Tímea 2. rész

Szavazás átlaga: 6.32 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2008. július 1.
Hossz: 41 188 karakter
Elolvasva: 2 498 alkalommal
Pontban reggel 7-kor kinyílt kalitkám zárja, én pedig gyorsan a WC-re siettem. Tisztálkodás után a konyhába mentem és átgondoltam, hogyan is fogom pontosan elkészíteni Úrnőm reggelijét. Még túl korán volt ahhoz, hogy elkezdjem, hiszen a pirítósnak, a lágytojásnak és a tejeskávénak megfelelő hőmérsékletűnek kellett lennie. 9 óra után remegő kézzel láttam munkához. Biztos voltam benne, hogy nem úszom meg büntetés nélkül, csak abban reménykedtem, hogy kevés pálcát kapok a tegnapi 5 mellé. Pontban 10 órakor beléptem Gazdám szobájába, letettem mellé a tálcát és az újságokat és lábát megcsókolva felébresztettem: "Alázatos szolgája vagyok Királyi Fenség! " Álmosan nyújtózkodott egyet egy puszit lehelt a számra és felült az ágyban.
– Na lássuk csak, mit alkottál! – kinyújtott lábát orrom alá tartotta jelezve, hogy kezdhetem a lábujj szopogatást. – Egész jól sikerült – mondta tele szájjal – bár a tojás kicsit forró, a tejeskávé hideg, a pirítóst egy leheletnyivel lehetne égettebb, de összességében megúsztad 3 pálcával! Egész jó vásárt csináltam veled! Tegnap hány pálcád maradt?
– Öt, Gazdám!
– Akkor már nyolcnál tartunk! – kuncogta. – Készítsd el a fürdőmet és a reggeli habfürdőt használd! – parancsolta, mire én nyomban munkához láttam. Mire készlettem a fürdővel Ő is végzett az evéssel és lesétált hozzám. Levetkőztettem, majd miután belefeküdt a kádba, a talpait kezdetem el maszírozni. Mikor végzett megtörölgettem, felsegítettem rá selyem köntösét és átkísértem a masszázs szobába. Felfeküdt az asztalra meztelenül én pedig illatos olajokkal végig maszíroztam a testét. Igyekeztem jó munkát végezni, hátha így kevesebb idő marad a szórakozásaira. Lezuhanyozott, majd leült a TV elé és rám parancsolt:
– A fekete garbómat kérem, a másik fekete passzos nadrágomat és a piros térdcsizmámat! – azonnal rohantam értük. Reméltem, hogy a ruhákhoz a megfelelő fehérneműket viszem le Neki. Mikor felöltöztettem, piros bőrcsizmáját kinyújtva rám szólt:
– Nyald tisztára!
Mikor végeztem feladatommal átsétáltunk a dereshez. Míg rákötözött megkérdezte:
– Mennyi a ma délelőtti penzumod?
– Nyolc pálca, Gazdám! – válaszoltam, mire Ő tűnődve felvette az asztalról a .
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 19 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.32 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. szeptember 20. 21:35
#7
Ebben mi az élvezet.
1
v
vasas62
2023. június 16. 12:21
#6
3-as ,de csak a munkáért.
1
a
A57L
2014. március 31. 05:49
#4
Csak így tovább.
1
Andreas6
2013. november 18. 08:01
#3
Hogy lehet valaki egy ekkora állat! Mindjárt az elején, amíg még megtehette volna, le kellett volna ütnie a csajt, megkötözni, mint egy sonkát, elvinni a kocsiját és hazautazva eltüntetni a kompromittáló anyagot. Utána még zárcsere, majd vissza a ribanchoz, elszórakozni vele - de alaposan -, hogy legalább egy jó időre elvegye a kedvét az ilyen aljasságoktól.
1
Boba Fett
2008. augusztus 30. 13:50
#2
Tyű, hát Tímea sokkal rendesebb volt azt hiszem, remélem hamar előkerül, és FOLYTASD!
1
T
Törté-Net
2008. július 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1