A+ A-

Tímea 2. rész

Pontban reggel 7-kor kinyílt kalitkám zárja, én pedig gyorsan a WC-re siettem. Tisztálkodás után a konyhába mentem és átgondoltam, hogyan is fogom pontosan elkészíteni Úrnőm reggelijét. Még túl korán volt ahhoz, hogy elkezdjem, hiszen a pirítósnak, a lágytojásnak és a tejeskávénak megfelelő hőmérsékletűnek kellett lennie. 9 óra után remegő kézzel láttam munkához. Biztos voltam benne, hogy nem úszom meg büntetés nélkül, csak abban reménykedtem, hogy kevés pálcát kapok a tegnapi 5 mellé. Pontban 10 órakor beléptem Gazdám szobájába, letettem mellé a tálcát és az újságokat és lábát megcsókolva felébresztettem: "Alázatos szolgája vagyok Királyi Fenség!" Álmosan nyújtózkodott egyet egy puszit lehelt a számra és felült az ágyban.
-Na lássuk csak, mit alkottál! - kinyújtott lábát orrom alá tartotta jelezve, hogy kezdhetem a lábujj szopogatást. - Egész jól sikerült - mondta tele szájjal - bár a tojás kicsit forró, a tejeskávé hideg, a pirítóst egy leheletnyivel lehetne égettebb, de összességében megúsztad 3 pálcával! Egész jó vásárt csináltam veled! Tegnap hány pálcád maradt?
- Öt, Gazdám!
- Akkor már nyolcnál tartunk! - kuncogta. - Készítsd el a fürdőmet és a reggeli habfürdőt használd! - parancsolta, mire én nyomban munkához láttam. Mire készlettem a fürdővel Ő is végzett az evéssel és lesétált hozzám. Levetkőztettem, majd miután belefeküdt a kádba, a talpait kezdetem el maszírozni. Mikor végzett megtörölgettem, felsegítettem rá selyem köntösét és átkísértem a masszázs szobába. Felfeküdt az asztalra meztelenül én pedig illatos olajokkal végig maszíroztam a testét. Igyekeztem jó munkát végezni, hátha így kevesebb idő marad a szórakozásaira. Lezuhanyozott, majd leült a TV elé és rám parancsolt:
- A fekete garbómat kérem, a másik fekete passzos nadrágomat és a piros térdcsizmámat! - azonnal rohantam értük. Reméltem, hogy a ruhákhoz a megfelelő fehérneműket viszem le Neki. Mikor felöltöztettem, piros bőrcsizmáját kinyújtva rám szólt:
- Nyald tisztára!
Mikor végeztem feladatommal átsétáltunk a dereshez. Míg rákötözött megkérdezte:
- Mennyi a ma délelőtti penzumod?
- Nyolc pálca, Gazdám! - válaszoltam, mire Ő tűnődve felvette az asztalról a kínzóeszközt.
- Helyes, Én is ennyire emlékszem! Azonban úgy döntöttem, hogy gyors tanulásod és okulásod érdekében inkább nyolc korbácsot kapsz! - és valóban, visszatette a pálcát a helyére és a tegnapi ostort vette kézbe ami annyi kínt okozott nekem. Az előző nap megtanított arra, hogy nincs sok értelme vitatkozni Királynőm döntéseivel. A nyolc korbácsütés kegyetlenül fájt, hiszen fenekem érzékenyebb volt, mint általában, magán viselve még az előző tíz ütés nyomait. Ráadásul Úrnőm úgy gondolta, hogy ha már nem tízet kapok csak nyolcat, akkor felesleges a szünettel bajlódni. Szerencsémre viszont egyetlen ütést sem kellet megismételni, így viszonylag vidáman pattantam fel a deresről és engedelmesen hátra tettem a kezem, hogy Gazdám megbilincselhessen.
- Nem felejtettél el valamit? - mosolygott rám. A 7. parancsolat! Egyből leborultam elé és csizmáját megcsókolva rebegtem: "Köszönöm Királyi Fenség!"
- Sajnos már nem tudom elfogadni! Újra kell kezdenünk az egészet!
- Kegyelem Úrnőm! Könyörgök! - rimánkodtam reménytelenül és minden szónál megcsókoltam a csizmáját - Soha többet nem fordul elő, ígérem! Csak most ne tessék újra megverni! Nem bírok ki még nyolc korbácsütést.
- A te érdekedben teszem, kicsim! Hogy ne forduljon elő többé - hajolt le hozzám, de én megmakacsoltam magam:
- Legalább halasszuk el délutánra! Könyörgök Úrnőm! Királynőm! Istennőm!
- Ne kéresd magad! - kiáltott rám. Képtelem voltam rászánni magam, az előző nyolc ütéstől is borzasztóan sajgott a fenekem. Tehetetlenül vonaglottam előtte. Hirtelen éles nyilalást éreztem a nyakamban és felnézve megláttam, hogy a karkötőjét fogja.
- Ez csak figyelmeztetés volt! - mordult rám fenyegetően, én pedig megtörten visszamásztam a deresre. Hamar kiderült, hogy nem csak fölösleges, de súlyos hiba is volt eredménytelem közjátékom. Úrnőm szünet nélkül nyolc olyan erős ütést mért amúgy is érzékeny fenekemre, hogy a végén elsírtam magam. A deresről lekászálódva hálásan köszöntem meg Neki büntetésem, sűrű csókokkal borítva csizmáját. Hátra bilincselte kezemet.
- Remélem ebből megtanultad a leckét! - szólt hidegen és reggeli jókedvének már nyoma sem volt. Hangulatváltozása nem sok jót ígért a nap hátralevő részében.
A szokásos módon átvezetett a nappaliba, felült egy bárszékre és maga elé állított. Ágaskodó péniszemet ráhelyezte egy kisebb keményfedelű támlátlan székre, ami pont a derekamig ért és csizmás lábával rálépett a széken fekvő férfiasságomra. Beszéd közben hol erősebben, hol gyengébben taposott rá a farkamra.
- Na, hogy érezted magad az első napon? - kérdezte tettetett kedvességgel. Hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak Neki, csak némán néztem Rá. - Nos? - lépett rá erősebben a péniszemre?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 04. 9. szombat 09:42
folytassad
#4 A57L 2014. 03. 31. hétfő 05:49
Csak így tovább.
#3 Andreas6 2013. 11. 18. hétfő 08:01
Hogy lehet valaki egy ekkora állat! Mindjárt az elején, amíg még megtehette volna, le kellett volna ütnie a csajt, megkötözni, mint egy sonkát, elvinni a kocsiját és hazautazva eltüntetni a kompromittáló anyagot. Utána még zárcsere, majd vissza a ribanchoz, elszórakozni vele - de alaposan -, hogy legalább egy jó időre elvegye a kedvét az ilyen aljasságoktól.
#2 Boba Fett 2008. 08. 30. szombat 13:50
Tyű, hát Tímea sokkal rendesebb volt azt hiszem, remélem hamar előkerül, és FOLYTASD!
#1 Törté-Net 2008. 07. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?