A+ A-

Hivatásos Kalandor

Kézcsók! Először is had gratuláljak mind az íróknak, mind a kritikusoknak. Bár mindkettőben vannak fantáziadús túlkapások, amit nagyon nem értek. Írásom célja a fantázia működéséért felelős hormon túltermelődéséből adódik, onnantól kezdve, hogy: az eddig szűz lányt leszopattam, majd megdugtam, de ezután megkért kúrjam seggbe is, mert ez még kell neki, a 10 perces taxi úton 3 - szor megdugtam, 2 - szer élveztem a seggébe, majd leszopott - ig.
Ezen felbuzdulva döntöttem úgy, megpróbálom megírni azt amit remélem eddig senki nem próbált: szánt szándékkal akarom elkövetni a legképtelenebb, legrosszabb sztorit, stilizálva, némi fanyar humorral. Nem tudom mennyire vevő rá a közönség, de arra kérlek benneteket, ha valaki mégis a pontozásra vetemedne, a történetet fordítva rangsoroljátok, minél rosszabb annál több pontot kapjék.
16 éves srác vagyok. Egy fülledt nyári napon a cuccaimat pakolgatom, amit agy Karib tengeri útra viszek magammal. Minden megvan, zokni, gatya, fogkefe miegymás. Örömmel pakolom a dolgaimat a zsákba, de a végén szembesülnöm kell az ellenkezést nem tűrő ténnyel: nem fér be minden. Végül itthon maradt az esőkabát, gyógyszeres csomag, kis kaja: elvégre is csak kell a hely a guminak meg a szado cuccoknak.
Másnap reggel: reptér, ellenőrzés. Hihetetlen melle volt a csajnak, aki megnézte az útlevelem. Egy - két pöttyintés a gépbe, majd visszaadta a passomat. Nyúltam érte, de nem engedte el. Hatalmas barna boci szemével az enyémbe nézett, majd rám kacsintott. Azonnal éreztem, a farkam már tettre kész. De sajnos sietnem kellett a beszállással. Továbbmentem. Már messziről kiszúrtam a detektorkapunál álló istennőt, ahol mellékesen nekem is át kellett mennem. A sor gyorsan haladt, én mindvégig Őt néztem, formás melleit, gömbölyű popsiját. Sorra kerültem. Valami érthetetlen oknál fogva megszólalt a detektor, (talán a zsebemben maradt kulcscsomó miatt, fene se tudja) mire Ő kedvesen hozzám lépet és az elnézésemet kérte a következő kényszermotozás miatt.
Egy pici szobába vitt, ahol furcsa módon mintha nagyobbnak tűnt volna a melle, ami a farkamat természetesen nem hagyta hidegen. Azt kérte emeljem fel a két karom, majd közel lépet. Annyira közel, hogy felül kigombolt blúza teljesen láttatni engedte gyönyörű barna kebleit. A farkam már úgy, de úgy állt, hogy nagyon. Elkezdte taperolni a felső testem, amit azt hiszem ők motozásnak hívnak. Annyira jól csinálta, hogy nem kellett sok és elélveztem. Ezt ő is észre vette és egy kaján mosoly kíséretével lehúzta a gatyám, és a már újra harcra kész szerszámommal játszani kezdett. Ezt már én sem hagytam szó nélkül, letéptem a ruháját, hogy rögtön elélvezett, aztán megbasztam, kinyaltam, leszopattam. Ha jól számoltam neki 5 - ször, nekem csak 3 - szor volt jó. Sajnálom, kicsit nehezen ébredő típus vagyok.
A légifolyosó végén már ott csüngött a hatalmas gép, ami csak rám várt. Az ajtóban egy alacsony gazellatestű légies kisasszony várt(hangsúlyoznám, hogy csak rám - hogy ez volt a munkája, azt most talán hagyjuk). Míg Ő a boarding passomat ellenőrizte, én a mellét és fenekét vettem górcső alá, majd az eredményt mindketten elégedett mosollyal nyugtáztuk. Míg Ő egy ajtó fele suhintotta a kezét én a feneke felé tereltem az enyémet, igazolandó a "baszni akarok veled" nézését. Jól gondoltam! A hatás nem maradt el, popsiját alaposan kinyomta és átváltott a "lesz még ennek folytatása, baby" nézésre. Mondanom se kell, a gyéróm már megint nem fért a bőrébe! Kíváncsian vártam a folytatást, de mielőtt beléptem az ajtón kis kézipoggyászomat dudorodó nadrágom elé helyeztem, elkerülve ezzel a kínos helyzetet, hogy egy repülőgépnyi utas megtudja, ráizgultam a kis stewardesre.
Belépve az ajtón szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy rossz nőre tettem a célt: itt állt előttem egy még istenibb istennő, labda kerekségű seggel, hosszú fekete hajjal, és a melle? Hihetetlen nagy, hihetetlen kerek és hihetetlen formás. A farkam pedig hihetetlenül állt még mindig. Int hátra, arra van a helyem. Picsába, álló fasszal gyötörjek át a gépen? De nini! Egy üdítő és figyelemre méltó részlet: kis 25 éves szoknyás leányzó ügykezel a csomagjával, de sehogyan sem bír vele, ezért leteszi a földre, és amolyan lányos lehajolással folytatja tovább. Ez kellett az én gyötrődő faszomnak épp: a szoknya, már ha annak lehet nevezni e piciny ruhadarabot, mindent megmutatott a lány bársonyos, rózsaszín öléből.
Cseppnyi hamburgerként mosolygott rám, mintha hívogatna: érints meg! Alig bírtam sok megpróbáltatáson átesett faszommal mikor a lány egyszer csak felugrott, megfordult és rám nézett, majd mondta, hogy az elnézésemet kéri és már enged is. Csodás rémületemből felocsúdva álltomban elindultam, és csak a jó Isten a megmondhatója miért, de a lány nem ült le, hanem hasát a szék oldalának nyomva engedett nekem utat. Farkam előtt(ami természetszerűleg most is állt) a táskám, előttem pedig a lány, ahogy fenekét kinyomva várta elhaladtomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 10. 29. szerda 05:52
Nem jó.
#8 Olvasó 2008. 09. 7. vasárnap 20:29
:D:D
#7 atti1234 2008. 09. 7. vasárnap 09:03
Jól rátapintottál a lényegre! XD! 10p.
#6 gabo 2008. 09. 6. szombat 22:03
Poénnak 10 pontos! :D
#5 Angeleye 2008. 09. 6. szombat 16:46
Bakter, ti olvastok is vagy csak veritek egyből :-) Ajánlom figyelmetekbe a bevezetőt.
#4 krisz 2008. 09. 6. szombat 09:38
akinek nagy a szája annak kevés atehetsége kősz.
#3 tilto 2008. 09. 5. péntek 20:15
Jó kis VICCES történet! És a szülők meg otthon malmoztak, amig te a karib tengerhez mentél nyaralni! Tudod kinek meséld be!
#2 Haramia 2008. 09. 5. péntek 16:26
Hahahahaha ez kedves író még egy 15-16 éves srácnak sem megy, pedig azok még igazán bírják a megpróbáltatásokat. Szerintem akinek 2 beakasztás után még áll, és van kedve dugni, az már teljes mértékben beteg. Szóval ez az iromány nagy mértékben agyrém.
#1 Törté-Net 2008. 09. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?