A+ A-

A medence

Forró Júliusi délután volt. Kint olyan meleg volt hogy nem lehett kibírni.
A suli alig egy hónapja ért véget és én nem tudtam betelni a szabadság érzésével.Éppen a házban tettem - vettem amikor megszólalt a csengo.Kinyitottam az ajtót és ott állt Tiffani. Nem láttam ot a bizonyos busz kirándulás óta.Fantasztikusan nézett ki. Csak szebb lett mióta utoljára találkoztunk. Rikító rózsaszínu rövidnadrág volt rajta meg egy kékes szinu blúz csak úgy a hasánál megkötve.Rámosolyogtam és beinvitáltam.
"Helló éppen jókor jöttél. Gyere be."
Bejött ledobta a táskáját, és adott egy hatalmas puszit. Kicsit beszélgettünk csak úgy a szokásos dolgokról. Tudjátok a 'hogy van mindenki'téma.
Megkérdezte, hogy hol vannak a többiek. Erre modtam, hogy elmentek nyaralni.
Kicsit még beszélgetünk, közben csináltam magunknak néhány italt. Kimentünt a medencéhez. Egy kis 1,5x1,5 m - es földbe ásott nyolcszögletu medence volt. Mialatt szüleim nyaraltak nekem kellet rendbentartani és én nem feledkeztem meg errol, úgyhogy most elég jól nézett ki.Csak ültünk és beszélgettünk élveztük a napsütést. Én a napon kívül élveztem nézni csodálatos testét.
Alig vártam,hogy meglássam, hogy néz ki bikiniben. Nem kellett sokáig várnom.
"Melegem van gyerünk a vízbe" - mondta, azzal felállt letette napszemüvegét az asztalra és elkezdett levetkozni.Lerúgta a cipoit csábosan letolta sortját és kioldotta a blúzát. Csak a bikinit viselte alatta.De micsoda egy bikini volt az. Olyan kicsi, hogy többet mutatott mint takart.A mellei és feneke is micsoda látvány nyújtott. Egy olyan váll nélküli modell volt amit csak egy kapocs tartott hátul. Fehér felso, fekete alsó.
Majdnem megorültem a látványtól. Kibújtam a trikómból, ledobtam az órámat az asztalra, Bementünk a vízbe és úszkálni kezdtünk.
Kicsit úszkáltink egymás körül, szoktuk a vizet meg minden.Lebuktam a víz alá és kinyitottam a szemem. Micsoda formák.. és a feneke. O szintén lebukott a víz alá. Ha kinyitotta a szemét észre kellet vennie a dudort a nadrágomon.
A hátam mögül hallottam a hangját."Ne mozdulj Tom." Hallottam ahogy lemerül a víz alá és éreztem a kezeit a fürdonadrágom körül.Kivárt egy pillanatot majd lerántotta a térdemig majd tovább.Velem szemben bukkant fel kezében a fürdonacimmal. Mély hangon felnevetett majd kidobta a fure. Aztán elém állt és elkezdett a farkammal játszani.Fickós és kemémy voltam.Azóta vágytam rá hogy szeretkezzünk mióta elválltunk a busz állomáson.Nekinyomta a farkamat a hasának és úgy masszírozta tovább.
Ettől teljesen beindultam, és egyik kezemmel kioldottam a bikinifelso csatját és a nadrágom mellé hajítottam.Erőteljesen simogatni kezdtem melleit mindkét kezemmel, amitol légzése hamarosan felgyorsult erőteljesebbé vállt.Fel és le futtattam kezeimet a vállain keresztül a hátán le egészen a bikini alsóba ahol megcirógattam csupasz fenekét.Egész idő alatt folytatta a kézimunkát.Nagyon finoman csinálta mert nem akarta hogy máris elélvezzek.Mindkét kezemmel megpróbáltam letolni az alsóját.Elkezdett fészkelodni a csípojével hogy segítse a dolgot.Így már sikerült letolnom és kilépett belole.Abbahagyta a kézimunkát és felvette az alsót majd arcomba dobta. Éreztem rajta a pinája illatát és ez majdnem azorületbe kergetett.Megfogtam és a többi ruha mellé dobtam.
Nem vagyok egy atléta, de a víz megkönnyítatte a dolgomat.Mélyen belenéztem a szemébe, rámmosolygott majd egy ugrással felugrott és körémkulcsolta a lábát.Szorosan átfogta a vállamat én pedig beigazítottam a faszomat, hogy belökjem az ot megilleto helyre.Amint becéloztam belöktem olyan mélyen ahogy csak tudtam. Aztán csak álltunk és élveztük a pillanat nagyszeruségét.Szencációs érzés volt.Már hónapok óta nem szeretkeztünk és most mindketten nagyon akartuk. Lassan elkezdtem mozgatni.Egész gyorsan sikerült összehangolni a "mozgásunkat" és kezdtünk gyorsítani. Mellei minden mozdulatra ott mozogtak az orrom elott. És volt mit látni.Elkezdett nyögdécselni és sóhajtozni. A víz hullámzott körülöttünk és én éreztem forró barlangját duzzadó hímtagom körül.Közben szép lassan a medence széle felé araszolgattam. Mikor odaértem abbahagytam a dolgot és leemeltem magamról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherkalman1 2017. 05. 31. szerda 07:50
Egész jó volt.
#9 feherfabia 2016. 04. 24. vasárnap 08:25
Tetszett!
#8 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 08:10
Közepes.
#7 A57L 2014. 05. 16. péntek 06:38
Elég jó.
#6 papi 2013. 06. 19. szerda 07:29
A történet többet igért.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 18:15
Rövid, de elég jó a kezdete.
#4 Dorci 2002. 10. 5. szombat 18:55
Átlagos.....
#3 lulu 2002. 07. 25. csütörtök 20:39
csalodas...
#2 iktegyan 2002. 03. 28. csütörtök 01:24
Minden szempontból átlagos, de attól még az én forró gecim is lövellt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?