A+ A-

A kozmetikusnál

Noémi a tükör előtt ül, fésülködőasztala tükre előtt.
Ahogy hazaért rögtön ledobált magáról minden. Szeretett meztelenül lenni, nem tudta miért de felizgatta ez az állapot. Péntek volt, egy júniusi forró nap kora délutánja. Szerette a pénteket ez volt a kedvenc napja, ilyenkor korán végzett 3 körül szinte mindig hazaért. Furcsa volt az egész napja, minden csinos nőről csak a szex jutott eszébe. Nem is tudott odafigyelni semmire, egész nap azt várta, hogy mikor ér haza, hogy egy picit kényeztesse magát.
Lehet, hogy nem kellett volna szakítania Brigivel, ilyenkor érzi csak a hiányát igazán... de hamar meggyőzte magát, hogy jól tette mert már nagyon zavarta barátnője közönségessége és egy kicsit durva stílusa. Teljesen mások voltak e téren, Noémi maga volt a megtestesül finomság. Ez egész lényére igaz volt, a modorára, stílusára, érzéseire, gondolataira. A szexben is inkább azokat a finom előjátékokat kedvelte mikor hosszan kényeztették egymás testét.
Szerette a magát nézegetni, nem véletlenül alakítatta így a fésülködőasztalát, és a hálószoba bútorát sem. Felizgatta saját maga látványa. Nagyon csinos nő volt, néhány centi híján 180, gyönyörű hosszú lábi, és rendkívül formás feneke volt. Mellei még mindig ugyanolyan feszesek és gömbölyűek voltak, mint húszas évei elején. A természet ajándéka volt ez, igazából edzeni csak pár évvel ezelőtt kezdett el. Gyönyörű világosbarna enyhén hullámos haja vállközépig ért, nagy zöldes barna szemei, és az a néhány szinte észrevehetetlen szeplő borzasztó szexisé tették. Nem is volt olyan nap, hogy valakitől ne kapott volna egy bókot. Az utcai hümmögésekről, és beszólogatásokról nem is beszélve. Nem szerette a férfiakat, sőt néhányuktól egyenesen irtózott. Gyakran mondogatta párjának annakidején, hogy előbb lenne apáca, minthogy egy ilyen szőrös izzadt majommal kellene valamit csinálnia. Szerencsére munkája során sem igazán került kapcsolatba velük, egy kizárólag parfümöket árusító illatszerboltban dolgozott.
Ahogy a tükör előtt ült és végigsimította testét érezte, hogy egy két szőrszál már megint előbukkant. Le kell, hogy menjen a kozmetikusához, nem maradhat így hétvégére. Mikor önmagával játszott akkor is zavarta ha egy két szőrszál már kiserkent, arról nem is beszélve, hogy soha de soha nem adta volna úgy oda magát senkinek, hogy ne legyen teljesen leszőrtelenítve. Már- már a mániája lett a teljes csupaszság, de nem tehet róla egyszerűen így érzi jól magát. Elő is veszi a mobilt a táskájából, kikeresi a számot és már hívja is. De sajnos rossz hírt kap, legközelebb csak kedd délután tudja fogadni a kedvenc kozmetikusa. Na nem ilyen nincs kell valami megoldás kezd szinte pánikolni, s akkor eszébe jut a szomszéd ház aljában nemrég nyílt szépségszalon. De vajon milyen lehet, nem szívesen megy máshoz, olyan nehéz egy jó kozmetikust kifogni, és ő amúgy is kényes ezekre a dolgokra. De csak elszánja magát, amúgy is úgy érzi ráfér most egy kis kényeztetés.
Egy- két frissítő arcpakolást, és egy relaxáló masszázst biztos kérni fog. De előtte úgy dönt, játszik egy kicsit magával, egész nap erre a pillanatra várt nagyon jól esne most egy finom orgazmus. Elővesz egy tiszta törülközőt a szekrényből, és már megy is a zuhany felé, behúzza a kabin ajtaját beállítja a hőfokot és átadja magát a zuhanyzás örömeinek, gondosan átszappanozza testét, melleinél és puncijánál egy kicsit többet időzik, és már csak az orgazmus okozta érzés jár a fejében. Magköré tekeri a törülközőjét, és egyenest a hálószoba felé veszi az irányt. Az éjjeliszekrény felső fiókjából kiveszi kedvenc vibrátorát és biztos, ami biztos még egyszer lefertőtleníti. Az előszobán áthaladva véletlenül megakad a szeme a faliórán, mindjárt 5? Jézusom, hogy ment el így az idő! Mi lesz ha itt sem tudják majd fogadni? Hírtelen nem tudja mit csináljon, nagyon vágyik már egy hatalmas élvezésre, de a hétvégét sem bírja így ki. Dönt. Lemegy előbb a kozmetikába, azzal nyugtatja magát, hogy talán így még intenzívebb és erősebb lesz az orgazmusa, ha még egy-két órát húzza magát. Gyorsan felkap pár laza cuccot, és már indul is.
Benyit a szalonba egy kedves lány fogadja, érdeklődik, hogy miben segíthet.
- A kozmetikust keresem, tud még ma fogadni?
- Várjál, mindjárt megkérdezem, csak vannak nála.
A recepciós lány hátramegy és bekopog a kozmetika ajtaján.
Egy rendkívül bájos lány hajol ki az ajtón, beszélnek pár szót majd rámosolyog Noémire és halkan mondja
- Szia csüccs le tíz perc és végzem, utána jöhetsz
Noémi megköszöni, és helyet foglal az egyik székben. Átfut pár bulvárlapot, átgondolja a napját és már le is telt az idő, a kozmetikából egy kedves hang szólítja, hogy már mehet is.
Belép az ajtón és teljesen elégedett azzal, amit lát. Igényesen felszerelt, szép új bútorokkal és kezelőgépekkel felszerelt üzlet. A lány is borzasztóan kedves, és minden egyes mozdulatából sugárzik a nőiesség. Bemutatkoznak egymásnak, Mariannak hívják, úgy 25- 26 évesnek gondolja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 12. 5. péntek 08:45
Nagíon jó.
#9 zsuzsika 2014. 10. 23. csütörtök 08:46
Jó.
#8 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:00
Élvezetes jó írás.
#7 sexman 2010. 09. 25. szombat 04:33
nagyon izgató, írj még!
#6 Kiss Péter 2008. 05. 21. szerda 03:45
Egész jó és élethű! Gratulálok!!!
#5 kizmann gyula 2007. 07. 8. vasárnap 20:36
kivancsi vagyok
#4 lajla 2007. 07. 7. szombat 16:51
...en is mindig felizgulok a kozmetikusnal mikor dekoltazsmasszazs van...:)
#3 connan 2007. 07. 7. szombat 16:49
tutikirály
#2 Tüse 2007. 06. 25. hétfő 07:48
Jó történet, jó stílus, sok lehetőség van még benne.Gyors folytatást!
#1 Törté-Net 2007. 06. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?