A+ A-

Legjobb szilveszterem

10re keveredtünk a barátnőmmel, Mártival Érdről fel Pestre. András, mint házigazda már ott várt minket a megállóban, és kocsival odavitt hozzájuk. Amikor beléptem már üvöltött a zene,
ha jól emlékszem BEP. volt. Nem voltunk annyira sokan, úgy kb 10-13 ember lehetett,de Andris mégiscsak velem nem foglalkozott, és ez szörnyen esett, és ki is mentem az egyik fürdőbe bömbölni, hiszen Andrisért dobogott nagyon a szívem, szóval egy üveg tokai kíséretében kb 10 percig elvoltam a fürdőben.
Mivel, nem szoktam inni, hamar a fejembe szállt a pia, és elég jól éreztem magam. A fürdőnek két bejárata volt. Nem figyeltem melyiken jöttem be, de nem is igazán érdekelt. Kimentem azon ami a legközelebb esett hozzám, és egy hálószobában, feltehetőleg szívem választottja szüleinek szobájában találtam magam. Egy hangosat visítva lehuppantam az ágyra, és rugóztam a drága francia ágyon.
Elképzeltem, hogy milyen is lehetne, ha Andrissal ezen szeretkeznénk. Végiggondoltam a jelenetet: meztelenül fekszem, misszionárius pózban és Andris finoman belémhatol, közben mélyen a szemembe néz,azzal a gyönyörű zöld szemeivel, és én a világosbarna hajába túrok,egy aprócskát nyőgök a fülébe, majd a gyönyörű érzéstől ráhajol a keblemre és finom lökésekkel szépen lassan a csúcsra repít.
Éreztem, hogy eszeveszetten lucskos vagyok, és hogy a mutatóujjam már a bugyimban táncolgat. Hagytam az érzéseim, a szívem, a lelkem diktálását. Nem érdekelt, ha valaki belépne, megláta, elhatároztam: akkor is könnyítek magamon. Elterültem hát az ágyon, és a kezemmel kényeztettem magam, mindvégig Andrisomra gondolva. Simogattam a csiklómat, nagyon jól esett. Sokkal érzékibb, finomabb volt, mint az unalmas esti masztizások.
Szóval a csiklómat maszíroztam, amikor egy hangos puffanást hallottam, másik pillanatban meg egy kórusban felordító röhögést. Megijedtem, és a borom után nyultam, de nem találtam. Felkeltem gyorsan, és láttam, hogy megvan kicsit távolabb. Egy mosollyal nyugtáztam, magamhoz vettem a maradékot és kimentem kezetmosni a fürdőbe, mert nagyon csillogott, mostmár nem akartam, hogy meglásson valaki. Gyorsan bementem a fürdőbe. de nagy döbbenetemre, már foglalt volt.
Andris állt a wc előtt, kigombolt nadrággal, kezében a férfiasságával, arcán döbbenet, és ijedség, gondolom az enyémen szintúgy.
Gyorsan megfordultam, kiakartam rohanni, de elkapta a kezemet. Szorította erősen, és én nem mertem megfordulni. Nem is kellett. Odalépett hozzám, gatyája teljesen lecsúszva, éreztem a combomon a farkát, a szoknyámon keresztül is.
Belesúgta a fülembe, hogy meglátott, amint így fogalmazott "jáccottam magammal" és nem bírt magával. Rámosolyogtam. Elindultam a mosógép felé, és ringattam a fenekemet, felültem rá, a lábaimat felhúztam, és szétnyitottam őket. Andris egy pillanatra se vette le rólam a szemét. Én belekortyoltam a borba, letettem, aztán benyúltam bugyimba, és simogatni kezdtem a puncimat...Nyögdécselni kezdtem, kigomboltam a másik kezemmel az ingecském, és a melltartóm pántjait letoltam a vállamon. Andris sóhajtott egy nagyot, keze a farkán egyre gyorsabban járt, már láthatóan vörös volt a makkja, annyira duzzadozott a puncim után.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.56 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 22:13
Nekem tetszik.
#4 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:41
Nagyon gyenge.
#3 feherfabia 2014. 09. 27. szombat 06:20
7P
#2 A57L 2014. 09. 4. csütörtök 06:25
Elég jól megírtad.
#1 Törté-Net 2008. 09. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?