A+ A-

Az első élmény...

Nagyon hosszú idő után végre idén nyáron eljutottam oda, hogy merjek is valamit tenni azért, hogy végre megismerjem a fiúszex örömeit. Egy sráccal ismerkedtem meg a chaten, amit ellenzek, de három hétig mindennap beszéltünk, kiderült, hogy nagyon egyformák vagyunk. Majd megbeszéltük, ha hazajön külföldről találkozunk. Hazajött. A tali elmaradt, de csak csúszott egy hetet. Egy kölcsön lakásban várt rám, én odamentem. Egész nap tiszta ideg voltam, de vágytam rá, akartam. Amikor odaértem, negyedóráig szobroztam, hogy felszóljak-e, de megtettem. Megtetszettünk egymásnak első látásra (előtte volt képcsere), de az akció előtt vagy egy órát dumáltunk meg boroztunk.
Az ágyra már csak alsóban feküdtünk fel és egy filmet kezdtünk el nézni, de nem kellett segítség a vágy fokozásához, mert a puszta tudat, hogy itt valami történni fog mindkettőnket felállított.
Egy idő után én nem bírtam magammal és kezdeményeztem. Megkérdeztem, hogy megérinthetem-e a combját, engedte, de megriadt, de másodjára már viszonozta, majd megakartam csókolni, először furcsa volt mindkettőnknek. De a csók teljesen más volt, mint lánnyal, vadabb és szenvedélyesebb. Vagy félórán át egymáson forgolódva, egymást simogatva levetkőztetve csókolóztunk, már nem bírtam magammal és ágaskodó farkát bekaptam, először vadul szopni kezdtem, majd finoman nyelvemmel körbe-körbe nyalogattam és közben vertem, kipróbáltam mindent amire vágytam. Finoman kiszívtam előnedvét és még inkább izgatott a tudat, hogy végre megtehetem ezt. Nagyon élvezte, én meg el se hittem, hogy azt csinálom, amire régóta vágyom. Majd Ő is kiakarta próbálni, fantasztikus volt, ahogyan végigcsókolta testem, majd finom szájával kényeztette a farkam, és közben ujjaival a fenekem izgatta. Az ágy mellett a szekrényen egy tükör volt, ott láthattam oldalról, ahogyan bekapja farkam és szopja. Mondtam, hogy adja ide az övét is, és így egymást szopva élvezhetjük a helyzetet. És akkor eszembe jutott, hogy mindig taszított a nyalás, de ha már ott a popsija, kipróbálom. És nyalni kezdtem, erre felnyögött és nagyon élvezte, én meg nyaltam tovább, feldugtam a nyelvem és nagyon imádta, ekkor az ujjaimmal is csináltam, miközben tovább szoptam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:18
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2008. 09. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?