Egyszerűen féltem, hogy látni fogom a meztelen testüket, vagy ők az enyémet. Most azonban a rengeteg szexképp között biztonságban éreztem magam. Megpróbáltam nem tudomást venni ágaskodó farkamról, és nekifogtam kicsomagolni a ruháimat. Mire végeztem, kicsit megnyugodtam, gondoltam kimegyek a budira és ott nyugodtan masztizhatok, amikor felcsattan Misi bácsi hangja.
- Kész az ebéd! Jöhetsz. Magamra kaptam egy trikót, felhúztam a farmeromat és elindultam megkeresni a konyhát.
- Már azt hittem nem jössz. Ülj le, egyél, mielőtt kihűl.
Megettem a levest, majd a másodikat, igazából nem tudnám megmondani ízlett ezen, mert egész idő alatt szállásadómat figyeltem, aki szembe ült velem, de olyan kicsi volt az asztal, hogy lábunk néha összeért. Olyan furcsa és izgató érzés volt ülni és érezni az idegen test érintését. Mikor befejtük az ebédet, és én megittam egy nagy pohár vörösbort - állítólag jót tesz az emésztésnek - Misi bácsi felkelt és neki fogott mosogatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 02. 15. hétfő 10:13
egy ember! Mindent nagyon jól összefoglaltál.
#3 A57L 2014. 11. 18. kedd 07:06
Ez tetszik.
#2 egy ember 2008. 11. 6. csütörtök 05:39
Ez nem az én stílusom, de így is gyenge. A történet eleje zavaros, később pedig sok a helyesírási hiba. Lehangoló...
#1 Törté-Net 2008. 11. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?