A+ A-

Sajgó ülepek 1. rész

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 7. része
Készült: 2004.04.05. - 2004.06.23.
1. A KIRÁNDULÁS
Déli tizenkettő előtt pár perccel érkeztünk meg a villához. Edit befordult a kapubejáróra az autóval, de nem állította le a motort. Mindhárman kiszálltunk, jólesően nyújtózkodva a rekkenő júliusi hőségben. Az égen egyetlen felhőpamacs sem mutatkozott már napok óta. Szerencse, hogy az út két oldalán sorakozó magas, öreg nyárfák vetettek ránk némi árnyékot.
- Beállok a kocsival az udvarra! - mondta Edit, a kulcsok után kotorászva barna retiküljében. Segítettem a nőnek kinyitni a rozsdásbarna kovácsoltvas kaput, ami nyikorogva, nehézkesen fordult el sarokvasain.
- Egész szép vityilló! - állapította meg elégedetten Szilvia. Márkás napszemüvegét föltolta a feje búbjára, s csípőre tett kézzel megállt a töredezett betonlapokból álló járda közepén.
- Csöndes és félreeső helyen van. - tettem hozzá, mire a szőke rám villantotta kacér mosolyát. Sokat sejtetően ugráltatta meg kihúzott szemöldökét. Tetszett neki a hely.
- Az a jó!
Félreálltunk a gépkocsi útjából, a teljesen néptelen környéket bámulva és a telek közepén magasodó házat. Az épület nagyjából tíz méterre volt a kerítéstől, előtte gondozatlan gyep közepén három magas bukszus terpeszkedett. Edit egészen behajtott a kocsijával az udvarra, a ház mögötti fűzfa alá, a hátsó kerítés rozsdás drótvázáig. Jobb ha nincs szem előtt az autónk. Így csak akkor láthatják meg, ha valaki közvetlenül a kerítés elé áll. A szőke lány fürgén előresietett a bejárathoz, míg én erőlködve visszacsuktam a kaput.
- Pakoljunk ki! - mondtam halkan, s letöröltem homlokomról az izzadtságot. Sok cuccot hoztunk magunkkal a városból, kellett az erős férfikéz némelyik bőröndhöz. Edit kinyitotta a villa ajtaját és segített nekünk becipelni a holmijainkat. Öt perccel később ott álltunk a sötét és viszonylag hűvös épület előszobájában, készen arra, hogy hétvégére birtokunkba vegyük a nyaralót.
A hétvégi ház Edit nagybátyjáé volt. Egy folyóparti kisváros szélén bújt meg az erdőben, lankás domboldalban, háttal az északra vezető nagy forgalmú műútnak. A nagybácsi betegeskedett egy ideje, ezért nagylelkűen úgy döntött, kölcsönadja a kulcsot Edit szüleinek. Azok csupán néhány napot töltöttek itt a nyár elején, aztán megúnták a vidéki idillt és nem jöttek ki többet. Nekünk viszont épp kapóra jött ahhoz, amit tenni készültünk ezen a hétvégén, édes hármasban az elhagyatott épületben.
- Elég áporodott a levegő, pedig a múlt héten alaposan kiszellőztettünk! - állapította meg fekete hajú barátnőm. Sorra végigjárta a szobákat és felhúzta a redőnyöket, majd kinyitogatta a szúnyoghálóval védett ablakokat.
- Azért nem rossz! Szépek a bútorok! - állapította meg Szilvia, körbesétálva a földszinten. Ő először járt itt, s most elégedett képpel nézegette a régi, kicsit kopottas berendezést, ami szerintem jóval öregebb lehetett, mint a ház. Nyilván amikor a nagybácsi megvette, a család legrégebbi bútorait szállíttatta ide.
A múlt héten kettesben jöttem ki Edittel, szemügyre venni a terepet. S ha már itt voltunk, mindjárt takarítottunk is, letörölgetve a port és felmosva a kőpadlót. A fehér lepedőket is lehúzgáltuk az ágyakról és ülőgarnitúrákról, továbbá kitessékeltünk egy hangyabojt a konyhából, ami a hátsó ajtó rése alatt költözött be a szemeteskuka mellé.
- Inkább elavultak. Csupa régi holmi. - felelte házigazdánk. Kilépett az ajtón, hogy felkapcsolja a villanyt a külső falra szerelt szekrényben.
A kőház két szintes volt, viszonylag új és meglepően tágas. A földszinten elöl volt a nagyszoba, hátul a konyha és a fürdőszoba, káddal és zuhanyzófülkével egyaránt fölszerelve. Az emeleten két manzárdszoba várta a vendégeket, egy-egy franciaággyal. Szükség esetén akár hat-nyolc embert is kényelmesen el lehetne itt szállásolni. A házhoz pince is tartozott, két külön helyiséggel, valamint egy kis melléképület a szerszámoknak. Szerintem a tulaj évek óta nem vetett semmit a ház mögött található apró kertben, amit mostanra derékmagasságig benőtt a dudva. Az egész telek meglehetősen elhanyagoltnak tűnt, de nekünk éppen megfelelt egy hétvége erejéig.
Miután egy hete láttam a házat - és mellesleg a pamlagon alaposan megdugtam Editet - leültünk és részletesen megbeszéltük az elképzeléseinket. Arról, hogy mit lehetne, mit kellene csinálnunk itt, ezen a hétvégén, édes hármasban. Szilvia persze boldogan beleegyezett a kirándulásba, főleg mikor tömören beszámoltam neki a várható programról. Ez a vidéki kéjlak üdítő újdonságot jelentett mindhármónk számára a dolgozószobám falai után, ahol eddig oly sokszor randevúztunk. Remélhetőleg kellemes élményekben fogjuk részesíteni egymást a következő három napban.
- Én a földszinten leszek. - mondtam, becipelve csomagjaimat a szobába. Három nagy táskával jöttem, sorra leraktam őket az ágy mellé a sarokba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:54
Jók élvezetesek az írásaid.
#2 x 2008. 07. 18. péntek 16:38
folytatást!!!nagyon jó
#1 Törté-Net 2008. 07. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?