A+ A-

Lagzis hétvége

Vera és Zoli házasok 2 gyerekkel. Vera lassan 40 éves a férje 47. Vera jól nézett ki, vigyázott az alakjára, 173 cm - es magasságához azonban kerek, kemény fenék és rettentő nagy mell járult. Aki szerette a nagy melleket, nem tudta levenni szemét mindig ringó kebleiről. Lányuk Emese most 20 éves és már 5 hónapos terhes, férje Pali 25 éves. Meghívást kaptak egy esküvőre, Zoli keresztfia házasodott, akit nagyon szerettek. Örömmel mentek el tehát, csak egy probléma volt, az esküvő az ország túlsó végén volt, 7 - 8 óra utazás várt rájuk. Éppen ezért 1 nappal korábban mentek el, Veráék kocsijával utaztak, ami a terhes, pocakos Emesének is kényelmes volt. Így is péntek este volt, mire odaértek, örömmel fogadták őket. Késő estig beszélgettek iszogattak, aztán Vera és Zoli aludni tértek. Mind a négyüket egy szobában szállásolták el, kényelmes nagy szoba, amihez egy fürdőszoba is tartozott.
Átöltöztek és lefeküdtek, a búcsú puszi után Vera nemnagy örömmel észlelte, hogy Zoli simogatni kezdi. Tudta mit jelent ez, hisz több mint 20 éve házasok. Mostanában ritkán szeretkeztek, tán havi 12 alkalommal és Zolinak már nem nagyon ment a dolog. De Vera nem panaszkodott, még ha nagyon is hiányzott neki a dolog, inkább masztizott magában egyre többet. Most is engedelmesen levette hálóingét és ahogy történni szokott, Zoli simogatni kezdte nagy melleit, testét, majd punciját. Zoli kedvenc póza volt a 69 - es, így mikor melléfeküdt combjait kitárva hagyta, hogy Zoli nyelve csiklóját, punciját izgassa. Most már neki is jólesett a dolog, így készségesen kapott a férje farka után és örömmel izgatta azt. Vera kezdett felizgulni és reménykedett, talán az új hely okozta izgalom miatt most jobban sikerül a férjének a dolog és nem megy el 1 perccel behatolás után.
Ekkor azonban nyílt az ajtó és megjött Pali és Emese. Azt hitték ők már alszanak, ezért csendesen lopóztak az ágyuk felé. Éppen lefeküdtek volna, mikor Emese vette észre, hogy a szülei éppen mit csinálnak. Nevetve mondta, hogy ne haragudjatok, nem vettük észre mit csináltok, de ne zavartassátok magatok csak fejezzétek be.
Vera rögtön mondta a férjének hogy hagyják abba, ne a fiatalok előtt csinálják, de Zoli eléggé felizgult már (kis ital is volt benne) így közölte Verával hogy miért ne, a feleségem vagy és az természetes dolog, hogy a férj szexel a feleséggel. Vera tiltakozott, de a férje ekkor elkezdte dörzsölni Vera csiklóját, ismerte őt, tudta, hogy innentől nincs neki visszaút, nem tud ellenállni. Vera egyre gyengébben tiltakozott, de aztán széttárva combjait engedte, hogy férje simogassa, csókolja őt. És mikor a férje lábai közé térdelt, engedelmesen kitárta combjait, hogy magába fogadja őt. Zoli betolta farkát a jól ismert helyre és érezte, hogy a neje kívánja a szexet, forró nedves öle őt várja. Buzgón kezdte kefélni nejét.
Emese és Pali figyelték őket, nem égett a villany, de a külső holdfény elég szépen bevilágított, így jól lehetett látni Vera hatalmas melleit, melyek minden lökésnél ugráltak. Emese sosem látta még szüleit így, de nagyon tetszett neki. Paliról nem is beszélve, aki nagy örömmel figyelte az érett női testet, a hatalmas emlőket. Nem volt tehát meglepő, hogy egymásnak estek és simogatták, csókolták egymást. Emese 5 hónapos terhes volt, elég nagy hasa volt már, de rendszeresen szeretkezetek, amikor Emese jól érezte magát. Pali nagyon nagy potenciával rendelkezett, állandóan a szeretkezésen járt az esze, amit Emese nem bánt, ő is szerette, csak mióta terhes, nem volt annyira egyszerű. Ráadásul Palinak extra nagy farka volt, ami még nem fért be teljesen Emese puncijába, így Pali sem engedhette el magát. Most ráadásul vigyázni kellett nehogy a hasát nyomja.
Így óvatosan szeretkeztek, Pali elfeküdt és Emese óvatosan ült bele a hatalmas farokba, lassan mozogva lovagolta, de a felénél többet nem engedett magába.
Közben a szülök befejezték, úgy ahogy mostanában szokták, Zoli 1 - 2 perc után elélvezett, felesége pedig felajzva, kielégítetlenül vette tudomásul, hogy most sem fog elélvezni. Zoli csendben kiment mosakodni, Vera közben irigykedve nézte lányát. Megcsodálta Pali hatalmas farkát, lánya mesélte már mekkora, de most látta először. Irigyelte lányát, hogy olyan férje van aki szinte állandóan vele lenne. Ahogy Pali farkán lovagolt, a fiú néha lökött egyet felfelé farkával, ilyenkor Emese felszisszent, mert a túl nagy farok fájt neki. Nekem biztos beférne, gondolta Vera és puncija sajogni kezdett a kielégületlenségtől.
Közben a férje visszajött és lefeküdt, durmolt is már. Vera vette a hálóinget és kilopózott a fürdőbe, lopva azért megnézve vejét és lányát, ahogy szeretkeznek. Emese éppen leszállt Paliról - mondván kezd fájni neki - így Vera teljes terjedelmében láthatta a veje kemény álló dárdáját.
A fürdőbe csak egy kád volt és mosdó meg wc. Vera beállt a kádba és engedte magára a vizet. Szeme előtt Pali farka járt és örült, hogy lányának ilyen potens pasija van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2017. 06. 17. szombat 08:22
türhető
#9 sipospista 2016. 10. 14. péntek 13:07
Csucs sztori
#8 papi 2015. 12. 21. hétfő 08:15
Nagyon tetszik
#7 zsuzsika 2014. 07. 2. szerda 08:37
Közepes.
#6 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:08
Nagyon jó.
#5 charli64 2012. 10. 31. szerda 18:16
jó!!
#4 sikamika 2012. 05. 18. péntek 00:56
nekem tetszett nagyon jo! nem unatkoztam . . .
#3 tiborg 2008. 09. 29. hétfő 09:19
Vera,te kiralyno vagy sztorijaid valtozatosak,szofu-zesed szuper,a cselekmenyek lekotoek,csak egy nagy
bibi van -a dudak oriasiak!!! gondolom a meret a banatod?!?? -majdnem 10
#2 Cave 2008. 09. 26. péntek 14:26
Eddig ez a leggyengébb Verától :(
#1 Törté-Net 2008. 09. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?