A+ A-

Sajgó ülepek 2. rész

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 7. része
Készült: 2004.04.05. - 2004.06.23.
7. A KÉTÁGÚ LÉTRA
Másnap délelőtt későn keltem, meglehetősen nyúzottan, bágyadtan. Az órámra nézve megállapítottam, éppen elmúlt 11 óra. Kibotorkáltam a fürdőszobába letusolni, hogy magamhoz térjek a hosszú alvás utóhatásaiból. Odahaza nem szoktam ilyen sokáig lustálkodni, igaz az estéim sem ennyire fárasztóan izgalmasak. Mikor fürdés után egy szál törölközőben kisétáltam a konyhába körbeszimatolni, teljes csönd fogadott. A lányok eszerint még javában húzzák a lóbőrt. Az emeletről legalábbis semmi nesz nem szűrődött le.
Megtöltöttem a magunkkal hozott elektromos kávéfőzőt és bekapcsoltam, majd visszamentem a szobámba felöltözni. Mielőtt ebédhez ülnénk, jó volna előkészíteni a következő helyszínt a forgatáshoz.
A nyaraló pincéje tökéletes a viszonylag nagy zajjal járó erotikus játékok lebonyolítására. Két tágas helyiségből áll, amiket egy ajtó választ el egymástól. Az elülsőbe az előszobából nyílik egy lépcsőlejárat, a hátsóba pedig kívülről, az épület mögötti lépcsőn lehet lemenni. Én már az első ittjártamkor kiszúrtam magamnak az elülső pincehelyiséget, mint ideális forgatási helyszínt egy fenekelős filmhez. Majdnem akkora volt, akár a földszinti szoba, s mindössze egy keskeny oldalablaka volt, ami az udvarra nyílt. Ha ezt megfelelően leszigetelem, akkor semmi sem fog kihallatszódni a lányok önfeledt sikolyaiból a szabadba. A ház falai vastagok, jól szigetelnek. A szomszédok biztosan nem fognak észrevenni semmit.
Miután megittam a kávémat - csak úgy keserűen, cukor nélkül - lesiettem a pincébe felmérni a terepet. Odalent fel kellett kapcsolnom a villanyt, mert teljesen sötét volt. Amikor először jártunk itt Edittel, szinte minden holmit átpakoltunk a hátsó helyiségbe, majd feltakarítottunk, eltávolítva a falakról és a plafonról a pókhálókat, a kőpadlón összegyűlt rengeteg koszt. Az ablak nyílását gondosan betömtük műanyag zsákokba csomagolt rongyokkal, amiket a sarokban találtunk. Ezért volt odalent teljes a sötétség, a szükséges hangszigetelés miatt. A magnóm bömböltetésével ellenőriztem, tényleg jól zárnak a rongyok. Semmi nem fog kihallatszódni még az udvarra sem, nemhogy a tíz méterre lévő utcára.
A pincehelyiség közepén ott árválkodott a vadonatúj, gondosan tisztára mosott kétágú fémlétra, ahogy a múlt héten hagytam. Kinyitva volt vagy két méter magas, így alig fért el az alacsony mennyezet miatt. De befért, sőt még a lámpát sem vertem le vele, mikor itt pakolásztam. Egyszóval ideális eszköznek bizonyult a terveim keresztülviteléhez.
Azt találtam ki, egy korábban látott fenekelős film, a "Rosszlányok fenyítése" című külföldi alkotás után szabadon, hogy ehhez fogom kétoldalt hozzákötözni a háremhölgyeimet. Egymással szemben állnak majd és úgy kapnak a fenekükre a megfelelő eszközzel.
Pár pillanatig csak nézelődtem, azon tűnődve, mit hová kellene tennem. Az egyik sarokban üres faasztal árválkodott, a szemközti falon pedig egy mindenféle kacatokkal telerakott polc. Az összes többi holmit eltakarítottuk innen. Utána majd persze mindent vissza kell raknunk, hogy a tulajnak vagy Edit szüleinek ne tűnjön fel a rendezkedés, ha legközelebb erre járnak. Úgy számítottam, az állványos reflektor kábele a hosszabbító nélkül is simán el fog érni a lejárati ajtó melletti konnektorig. Ez nagyszerű, így a két kamerát közvetlenül a hálózatra kapcsolva használhatom majd, nem kell az akkumulátorokat meríteni.
Szépen, türelmesen végig gondoltam, hová kell tennem a felvevőket a tökéletes látószög érdekében. Az egyik az asztalra kerül, a másik oldalra, rá merőlegesen, hogy oldalról vegye a középen magasodó létrát. A reflektor a kettő között lesz, így nem rontja semmilyen lencsecsillanás a felvétel minőségét.
Fölbaktattam a szobámba a cuccokért. Fél órába telt mindent lecipelni és beállítani. Mire végeztem, a lányok is felébredtek és kényelmes melegítőruhában sürgölődtek a konyhában, előkészítve az ebédünket. Vidámak voltak és kipihentek. Láthatóan sokkal jobban bírták a fülledt nyári éjszakát nálam.
- Szervusztok! - köszöntöttem őket elégedetten. - Hogy vagytok?
- Szia Robi! Kösz, jól! És te? - kérdezett vissza Szilvi kedvesen.
- Elkészültem a cuccokkal. Ha ettünk, szerintem nekiláthatunk! - válaszoltam, szigorúan a feladatra koncentrálva. Igazából nem volt kedvem velük csevegni a meló előtt. Nem vagyok egy szövegelős fajta. Kivéve munka közben.
Ebéd után a lányok elmosogattak, majd letusoltak és illően felöltöztek az emeleten a forgatáshoz. Én addig sétáltam egyet az udvaron, lazítani próbálva a feladat előtt. De a szúnyogok hada és a tikkasztó hőseg hamar visszakergettek a villa hűvösébe, a leengedett redőnyök fedezéke mögé. Úgy tűnik, idén az egész július ilyen elviselhetetlenül forró lesz.
A mai forgatást is az elülső emeleti szobában kezdtük, nagyjából ugyanúgy, mint tegnap. A lányok ismét ugyanabban a ruházatban voltak, hogy a történet folytonosságát biztosítsák. Szépen levetkőztek előttem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 06. 8. vasárnap 07:16
Nagyon tetszett
#4 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:55
A folytatás is kiváló.
#3 Ram Agile 2008. 08. 1. péntek 18:55
Köszi a dicséreteket, nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok a sajátos "eszmefuttatásaimra". A sorozat természetesen folytatódik, az idén még lesz néhány része, aztán majd meglátjuk, hogy lesz időm írogatni. Tervek vannak bőven, csak dolgozni kell rajtuk. És persze érdemes a korábbi műveimet is elolvasni, kommentezni. Egy kérdés: mit szólnátok egy sci-fi szex történethez? Van egy most kéz alatt...
#2 tamás 2008. 07. 31. csütörtök 12:34
Lassan kedvenc szerzőmmé válsz, nagyon jó !
#1 Törté-Net 2008. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?