A+ A-

A Tanítvány 1. rész

5 éve élünk már boldog házasságban Edittel. 26 éves volt mikor elvettem, én 28. Nagy szerelem a miénk, szinte egy percig sem tudunk meglenni a másik nélkül.
Szexuális életünk mindig kiegyensúlyozott volt, szépen, lépésenként ismertük meg egymás legtitkosabb vágyait is. Persze minden kapcsolatban vannak kimondatlan gondolatok, szexuális álmok, amiket az ember nem feltétlenül mer csak úgy a másik elé tárni.
Mi elég jól haladtunk és mindig is nyitottak voltunk egymás felé, a megfelelő alkalommal én is és Ő is ki mertünk tárulkozni.
Maszturbáltunk egymás előtt, hatalmasakat szeretkeztünk miközben pornófilmet néztünk, beszereztünk néhány játékszert is.
Mindkettőnknek kiterjedt baráti köre van, igyekszünk ezeket a kapcsolatokat ápolni.
Párom ismerősei között több szemrevaló lány is akadt. Persze a legtöbben boldog kapcsolatban élnek, mégis ott volt Kata. Gyönyörű lány, hosszú sötét hajjal és szemekkel, formás popsival, és kőkeményen álló cicikkel. Neki valahogy nem jött össze. A legtöbben kihasználták, félrevezették. Korunkbeli, ennek ellenére összesen 2 komolyabb barátja volt. A szokásos képlet, akivel Ő szeretett volna összejönni, annak Ő nem kellett, akik meg bolondultak érte, azokat Ő utasította vissza. Sajnáltam őt szívemből, nem is értem egy ilyen gyönyörű, okos, értelmes lány miért nem talál egy férfit, ki boldoggá teszi.
Bevallom őszintén, sosem csaltam meg a nejem, de hűséget fogadtunk egymásnak, nem vakságot. Igenis megnézem a csinos lányokat, ahogy Ő is a jó pasikat. Egymás fejébe persze nem látunk bele...de néhány erotikus gondolat talán nem bűn.
Feleségem nyitottsága ellenére volt egy titkos vágyam, amiről soha még csak nem is beszéltünk. Ez a többes szex. Ugyan néha viccesen utaltunk rá, hogy jó lenne valakit bevenni magunk közé, vagy összehozni egy jó gruppen szexet egy másik párral, de itt meg is ált a dolog.
Kata akaratlanul is vonzotta a tekintetemet. A szexis öltözködése, a tudat, hogy tapasztalatlan és hogy mennyire ki lehet éhezve a szexre, borzasztóan bepörgetett.
Pár hete vendégségben voltunk, ahol jó baráthoz illően Kata is ott volt. Farmerja alatt ott lapult gyönyörű popsija, felsője dekoltázsa pedig sokat engedett láttatni. Nem tudtam levenni róla a szemem, pedig próbáltam nem túl feltűnően bámulni. Azt hittem sikerült is.
Este otthon már az ágyban fekve feleségem megdöbbentő kérdést tett fel:
- Tetszik neked Kata ugye? Láttam, hogy néztél rá! Majd felfaltad a szemeddel!
Hirtelen nem tudtam mit mondjak, de őszinte ember lévén megmondtam az igazat:
- Igen tényleg vonzó nő...
Félve vártam a reakióját, nem tudtam mire számítsak.
- Megdugnád? Szeretnéd? Nem sértődnék meg, olyan jó barátok vagyunk, örülnék ha ez őt is boldoggá tenné!
Ledöbbentem és egyben hirtelen nagyon izgatott is lettem.
- Tényleg? Biztos vagy benne?
- Persze - válaszolta.
Sokáig beszélgettünk még a témáról, és végül már mindketten teljesen bepörögtünk. Edit megígérte, hogy beszél Katával. Nemcsak kielégítetlen, de van még mit tanulnia a szexről, hátha benne lenne egy hármas felállásban.
Pár hét múlva eljött a nagy pillanat. Kata ott volt nálunk, tudván, hogy mire készülünk. Megittunk pár italt, beszélgettünk, hogy oldódjon a feszültség, mert mind zavarban voltunk kicsit. Edittel megegyeztünk már jó előre, hogy minden jóra megtanítjuk Katát, azt szeretnénk ha kitűnő szerető lenne, az igazat megvallva önző módon a saját javunkra is gondolva. Épp ezért nem akartunk semmit elkapkodni, elsietni. Lépésenként vezetjük be Katát az igazán jó szex világába.
Edit és én levetkőztünk és Kata előtt szókimondóan, a dolog közepébe vágva kezdtük el vázolni mi is következik:
- Szeretném, ha kivernéd a farkad Kata előtt, had lássa mennyire felizgulsz tőle! Én közben itt maszturbálok - szólt az utasítás.
Kata kicsit zavarba jött, de láttam a tekintetében, hogy tetszik neki az elképzelés.
- Oh igen, az nagyon jó lesz - habogtam.
Láttam, hogy Kata felsője alatt nincs melltartó. Szoknyát és fehér harisnyát viselt. A harisnya már önmagában nagyon felizgat, imádom a szép női fehérneműket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 11. 6. vasárnap 05:30
Gyenge iromány.
#6 listike 2014. 05. 8. csütörtök 06:16
Kevés.
#5 papi 2014. 02. 4. kedd 05:32
Közepes
#4 sihupapa 2008. 09. 23. kedd 19:15
hát?
#3 Andreas 2008. 07. 8. kedd 18:01
A stíluson még bőven van mit javítani. Nekem nem jött be.
#2 gyuri0926 2008. 07. 8. kedd 07:25
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2008. 07. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?